SaLuSa boodschap 21

SaLuSa

Via Dani /19 januari 2017

Anderen vertrouwen lijkt gemakkelijker te zijn dan jezelf te vertrouwen. Je kunt hun energie voelen, je kunt hen in de hun ogen kijken en hen horen spreken, dus je hebt genoeg bewijzen om het wezen voor je te kunnen vertrouwen, niet te vertrouwen. Maar waar krijg je het bewijs voor jezelf? En wat betekent het om jezelf helemaal te vertrouwen? Sommigen denken dat het gemakkelijk is om die vraag te beantwoorden, sommige denken dat het niet zo eenvoudig beantwoord kan worden en sommigen denken dat dit helemaal niet beantwoord kan worden, dat het moet worden gevoeld. Alle antwoorden zouden van toepassing kunnen zijn, omdat je ofwel jezelf vertrouwd of niet en je geen enkel bewijs nodig hebt, maar er is behoefte aan bewijs om de les van vertrouwen te begrijpen – het bewijs hiervoor is de werkelijke ervaring die ons leidt naar het begrijpen- en ten slotte als je niet dezelfde energie voelt als wanneer je vertrouwen in iets of iemand anders, weet je dat je jezelf niet volledig vertrouwt.

Jezelf vertrouwen komt uit je binnenste kern, waar alles bekend is en er geen twijfels zijn over alle zelfwaarden of acties of wat dan ook. Als je jezelf vraagt naar “het bewijs van vertrouwen” zal het altijd aan je worden gegeven. Het hangt alleen af van de manier waarop je het ontvangt. Het kan een energiestroom zijn naar je geest, het kan een vreemd gevoel van binnen zijn – energie beweegt niet rechtlijnig. Het kan aanleiding geven tot bepaalde actie, zodat je het ‘fysieke’ bewijs krijgt van de staat van vertrouwen in jezelf. Het hangt echt af van ieders individuele behoeften en daarom kun je je niet vergelijken met anderen, aangezien je de ervaring niet zou begrijpen en je een nieuwe ervaring zou moeten creëren vergelijkbaar met de eerdere, want jullie allemaal moeten zeker zijn van Wie Je Bent, wat betekent, alles accepteren over jezelf en in feite creëert dit accepteren en begrip van jouw rol en doel van het bestaan  het vertrouwen in jezelf. Niets anders als het kennen van je eigen levensverhaal en de verbinding met jouw bron van energie stroom zal jou vertrouwend maken.

Zoek niet naar het bewijs in anderen, aangezien je niet de exacte en de nodige bewijzen ermee zult vinden, het ligt in de kennis van jezelf – wees niet bang om te zoeken naar de waarheid – niemand zal je oordelen, niemand heeft dat ooit gedaan, omdat we gewoon allerlei ervaringen ervaren en zij ons vooruit bewegen naar die ultieme ervaring van eenheid.

Vertrouw jij jezelf?

SaLuSa

Channeler: Dani

Website: SaLuSa New Messages

Vertaling: wakkeremensen