De Raad: Frequentie van Overvloed.

De Raad: Frequentie van Overvloed.

Gechanneld door: Sara Landon – 14 Augustus 2022

De Raad Van Geascendeerde Meesters

Je kunt je niet eens voorstellen hoe ver je al gekomen bent in de trillingsfrequentie van overvloed en je af te stemmen op alle overvloed die hier voor je is, een overvloedig aanbod van alle goede dingen in het leven, een overvloedig aanbod van goedheid op elk gebied van je leven.

Overvloed, het vermogen om te doen wat je wilt doen wanneer je geïnspireerd bent om het te doen, het vermogen om te creëren wat je wilt creëren op het moment dat je de inspiratie hebt om het te creëren, het vermogen voor wat je wilt en wat je nodig hebt om tevoorschijn te komen zelfs voordat je weet dat je het nodig hebt.

Overvloed is zo veel dingen. Overvloed is, ja, geld. En je kunt absoluut een relatie met geld en het bewustzijn van geld krijgen zoals je nog nooit hebt ervaren. Zoals we hebben gezegd, de grootste rijkdom op jullie planeet nu en in elke tijd die komt, is bewustzijn. De grootste rijkdom op jullie planeet is en blijft bewustzijn, want door dit krachtveld van bewustzijn dat jullie zijn, uit te breiden en jullie bewustzijn te verhogen, breiden jullie het krachtveld dat jullie zijn uit en trekken jullie nog meer en meer en meer en meer naar je toe van alles wat voor jullie beschikbaar is.

We hebben gezegd dat de meest efficiënte en snelle manifestaties van overvloed vaak komen in een vorm van uitwisseling of presentatie aan jou waar geen geld voor nodig is of een inspiratie die naar je toekomt die je in staat stelt de manifestatie te realiseren zonder dat je kracht en inspanning hoeft te leveren of meer geld hoeft te verdienen om de volledige manifestatie te ontvangen van datgene wat geïnspireerd of gewenst is voor jou, door jou.

Inspiratie is een van de vormen van overvloed die je het meest waardeert. Creativiteit is een vorm van overvloed. Wanneer je in een trilling bent waarin je inspiratie ontvangt, is dat een niveau van bewustzijn. En wanneer we zeggen dat de grootste rijkdom op jullie planeet bewustzijn is, dan is dat omdat jullie bewustzijn intuïtie, inspiratie en creativiteit kunnen oproepen die nog grotere overvloed, voorspoed en rijkdom naar jullie toe zouden trekken, een overvloedige voorraad van de goede dingen in het leven. Dat ben je waardig. Hoe zou je dat niet kunnen zijn?

We gaan niet eens in op de reden waarom je geen overvloed op elk gebied van je leven waardig bent, want heel eenvoudig en eerlijk gezegd is er geen goede reden. We zijn het erover eens dat je je gedachten kunt kiezen. Je mag kiezen wat je gelooft. Je mag kiezen welk verhaal je vertelt over overvloed, welvaart en rijkdom in je leven. Jij mag het verhaal vertellen. Je hebt de vrije wil om te kiezen, maar om ons een reden te geven waarom je overvloed niet waardig zou zijn, is gewoon dwaas. Het is gewoon onnozel. Het is gewoon dom.

Het maakt niet uit hoe lang je die overtuiging al hebt. Het maakt niet uit hoe vaak je het verhaal hebt verteld. Het maakt niet uit wat je relatie met geld was voor dit moment. Het maakt niet uit wat je relatie was met rijkdom, voorspoed en overvloed voor dit moment. Het doet er alleen toe dat je jezelf waarneemt in absolute afstemming met alle overvloed die hier voor jou is en jezelf toestaat om al deze overvloed te ontvangen en te vieren en ervan te genieten, lieve meester. Je bent overvloed waardig. Sta jezelf toe in de trillingsfrequentie van je oneindige overvloed die door jou gerealiseerd wordt.

Zo dikwijls komt geld terug op de definitie voor jou of de bepaling of je overvloedig bent of niet. En we zijn het erover eens dat er een eindeloze energetische stroom van geld is in je omgeving, in je ervaring. En dat is iets prachtigs. Het is net als de stroom van iets anders – de stroom van de rivier, de stroom van energie, de stroom van geld. Maar je weet dat energie er altijd is. Je weet dat je ofwel krimpt ofwel uitbreidt, en wanneer je krimpt en verstrikt raakt en je vibratie verlaagt en jezelf in beperking houdt, dan ontvang je niet volledig de energiestroom die hier voor jou is. En het is gewoonweg hetzelfde met geld.

Wanneer je in een verhaal of een beperkte overtuiging zit en je bent in vernauwing en weerstand- Wanneer je je tegen iets verzet, verzet je je tegen alles, maar vooral wanneer je weerstand hebt tegen geld en je afvraagt waarom het niet stroomt, is het simpelweg omdat je niet toestaat dat de energie stroomt, en elke weerstand verhindert dat de overvloedige aanvoer van al het goede van het leven door jou gerealiseerd kan worden.

Dus, niet anders dan dieren zijn op dit moment op jullie planeet, dus hou van hen. Niet anders dan de mensen die op dit moment op Aarde zijn. Hou van hen. Niet anders dan de schoonheid van de bergen en de oceanen en de vlinders en de vogels. Hou van hen. Niet anders. Geld is op dit moment op jullie planeet als een vorm van uitwisseling. Hou ervan net als van al het andere. Hou ervan, waardeer het, vier het, voel je er goed bij, bedank het, stuur het de wereld in, zegen het, en je zult je relatie met overvloed uitbreiden naar geheel nieuwe niveaus van creëren en ontvangen en ervaren van overvloed.

Kanaal: Sara Landon

Vertaling: wakkeremensen.org