Salusa (Shalashian) – Smelten

Salusa (Shalashian) – Smelten

Kanaal: Rafael (Neva/Gabriel RL) – 1 Oktober 2023

Er gebeurt veel achter de schermen en dit heeft invloed gehad op de manier waarop velen van jullie deze realiteit hebben gezien.

Dagenlang ben ik dicht bij Neva geweest, wachtend tot de communicatiekanalen zich zouden openen, terwijl de onrust van de energieën op jullie planeet een punt voor harmonisatie zoekt.

Het is te verwachten dat kanalen die onze boodschappen over de hele wereld uitzenden behoefte zullen hebben aan pauze, vooral nu langverwachte gebeurtenissen op de drempel staan.

De manier waarop velen van jullie de werkelijkheid hebben gezien kan een beetje rokerig of “vervormd” lijken en dit komt door het feit dat er feitelijk een “smelten” is van tijd en realiteit zoals jullie die kennen.

Het betekent niet dat je stopt met leven of je gebruikelijke ervaringen hebt, maar het zal de manier veranderen waarop je lichaam op deze realiteit reageert.

Je betreedt steeds subtielere lagen, en terwijl je dat doet, kun je merken dat je de lichamelijkheid observeert op een manier die voor jou duidelijk op een holograaf lijkt.

Met andere woorden, je lichaam, en vooral je zicht, zal merken dat iets niet meer hetzelfde is als voorheen, en dat is een feit.

Lichtwerkers, die steeds meer op één lijn komen met hun levensdoelen, zullen een aanzienlijke toename in hun gevoeligheid merken, om gemakkelijker de frequenties om hen heen te kunnen opvangen.

Buitenfysieke aanwezigheden zullen meer opvallen en de manier waarop je met deze energieën omgaat zal veiliger worden, omdat je wordt wat je altijd was.

Het is normaal dat jullie ook pogingen opmerken van degenen die de status quo willen handhaven, waardoor jullie naar het andere uiterste van de oude werkelijkheid worden getrokken, maar het is onwaarschijnlijk dat jullie zullen terugkeren naar de oude trillingspatronen, aangezien jullie een punt hebben bereikt waarop jullie er is geen terugkeer naar de oude manieren.

Het is ook belangrijk om te benadrukken dat, als gevolg van de intense onrust achter de schermen van Moeder Aarde, veel Lichtwerkers het moeilijk zullen vinden om zich met ons te verbinden, niet omdat we ver weg zijn, maar eenvoudigweg omdat er een grote groep slecht gekwalificeerde mensen is. gedachten vormen zich door het hele planetaire raster heen, en dit veroorzaakt aanzienlijke “ruis”.

Daarom is het noodzakelijk dat je de tijd besteedt aan je sociale netwerken en steeds meer probeert in contact te komen met de natuur.

Natuurlijk weet je dat een van de bedoelingen van ons – de Galactische Federatie – bij het implementeren van het internet op aarde het versterken van de banden en het wegnemen van grenzen is, en dat altijd is geweest, naast vele andere hulpmiddelen.

Degenen die in het duister werken hebben echter geprobeerd jullie technologie te kapen om jullie allemaal op de oppervlakte van de planeet afhankelijk te maken en in een “dopamine”-onevenwicht te raken.

Dergelijke dingen zullen worden aangepast naarmate velen van jullie zich bewust worden van wat er werkelijk gebeurt, en naarmate we dichter bij de volledige onthulling van onze aanwezigheid komen.

Dit is een punt waar we nu ook over informeren: er zijn veel van onze bondgenoten geïnfiltreerd in jullie regeringen, en ze hebben meer dan genoeg informatieve documenten om op het WEB vrij te geven, op plaatsen die voor iedereen vrij toegankelijk zijn.

Het is een kwestie van tijd voordat er meer informatie over ons bekend wordt gemaakt.

Natuurlijk zijn er ook mensen met slechte bedoelingen die zullen proberen zich deze outreach-programma’s toe te eigenen in een poging hun eigen snode agenda’s erin te passen.

Wat we jullie snel laten weten is dat dit niet zal worden getolereerd door de vloten van het Ashtar Galactic Command.

Houd in gedachten dat er meer Licht en Veiligheid rond de Aarde is dan ooit tevoren, en dat geen enkel plan dat in strijd is met de originaliteit van de protocollen die door de Allerhoogste Schepper zijn uitgevaardigd, zal worden geïmplementeerd.

We weten dat de inspanningen van velen van jullie om onschendbaar te blijven vermoeiend zijn geweest, vooral nadat je een pandemische situatie hebt doorgemaakt.

