De nieuwe stralen vergroten orde en gelukzaligheid

De nieuwe stralen vergroten orde en GELUKZALIGHEID

 

Sandra Walter /  25 November 2017
Zegeningen Geliefde Licht Stam ~
Deze Poorten gaan door om ons te openen voor meer, meer, en meer. Kosmische Triggers zijn gesynchroniseerde gebeurtenissen, als Galactische, Zonne en Planetaire factoren zich uitlijnen en een gelegenheid creëren om de Ascentie te versnellen. De Kosmische Triggers van donderdag waren sterk; ik voelde dat ik zou verdwijnen in het “verrukkings-rijk”. Gelukkig heeft de activiteit van een wandeling op sneeuwschoenen tot aan een plek van een Poort me een beetje op de grond gezet (hartwerking kan effectief ademwerk zijn.) Solaris opende begin zaterdag met een grote uitbarsting van de zon; onze gebruikelijke kosmische activiteit tijdens deze Poorten gaat door.  Deze inwijding in onze zeven-weekse overgangsfase heeft het Hogere Licht weer geïntensiveerd. Gaia (en onze oren) rinkelen in de kosmische verbinding.
De drievoudige Sterrenpoorten die op een lijn stonden in de augustus eclips, zien eruit als massale kristallijnen sjablonen. De innerlijke-universele opening die zij verzorgen groeide wijder gisteren, zoals een iris in een camera, die de stroom van zuiver Christus bewustzijn activeringen laat toenemen. Dit vergroot onze Christus gelukzaligheid, de kristallijnen DNA activering en verdiept onze ervaring van transcendentie. We zijn ons bewust van de tijdslijn-splijting, dimensionaal –verschuiven, bewustzijns verschuivende gebeurtenissen die zich voortzetten. Nu gaan we in het mysterie; het onbekende-maar diep gevoelde functie van de december doorgang.
We kunnen niet effectief deze ervaring beschrijven in lineaire termen. Het  geestdriftige, samen gaande met het Bron aspect van deze Goddelijke terugkomst wordt begrepen dank zij de millennia creatieve uitdrukkingen. Als we dit combineren met (onprettige) cellulaire transformatie, lichtlichaam en hart centrum uitbreidingen, de tijd ineenstorting, collectieve sluier opheffing en een planetaire dimensionale verschuiving, ontsnapt onze ervaring uit het rijk van accurate beschrijving. En toch houden we vol, verzorgen zoveel evenwicht als mogelijk is in deze mentale, emotionele en stoffelijke uitdagende fase van onze Ascentie. Onder de hele ervaring ligt het bewustzijn; We doen dit, wat een wonder om daar getuige van te zijn in het stoffelijke.

