SaLuSa via Mike Quinsey / 26 Juni 2015

SaLuSa
“Het Einde van de Weg Is In Zicht”
En Opent het Nieuwe Pad om de Beloften van een Nieuw Tijdperk te Onthullen
26 Juni 2015 / Mike Quinsey
Voor diegenen van jullie die bij de tijd blijven met de nieuwe boodschappen, hebben recente tijden aangetoond dat er heel veel activiteiten plaatsvinden. Jullie zullen zonder twijfel ook bewust zijn dat de Duisteren nauwkeurig in de gaten gehouden worden om aldus te verzekeren dat zij niet door kunnen gaan met hun plan voor wereldoverheersing. In feite worden hun activiteiten op manieren ingeperkt die zullen verzekeren dat zij niet langer meer het plan voor jullie vrijheid kunnen verstoren. Wij kunnen voor ons gedeelte bevestigen dat de veranderingen aan het versnellen zijn en dat grote vorderingen gemaakt worden. Er is geen twijfel dat zeer spoedig jullie bewust zullen worden van belangrijke gebeurtenissen die jullie in/naar het Nieuwe tijdperk gaan brengen door sommige van de beloften die al gemaakt zijn te vervullen.  
Wij zouden jullie aan willen sporen om stevig op jullie pad van Licht te blijven en geen externe activiteiten toe te staan jullie focus ervan weg te nemen. Er zijn moeilijke tijden verderop, maar deze zullen kortdurend zijn, en uiteindelijk zal vrij duidelijk worden wat betreft de richting waar jullie in reizen. Ben ervan verzekerd dat wij volledig op de problemen geanticipeerd hebben die op zullen duiken, en ondernemen stappen om hen te overwinnen of op z’n allerminst hun impact te verminderen. Wij wensen niet dat jullie je ogen van de gebeurtenissen afnemen die plaatsvinden, maar wij zullen jullie vertellen dat alles voort beweegt in overeenstemming met ons plan voor jullie verlossing. Zoveel welkome veranderingen zijn uitgelijnd en gereed om geïntroduceerd te worden, maar zoals wij jullie bij vele gelegenheden geïnformeerd hebben, moet de tijd juist zijn zodat kwesties onbelemmerd verder kunnen gaan.
Terugkijkend naar het einde van 2012 weten wij dat sommigen van jullie nog steeds niet jullie teleurstelling van jullie af kunnen gooien dat het niet de impact maakte die jullie verwacht hadden. Echter, wij hopen dat jullie het ermee eens zullen zijn dat de funderingen neergelegd werden voor veranderingen om plaats te vinden die zich naderhand voordeden. Zonder enige twijfel zijn de vibraties aan het verhogen en meer zielen zijn aan het ontwaken jegens hun ware zelven, en in staat te zien hoe zij gemanipuleerd en ten onrechte teruggehouden werden. Het Licht gutst neer op de Aarde en verhoogt de vibraties, en er is geen terugkeren naar de “oude dagen”, die voor altijd verdwenen zullen zijn, geen plaats hebbend in de hogere vibraties.
De toekomst is Gouden en bezit vele, vele verrassingen die God voor jullie voorbereid heeft. God is Liefde en mensen die het aan begrip ontbreekt, beschuldigen God voor hun tegenslagen. Alleen jullie zijn het die jullie bestemming in kaart brengen en door jullie acties bepalen wat voor type van ervaringen jullie nodig zijn om weer omhoog te rijzen. Echter, God is altijd bij jullie en trekt nooit de Liefde terug die altijd aanwezig is. Zijn dienaren, zoals het Engelachtige Koninkrijk, voeren het plan uit dat jullie zal bevrijden van het houvast van de negatieve vibraties. Zij begeleiden jullie ook om te verzekeren dat jullie je levenscontract volgen, waar jullie mee ingestemd hebben als eentje die jullie gestadige voortgang in staat stelt.
