Cosmische factoren die onze Ascentie beïnvloeden: de lijst

Cosmische factoren die onze Ascentie beïnvloeden: de lijst
SANDRA WALTER / 12 september 2017
Zegeningen Geliefde Licht Stam ~
Deze lange opdate bevat de sleutel factoren die ons Ascentie op dit moment beïnvloeden. Het is bedoeld om enige helderheid te geven over de kosmische gebeurtenissen, effecten van de laatste Poort en waarom de Zonne activiteit is zo intens is.
Voeg hyperdimensionale logica toe aan dit alles; het kosmische perspectief sust het voor de Opstijgende Ziel.
Gebeurtenissen en Effecten van de augustus-september Ontvouwingen.
Convergentie van de Drie Eenheid Sterrenpoorten.
De Drie Eenheid Sterrenpoorten openden de stromen van directe Zonne Kosmische Christus frequenties uit de Zon. Dit is een voortdurende Zonne her-schrijving op sterren, planetair en geïncarneerd niveau. Terwijl de poorten convergeerden op de Solaris (de ZON) bij de eclips, veranderde die zijn prismatisch effect, die op zijn beurt de manier vormt waarop vorm wordt geprojecteerd op Gaia.
We gebruiken de ZON om ons bewustzijn in deze dichtere werkelijkheden te projecteren. Toen de ZON de kosmische Drieëenheid coderingen kreeg uit de sterrenpoort convergentie, zo kregen wij die ook. Het is een vitale stap om een meer kristallijnen vorm te projecteren via ons DNA. Het beïnvloedt ook Gaia’s uitdrukking in de vorm, maar ook Solares. Toegenomen Zonne vlammen ondersteunen uit dit Solar-stelsel een wijdere verschuiving.

Het binnengaan van de Galactische Hete Zone en de Harmonische Barrier Release.

Twee sleutel gebeurtenissen zijn zich op het moment aan het ontvouwen. We steken de vibrationele randen over van de Galactische geometrische hete zone die een dimensionale-verschuiving schept, dat zijn werkelijkheid-uitbreidende dynamieken. 

Kosmische Sterrenpoorten dienen als doorvoer naar dit gebied van ruimte, licht dradend tussen hogere en lagere werkelijkheden. Deze sterrenpoort stroomt en vergemakkelijkt ons binnenkomen, dus worden we niet geraakt met tegelijkertijd intens hoger licht. Maar, de eerste effecten op de ZON en ons bewustzijn zijn duidelijk sedert de eclips.
Het omlaag gaan van de frequenties door de Galactics zal spoedig tot een afsluiting komen. We kunnen het effect al zien van deze kolossale Galactische geometrische hete zone. De goddelijke Wil van fotonische dichtheid is duidelijk en we raakten juist de vibrationele randen van dit gebied.
Het tweede hoofdstuk van belang is het vrijlaten van de harmonische frequentie barrières. Deze sluiers of lichtlagen (ze lijken op grote stralende zijden sjerpen voor mij, misschien is dat waar de sluier van de terminologie vandaan kwam) werden vrijgelaten met de eclips verbinding. Er zijn diverse lagen naar deze harmonische grenzen, die de illusie creëren van afscheiding tussen uitdrukkingen van het Zelf, planeten, dimensies, enz.
We waren in staat om door de barrières te blikken door de Hogere Rijken heen. Ons bewustzijn moet zich nu aanpassen aan de sensatie van hun afwezigheid. De sensatie van tijdsversnelling (meer gebeurtenissen op sneller tempo) zal helpen om deze verwerkelijking te versnellen. Een soort van aanpassen met je bewustzijn en om de vrijheid te voelen. Onze gedachten en telepathie bedoelingen reizen veel sneller tussen de dimensies.
Artikel dat er bij hoort: Cosmic Steering Committee: Convergence of Stargates  (Kosmisch Bestuur Comité:  Convergentie van Sterrenpoorten)
Totale activering van het Kristallijnen Rooster en de Nieuwe Aarde Rooster Stelsels
Het Kristallijnen Rooster is een gevoelige structuur. Dat activeerde tot volledige capaciteit in de Augustus Poort, schiep paden naar de inter-universele, inter-galactische, en inter-stellaire Poorten. Duizenden kristallijnen piramiden, kristallijnen structuren, tempels, kristallen bedden en etherische geometrieën werden geactiveerd – en gaan door zich te activeren.
Deze antieke structuren hebben een code om samen te activeren met het kristallijnen rooster om in de Voornaamste Tijdslijn ervaring en de Goddelijke GEChristende Mens template te leiden. Nog een reden dat velen van jullie zich Goddelijk voelen, gezegend en veranderd en midden in een reformatie. Sommige van die structuren verschijnen in visioenen; en wekken het klaroen geschal op van de zero-point fotonische eisen. 