Poortbewaarder Opmerkingen: Heden in onze Visie
Poorten hebben gelijke lichtstraal attributen dit jaar, de culminatie van jaren van de Nieuwe Aarde Rooster activatie. Velen zien deze stralen vanwege de pijnappel en DNA activeringen en vragen naar hun doel.
Merk op, de verandering, hogere kwaliteit van Licht die voortgaat als het klassieke 12-Straal stelsel verschuift om de Nieuwe Aarde te omvatten. Deze lichtfrequenties overbruggen de niveaus van bewustzijn, helpen ons bij de belichaming en gaan samen met ons besef met ons multidimensionale Zelf. Je kunt ze zien, ze horen of ze voelen; wat in overeenstemming is met je reis.
De nieuwe Emerald Straal: Dit is de 5D Goddelijke Moeder/’t Goddelijk Vrouwelijke frequentie, de achtergrond energie om te scheppen. In onze ervaring zien we dat als een heldere emerald groene, bijna groen-goud soms. Dit nieuwe niveau van de zuivere emerald straal is aanwezig in de meeste actieveringen nu. Twee jaren al hebben wij ruwe emerald gebruikt langs de Nieuwe Aarde rooster stelsels om deze instroom van zuiver balancerend licht te ontvangen. Haar zuiverheid en sterkte verzorgt een sterke fotonisch effect als het over de poorten en rooster stelsels stroomt.
Ruwe emerald stukken zijn niet duur, gebruik ze met de bedoeling om de Goddelijke Moeder te helpen.
De Magenta Straal: De Poort naar 5D. Dat heeft een Goddelijk Mannelijk evenwicht die de functie in evenwicht houdt (de actie van schepping) en verschijnt als draaiend, dansend licht. Het is het harmonieuze compliment van de emerald straal. Je kunt je mijn sketches of this hiervan herinneren, van een paar jaren geleden.
De Diamanten, Platina of Kristallijnen Stralen: Zuivere Ascentie frequenties voor het Eenheid/Kristallijnen/Christus bewustzijn. Platina heeft een effectieve zuivering en beschermende functie. Diamant en Kristallijn Licht stimuleren de torus velden, het DNA en helpen bij de opening van de Ascentie kolom voor multidimensionaal besef. Ze zijn consistent in Poortbewaren en Roosterwerk en verenigen ons met het Kristallijnen Rooster rond de planeet. Ons opstijgende hartcentrum en energievelden zien er als kristallijnen–diamanten torus velden uit. Jullie Hogere niveaus kunnen ze gebruiken om je te verbinden met je tijdens de Eenheid Meditaties of privé meditaties. Ze lichten op in de Ascentie kolom met vibrerend, flitsend licht bij opwaarderingen.
De Gouden Christus Straal: Deze altijd aanwezige GeChristende DNA activeerder vergroot opnieuw. Die resoneert met Goddelijk MENSelijk DNA en activeert die. Dit is een drager frequentie voor het Zonne Kosmische Christus aspect. Soms verschijnt dat als vloeibaar licht.
Solar Plasma: dit verschijnt als vibrerende muren van 5D regenboog kleuren. Pastel of bleke tinten van emerald, magenta, aqua, goud, parelmoer, kristallijn, koraal en de platina tint kunnen worden gezien. Terwijl solar plasma gebruikt kan worden voor bezegeling of bescherming, is het ook een buitengewoon lever stelsel voor lichtcodes en bedoeling. Dat complimenteert de elementalen (omdat het er een is). Voor de Californië droogte – de oplos stormen begonnen vorig jaar, zag ik mezelf in mijn naadloze kleding, staand op een Pacifisch strand, en haalde massale vibrationele scheuten Solar Plasma omhoog om te helpen met het in evenwicht brengen van de elementalen. Experimenteer er mee voor healing.
Zuiver Fotonisch Licht: De hoog geladen deeltjes van licht in deze dimensionele verschuiving, bewustzijns-verschuiving gebied van de Galaxy. Ze kunnen als licht filamenten gezien worden, dunne stralen van licht, velden van glinsterende deeltjes of intense pin-punten van licht. Deze stromen van uniek licht passen niet in de categorieën die hierboven beschreven worden. Ze zijn niet zichtbaar (nog) voor het lineaire oog. Dit licht voelt anders; dat heeft een heel unieke kwaliteit en licht tekening. Toen ik vroeg wat dit nieuwe licht was, beschreef het Team dit als zuiver fotonisch licht.
Al deze flitsen van vibrerend als zuiver levend licht bij het Poortwerk, Roosterwerk en meditatie. Dat zijn niet de enige stralen of kleuren die nu in gebruik zijn, deze lijst is bedoeld om op vragen te antwoorden over kortgeleden visioenen en veranderingen in het binnenkomende licht.
Eenheid Bewustzijn Nu
Toen de Unity Meditations in 2016 begonnen werd ons verteld dat het ons zou leren zonder het internet of apparaten, hoe we zonder noodzaak ons konden verbinden. Nu kunnen we elkaar op ZONdagen voelen en visioenen delen, sensaties en bedoelingen. Als zorgen over artificial intelligence (kunstmatige intelligentie) en digitale toevoegingen opkomen, kunnen we collectief ontpluggen en het innerlijke scherm vergroten, sturen healing, ondersteuning en lichtcodes via zuivere bedoeling.
Kom bij ons in de zuivere organische Ascentie terwijl we spirituele ontsluiting oproepen, en onze Goddelijke MENSelijke vaardigheden onthullen.

Mediteer met ons op ZONdag om 8:11 am (13.11u),
en 5:11 pm (22.11u) Pacific Time.
We verenigen ons 33 minuten van vredige bedoeling om de Ascentie te helpen. Iedereen wordt gewaardeerd en zijn welkom. We Houden van Jullie, We Zegenen Jullie, We Danken jullie.
Onthulling Aandenken
We zitten in onze Heilige doorgang in dit Nu. Het is ons Goddelijke recht om deze gelegenheid te gebruiken voor een gloed nieuwe ervaring. Om het Nieuwe te worden. Denk eraan om niet-oordelend te zijn, met vergeving, neutraal te zijn en dankbaar te zijn als onthullingen aan het licht komen. Wijs het pad, Wegwijzers; soms is stilte de beste leraar. De vibratie van LiefdeLicht lost alle verstoringen op en verdient jullie totale focus. We zijn allen een WEzen; de grillige delen van ons – wereldlijke en persoonlijke – worden het best genezen met geduld, medeleven en begrip.
In Liefde, Licht en Dienst,
Sandra
———–
Your support for this work is welcome, thank you for a gratitude donation!