Het is duidelijk dat de pogingen van degenen die in het duister handelen hen nog vermoeider zouden maken, maar we kregen ook informatie van onze kosmische superieuren dat zulke ingewikkelde situaties ook niet getolereerd zullen worden.

Wij informeren jullie dat elke poging om een valse buitenaardse invasie te creëren die het leven op Aarde bedreigt, niet langer zal worden toegestaan, waarbij onze afbeeldingen of namen op een negatieve manier worden gebruikt.

Degenen die in het duister opereren, hebben er decennialang plannen voor gemaakt dat wanneer het sleutelmoment van onze presentaties in jullie hemel aanbreekt, jullie in paniek zullen raken en onzeker over ons zullen zijn.

We hebben geprobeerd hun vele pogingen om angst te zaaien over het leven buiten de planeet te verminderen, en vandaag hebben we veel meer steun dan ooit tevoren.

Het is noodzakelijk te melden dat de niet- Geconfedereerde buitenaardse rassen – die zich nog steeds in de grotten van de Aarde en op sommige bases onder de oceanen schuilhouden – door ons in de gaten worden gehouden, en dat er geen enkele kans bestaat dat ze zullen ontsnappen aan de gevolgen van duizenden jaren van actie tegen de menselijke soort.

Wees niet bang voor een oorlog in jullie luchtruim tussen onze vloten en die van hen, want we beschikken over zeer geavanceerde technologie en kunnen hun acties bevriezen wanneer we maar willen.

Er zullen geen kernwapens tot ontploffing worden gebracht die acties zullen schaden en die een derde oorlog op Moeder Aarde zullen ontketenen. Jullie hebben zo’n tijdlijn overtroffen en belicht.

Het is ook belangrijk om te begrijpen dat er nog steeds karmische evenwichten worden verlicht in verschillende delen van de Aarde en dat de medewerking van jullie allemaal – als onze vertegenwoordigers op de oppervlakte van de planeet om te helpen bij deze ‘karmische brandwonden’ – essentieel is.

Verspil geen tijd met oordelen, maar fungeer gewoon als Ankers van Licht en handel in de velden van actie wanneer ze worden opgeroepen door synchroniciteiten, die niets meer zijn dan lijnen in een web die oorzaken met hun gevolgen verbinden, en omgekeerd.

Jullie zijn de coördinatoren van deze gebeurtenissen en hebben het vermogen om een oorlog te stoppen met jullie bedoelingen en mentale krachten.

Doe een test en je zult de enorme omvang van jouw mentale kracht zien wanneer deze wordt gestuurd en versterkt door de kracht van inherente en groeiende liefde in ieder van jullie.

Waardeer jullie dagen als nooit tevoren en neem de tijd terwijl de Opperste Schepper “ het huis organiseert” voor de komst van de “Gasten van de Sterren”.

We zijn veel meer opgewonden dan jullie je kunnen voorstellen en bij het eerste teken van de Schepper zullen we jullie luchtruim betreden met onze duizenden schepen en “elk oog zal het zien”.

Er zullen mensen zijn die, ook al hebben ze al generaties lang over ons gehoord, doodsbang zullen zijn bij het vooruitzicht de controle te verliezen over wat zij beschouwen als eigenaren en waarvoor zij verantwoordelijk zijn.

Maar er zal een veel grotere golf van vreugde komen van zoveel anderen die ons met open armen zullen verwelkomen en ons zullen steunen wanneer enkele van onze leden worden uitgenodigd om onze bedoelingen uit te leggen. En deze worden tegelijkertijd op al jullie tv-kanalen uitgezonden.

Ik ben SaLuSa van Sirius en als woordvoerder van de Galactische Federatie van Werelden versterk ik onze steun voor jullie allemaal en we verheugen ons over de nabijheid van deze gebeurtenis, waar we de afgelopen 26.000 jaar lang op hebben gewacht.

Jullie bevinden je in een speciale cyclus waarin jullie een geweldige reis zullen voltooien en beloond zullen worden met het recht om net als voorheen door de sterren te reizen, na een lange reis in de lagere dimensies.

Voel onze onvoorwaardelijke omhelzing, op dit moment, terwijl we over ons Moederschip praten en de prachtige Aarde observeren met haar kosmische glans, naast de eigen glans van de Zon erop.

Wij van de Galactische Federatie van Werelden, die een veelheid aan zielen uit het hele universum en daar buiten omvatten, ontmoeten elkaar nu in positieve vibraties voor de Aarde en laten onze liefde en zegeningen aan iedereen over.

Selatherin A-al Arjaten!
(In het Sirisch: Omdat ja. We zijn allemaal EEN!)

Wees in vrede,

Wees in het licht!

SaLuSa

Rafael (Neva/Gabriel RL): Bedankt, SaLuSa!

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org