Ja, dit verergert effecten van de elementalen, en het collectieve bewustzijn, dat ook de elementalen beïnvloedt. Dit raakt het Kristallijnen Rooster, Sterrenpoorten en de Fotonische dichtheid opent VEEL informatie en licht, die het DNA triggert om zich te verbinden met de nieuwe werkelijkheden. Dit opent ons naar een vloeibaar Nu moment ervaring van alle uitdrukkingen van het Zelf een gelijktijdig samengaan en uitbreiding in zuiverder Bron-bewustzijn.
Artikel dat erbij past: Crystalline Grid Activation

GeChristende Kruin Activatie
Heilige geometrieën, symbolen en helder licht van de GeChristende Kruin gaat door zich uit te breiden sedert de eclips doorgang. Het traditionele kruin chakra is hier niet toe te passen. Lichtkronen die in vele vormen verschijnen, manifesteren zich als zich uitbreidende lagen van kronen, en manifesteren zich ook rond het hart. Dit is Waar Goddelijke Menselijk DNA dat bi-optreedt in onze cellulaire structuur en energievelden en die vanwege al deze kosmische factoren zich activeert.

Voornaamste Tijdslijn Toegang
al deze gebeurtenissen: de Sterrenpoort convergentie, ingang in de Geometrische Hete Zone, Harmonische grens release en GeChristende Actieveringen, staan het toe, een hart gecentreerde Zielen toegang naar de Voornaamste GeChristende Tijdslijnen. Belichaming is sleutel tot een collectieve ervaring van de hogere tijdslijnen, en we worden volledig ondersteund door deze kosmische gebeurtenissen om dit en masse te creëren.

