Equinox Energie Intensiveert: Hoe Je Jouw Keuzepunt Kunt Verduidelijken

Equinox Energie Intensiveert: Hoe Je Jouw Keuzepunt Kunt Verduidelijken

Door: Sandra Walter – 12 september 2023

Zegeningen Geliefden ~

Wij kunnen de verhoogde energieën en instroom in het veld voelen nu we de Equinox naderen. Dit keuzepunt is krachtig en lanceert ons in onze persoonlijke en collectieve Ascensietrajecten.

Velen van ons ervaren de uitgebreide kwaliteiten van dit Nieuwe Licht. Stimulerend en transcendent; klaarwakker voor de nieuwe rijken en de IK BEN Aanwezigheid-fusie die prominent aanwezig is in onze transformatie op dit moment.

Golven van Nieuw Licht stromen de organische sterrenpoorten en de kern van Gaia binnen. Een krachtige mix van de kosmische balans van Equinox en een consistente instroom van puur bewustzijn en kristallijne activering. We voelen ons heel anders omdat dit Eenheidsbewustzijn ons activeert naar een nieuw wezen. Uitgebreide aanwezigheid.

Er is ook een verhoogd gevoel van verheffing naar een hogere bewustzijnsstaat. Visioenen en sensaties worden versterkt en onze keuzes onthullen de intentie van ons hart en onze ziel. Hogere niveaus zijn dichtbij en ondersteunen ons hoogste traject. Het veld is zeer actief, maak verstandig gebruik van deze kans!

Beheersingsevaluatie voor Equinox Prep

Keuzepunten gaan diep deze Equinox. We voelen dat ons pad nieuwe aspecten van Kryst Bewustzijn aangaat. In ons Meesterschap evalueren we ons pad, lossen we op wat eerder is gecreëerd en maken we bewust hogere keuzes voor Ascensie.

Alles wat we doen en kiezen heeft invloed op het geheel, op sterkere manieren naarmate de frequentie en het lichtniveau stijgen.

Eenheidsbewustzijn is een radicaal andere staat van zijn. We gebruiken deze trillingssprongen op keuzepunten om onze reis snel en met zoveel mogelijk gemak en gratie te veranderen.

Gebruik de Meesterschapsevaluatie om jouw keuzepunten en traject te verduidelijken en te versterken. GA DE EVALUATIE BINNEN
https://sandrawalter.com/mastery-evaluation-choice-point-check-in/

Convergentie-update

Er zijn vanaf vanochtend nog tien plaatsen vrij voor het persoonlijke evenement. Als je voor deze bijeenkomst op gevorderd niveau wordt uitgenodigd, reserveer dan nu je plaats. Gebruik de persoonlijke couponcode voor $ 100 korting (totdat we vol zijn): CCLIVE100

Livestream-optie is altijd beschikbaar: Live HD-uitzending van alle zaterdag- en zondagpresentaties, activeringen, bonusvideo’s vóór het evenement en herhalingen.

Details en toegang op https://www.ascensionpath.com/convergence

Ik stuur goddelijke steun voor deze wonderbaarlijke, rijksveranderende, bewustzijnsverruimende energieën door de Kristallijne velden.

Mogen alle bereidwillige harten de goddelijkheid van hun Ware Zelf kennen en deze tastbare upgrades ervaren tijdens het Equinox-venster. Laten we de MENSHEID laten zien wat mogelijk is met Ascentie!

 

In liefde, licht en dienstbaarheid,

Sandra

 

Vertaling: wakkeremensen.org