Dierbaren, jullie hebben vele dingen te leren over het leven voorbij de Aarde. Jullie Universum van vele dimensies wemelt met leven, en in vele gevallen zijn zij zeer gelijk aan dat van jullie zelf. Echter, jullie werden in het donker gehouden wat betreft jullie werkelijke zelven en doel voor het ervaren van de derde dimensie. Het is niet jullie natuurlijke doel wat het waarom is dat jullie er nu uit vandaan verhuizen in/naar de hogere vibraties welke de Duisteren niet kunnen betreden. Jullie zullen zonder twijfel beseffen dat door dat te doen jullie zullen leven zoals voorgenomen, in geluk, vrijheid en absolute vrede. Wanneer jullie eenmaal Galactische wezens geworden zijn, vrij en in staat om naar eigen goeddunken te reizen, zullen jullie levens een nieuwe betekenis aannemen. Echter, alleen jullie kunnen jullie toekomst veranderen, dus volg jullie wensen met zorg en weet dat iedere kans voor jullie open is.
Zoals jullie mogen zeggen, “Het einde van de weg is in zicht” maar zelfs als jullie je erop voorbereiden, opent het nieuwe pad om de beloften van een Nieuw Tijdperk te onthullen. In dit respect zullen jullie gegidst en op een pad gezet worden dat al deze beloften zal vervullen die voor jullie gemaakt werden. Wij zullen in staat zijn om openlijk de Aarde te bezoeken en zelfs jullie op reizen binnenin jullie Zonnesysteem mee te nemen. Precies waar het van de situatie af zal hangen wat betreft jullie plan voor verdere verlichting, en in dit respect zullen jullie Gidsen bij de hand zijn om hun advies te geven. Jullie zullen spoedig de trauma’s en teleurstellingen vergeten van sommige aardse ervaringen, wetende dat zij jullie een breed inzicht gegeven hebben dat jullie in staat stelt om met alle ervaringen om te gaan.
Wij zijn dichter bij jullie dan ooit en na vele jaren van contact met jullie, weet dat jullie ons als jullie Broeders en Zusters zullen accepteren en begroeten. Jullie achtergrond afkomstig vanuit divers sterrensystemen betekent dat jullie ons eonen aan tijd geleden ontmoet hebben. Houd in gedachten dat in de hogere vibraties jullie levensduur veel groter is dan dat het nu is. Ook, dat wanneer je jouw ervaring in één lichaam voltooid hebt, je letterlijk eenvoudig in een nieuw lichaam kunt stappen. Om op z’n minst te zeggen, “dood” zoals jullie het kennen vindt niet plaats, en het omvat alleen eenvoudige veranderingen die geen enkele vorm van verouderen omvat zoals jullie gewend zijn om te ervaren. De geboorte zoals het genoemd wordt is ook anders, en jullie hoeven niet door de stadiums heen te gaan die jullie kennen als een “baby”.
Ik ben SaLuSa van Sirius en zal bevestigen dat alles in het “Nu” is en dat jullie in staat zullen zijn om achterwaarts en zelfs voorwaarts te gaan om jullie zoektocht naar ervaring te bevredigen. Jullie zullen in feite vrij gemakkelijk de veranderingen benutten, omdat in werkelijkheid zij niet nieuw voor jullie zijn. Echter, het zal opwindend zijn om bewust te worden van bekende dingen, en niet in het minst van alles om weer zielen te ontmoeten die voor jullie goed bekend zijn, en gefigureerd mogen hebben in een aantal van jullie aardse levens. Zelfs als je alleen maar het aantal van sterke relaties overweegt die je doorheen je vele levens gemaakt mag hebben, zal je beseffen dat een aanzienlijk aantal van zielen enthousiast in afwachting zijn van de kans om jou weer te ontmoeten.  
Echter, jullie hebben nog steeds werk op de Aarde te doen en jullie concentratie moet gefocust blijven op jullie taken. Iedere ziel die jullie nu kunnen helpen te “ontwaken” zal jullie hulp waarderen, maar velen zijn niet in staat om hun gehechtheid aan de lagere vibraties los te laten. Doch waar zij in aanraking komen met informatie zal dat helpen om hen op te tillen, en kan het resulteren in een ontwaking.
Dank je SaLuSa,
Mike Quinsey
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/