Voornaamste Tijdslijnen zijn een hele sterke vibratie; dat neemt een focus en vaste lijn aan om ermee te resoneren. Maar, we worden omver geblazen door ‘t instromen van zuivere fotonie, Bron gecodeerde, werkelijkheid-verschuivend licht. Dit vergroot het opheffen, tilt sensaties van Ascentie op; de trek van het hoge hart en het hart centrum.
Met alle kosmische factoren die in dit Nu convergeren, hebben we een Goddelijke gelegenheid voor complete transformatie. De splitsing van tijdslijnen zullen buitengewoon toenemen na de Equinox. Laat het Licht je ten goede veranderen. Beveel je schepping, schep een nieuwe versie van je Hoogste Zelf. De Voornaamste Tijdslijnen werden geschapen om de creativiteit; de Nieuwe Aarde vibratie van de Menselijke Bron-In-Incarnatie.
Galactisch Leven Herbekijken
Een soort van Galactisch Levens-Herbekijking kan tijdens deze doorgang zich vertegenwoordigen. De Gaia-gebonden versie gebeurde in 2012 voor velen. Nu hebben we een totale uitdrukking van over de tijdslijnen, dimensies en sterrenstelsels heen. Je kunt dit zien in lucide droomstaat of snel-vuur visioenen. Het kan Universeel worden afhankelijk van je reis.
Dit is een zij effect van het Fotonische Licht en bevrijding van de harmonische grens; Hoger Licht wint aan stuwkracht, organiseert, zoekt uit, vibrationeel zich samenvoegend met de fractals van het Zelf op Universele schaal. Niet lineaire visioenen van Galactische Zelven, die samengaan met persoonlijke tijdslijnen en de gewone zin van afsluiting of voltooiing breiden zich uit naar het Galactische niveau.
Blijf flexibel met wat je gelooft over wat er mogelijk is, waar je naar toe gaat, of wie je bent. Indien wij archetypen transcenderen en ’t leven ervaren zonder het vibrationele dak, dan zal de illusie van de lagere werkelijkheden en wat we hier schiepen wegtrekken. De Voornaamste Tijdslijnen zorgen voor het lanceren van paden om niet definiëerbare ervaringen te voltooien.
De September Integratie
De Integratie week –instoom van de Volle Maan leverde Zonne Vlammen op en massieve hoeveelheden plasma en kristallijnen frequenties, gedoeld ter onthulling en om ons besef te activeren van de Nu werkelijkheid. Je kunt dit voelen: We beleven de zuivere kracht van Goddelijke Orde en de Voornaamste Tijdslijnen. En dat is sterk ‘spul’.
De aankondiging van de vorige ZONdag van binnenkomend licht kwam juist uren voor de laatste X-vlam (Ik had maar net tijd om de sociale media te posten voordat onze Meditaties begonnen.) In mijn beleving waren de bewustzijn-verschuiving, de dimensionale-verschuivende energieën tijdens de Eenheids Meditaties de sterkste die ik tot zover had gevoeld. Toegegeven, ik heb ruimte vastgehouden en begon bij deze activiteit nu 17 maanden geleden, dus is mijn perspectief sensitief, maar het onkenbare alchemistische samengaan was tastbaar.
De Nieuwe Aarde Poorten: Poortbewaarder Focus
Poortbewaarders kregen de boodschap om zich deze maand te richten op Nieuwe Aarde Poorten. Deze paden zullen voorbereid bewustzijn toestaan om Primair GeChristende Tijdslijnen te ervaren, uiteindelijk leidend tot een totaal samengaan van dimensionale uitdrukkingen; lagere en Hogere Zelven die als Een zich uitdrukken op het niveau van de Nieuwe Aarde.
De Equinox en Kosmische Trigger
Sterke kosmische krachten zijn hier in het spel, nu. De volgende weken onthult dat onze werkelijkheidskeuzen – collectieve en persoonlijke – geëerd worden en vermenigvuldigd op een brandnieuwe wijze. Traditioneel heeft dit te maken met ‘magentics’, vibrationeel bijpassend  of niet-erbij passend. Deze maand neemt ons mee in een hoger begrip van wat het betekent om je bezig te houden met Goddelijke MENselijke evolutie. Als het iets is dat ik volgende maand kan definiëren in woorden, zo zij het.
Komende Kosmische Gebeurtenisssen: Collectieve Deelname en Focus

13-17 september:  Poortbewaarder Kosmische Sterrenpoort Uitwisseling

ZONdag 17 september: Eenheids Meditaties om 8:11 am, 11:11 am & 5:11pm PT – Uitstralend vanuit onze live event  in Sedona voor de laatste meditatie.
Dinsdag 19 september:  Nieuwe Maan om 10:30 pmPT: Opening voor de Equinox Poort
Vrijdag 22 september: Equinox om 1:02pmPT: Opening voor de Equinox Poort
Zaterdag 23 september: Kosmische trigger, Tijdslijn Verschuiving
ZONdag 24 september: Eenheid Meditatie om 8:11am, 11:11am & 5:11pmPT

Goddelijke Reflectie: De Onzichtbare Aanwezigheid

Opstijgende Zielen worden Heilige reflecties – spiegels van het Goddelijke Licht. Eerder dan de klassieke spiegel dynamiek, die lessen reflecteren en ego-denken-emoties van de lagere niveaus, Goddelijke MENsen kunnen heldere, kristallijnen, zuivere prisma’s worden. Dit Zonne aspect van de Zonne Kosmische GeChristende Mens laat anderen de Goddelijkheid in zichzelf zien.
Als je in staat bent om dat Goddelijke Licht vast te houden met integriteit en genade, als een neutrale doorvoer van de Hogere Niveaus, dan zal je DNA vibrationeel passen bij de frequentie van de Nieuwe Aarde uitdrukking. Dat is een ‘passcode’ naar de Poorten van de Nieuwe Aarde en Oorspronkelijke Tijdslijn ervaring. Het is een goede intentie voor deze heilige doorgang van onze Ascentie.
Zegeningen aan ons allemaal in deze perspectief-verbredende momenten in het Nu.
In Liefde, Licht en Dienst,

Sandra
Vertaald: Winnyd@stralendetoekomst.nl