SaLuSa: Jullie gaan de val van een groot imperium zien (Een Artikel uit 2010)

SaLuSa: Jullie gaan de val van een groot imperium zien (Een Artikel uit 2010)

24 januari 2021 door Steve Beckow

In een opmerkelijke boodschap uit 2010 beschreef SaLuSa van Sirius, sprekend via Mike Quinsey, de gebeurtenissen die we nu meemaken en plaatste alles in een behulpzame en begrijpelijke context.

SaLuSa 18-oktober 2010 via Mike Quincey

Dierbaren, jullie zien voor jullie eigen ogen de val van het grote kapitalistische rijk dat jullie wereld vele jaren heeft geregeerd. Vanaf de begindagen dat de Grondwet wet werd, heeft het geleidelijk jullie rechten afgenomen tot jullie vandaag de dag bijna onder de totale controle van de Illuminati staan.

Nu zij zo ver zijn gekomen in hun plan voor wereldheerschappij, zijn zij te ver gegaan om hun gezag te handhaven en nu is het aan het instorten.

Deze tijden zullen onderdrukkend en chaotisch zijn voordat het plan voor jullie toekomst wordt onthuld en ingevoerd. Jullie kunnen er zeker van zijn dat de uitkomst al beslist is en het plan voor jullie verheffing volgt. Probeer zoals altijd verder te kijken dan de onmiddellijke gebeurtenissen en weet dat ze niet erg lang zullen duren.

Onze bondgenoten zijn ingelicht en klaar om op vele manieren de controle over te nemen. Het zal niet alleen tot jullie “redding” leiden, maar ook tot een verandering in jullie richting die jullie stevig op het pad van Ascensie zal zetten.

De rommel en laatste overblijfselen van het oude zullen geleidelijk worden weggevaagd, en jullie zullen meer leren over jullie Ruimtefamilie en hoe jullie met hen zijn verbonden. Samen zullen jullie veel sneller vooruitgaan dan jullie anders zouden hebben gedaan, en het leven zal een vreugde en plezier worden omdat Liefde en Licht grote veranderingen teweegbrengen.

Probeer niet toe te staan dat materiële problemen je boven het hoofd groeien, want de antwoorden zijn bekend en ze zullen op tijd worden opgelost. Een groot deel van de eerste ronde van veranderingen is om de juiste mensen op gezaghebbende plaatsen te krijgen. Dit is zeer zeker een prioriteit waar het de politiek betreft, en het is duidelijk dat zaken sneller zullen gaan wanneer degenen die de leiding hebben werken voor het welzijn van alle mensen.

De verborgen waarheid over vele zaken die voor jullie van belang zijn komt aan de oppervlakte en er is nog veel meer dat openbaar moet worden. Het is belangrijk dat jullie begrijpen hoe jullie eeuwenlang zijn misleid, want dan zullen jullie de omvang van de veranderingen accepteren die veel nieuwe ideeën in jullie leven zullen brengen.

Jullie zullen zeker niet willen terugkeren naar de oude manier, maar het zal geen vacuüm achterlaten omdat de nieuwe programma’s een grote sprong voorwaarts zullen betekenen. Het zal jullie meer dan compenseren voor alles wat jullie in het proces misschien verloren hebben, en jullie zullen zeer tevreden zijn met het resultaat.

Zodra wij openlijk kunnen samenwerken, zullen de nieuwe technologieën de veranderingen versnellen, en zij zullen erop gericht zijn jullie een gelukkig en comfortabel leven te geven. Na verloop van tijd zullen er nog meer veranderingen komen die jullie nog meer zullen verheffen, wanneer jullie de hogere dimensies binnengaan.

Dan zal het leven gelukzaliger en vrediger worden, met schoonheid en harmonie overal om jullie heen. Tegen die tijd zullen jullie ook Galactische Wezens zijn geworden, met aanzienlijke macht om te creëren, zoals jullie wensen.

Individueel hebben jullie karma op te ruimen, en wat naar boven komt zal alles zijn wat niet door jullie gedragen kan worden naar de hogere vibraties. Soms zal het slechts de richting zijn die jullie gedachten uitgaan, ingegeven door de lagere trillingen die zich aan jullie hebben vastgehecht.

Het is gewoon een les in het je Focussen op alles wat van het Licht is, en het verlaten van denkpatronen die niet langer in je beste belang zijn. Er zijn er maar weinigen onder jullie die soms geen duistere gedachten hebben, zelfs als je ze de energie geeft om zich in je leven te manifesteren. Denk aan alles wat gezond en mooi is, en verjaag al het andere met jouw liefde, zodat het niet meer terugkomt.

Jullie zijn allemaal aan het veranderen, of je je daar nu bewust van bent of niet, en een aantal van jullie heeft symptomen van onevenwichtigheden die het gevolg zijn van [de veranderingen]. Zulke tekenen zijn een licht gevoel of lusteloosheid, en die zullen spoedig voorbijgaan. Rust is wat jullie nodig hebben zodat jullie jezelf niet overbelasten, en voldoende slaap is het meest essentieel. Jullie fysieke lichamen worden veranderd en het proces versnelt, maar als jullie eenmaal gewend zijn aan de veranderingen zullen ze zeer heilzaam blijken.

Jullie zullen je vernieuwd voelen en veel energieker dan voorheen, en jullie zullen met één voet in de hogere dimensie staan. Jullie [zullen] zelfgenezend zijn en lichamelijke problemen zullen geleidelijk verdwijnen, en jullie zullen genieten van een goede gezondheid. Uiteindelijk zal jullie lichaam voorbij de kwalen en problemen zijn die jullie nu in jullie levens ervaren.

Mensen worden actiever, omdat hun bewustzijn is geopend door de hogere energieën die jullie vanuit de ruimte bereiken. Als gevolg daarvan beginnen jullie te beseffen dat jullie de macht hebben om je rechten op te eisen, en het zet jullie huidige regeringen onder druk om veranderingen teweeg te brengen.

Het zal waarschijnlijk niet ver komen tot na de openbaarmaking, wanneer onze hulp ervoor zal zorgen dat jullie naar behoren worden vertegenwoordigd. De duisteren blijven nog steeds angst zaaien en zij stellen veel vertrouwen in de mogelijkheid van terroristische aanslagen, en zij zijn het die achter de meeste incidenten zitten.

Wij zullen echter niet nog een groot incident dulden, en de betrokkenen zullen hun pogingen op niets uit zien lopen. Wij willen dat jullie je sterk genoeg voelen om tegen elke angsttactiek in te gaan, om hen geen macht over jullie te geven.

Verspreid jullie Licht waar jullie kunnen, en als jullie gebieden identificeren waar het Licht ontbreekt, stuur er dan het jouwe naartoe. Wanneer velen van jullie dat doen, wordt er een verrassende hoeveelheid kracht opgewekt die de duistere energieën zal transmuteren.

Wij van de Galactische Federatie houden de activiteiten op Aarde nauwlettend in de gaten, want Moeder Aarde moet haar eigen reinigingsprogramma voortzetten. Zij lijkt veel op jullie in de zin dat ook zij datgene moet afwerpen wat niet door kan gaan naar de hogere dimensies. Concentreer jullie echter niet op het slechtste scenario, want anders kunnen jullie het in de hand werken.

Alle veranderingen zullen plaatsvinden met zo weinig mogelijk schade voor jullie, en wij kunnen jullie waarschuwen voor waar het meeste gevaar bestaat. Wij zullen achter de schermen werken om de impact ervan te verminderen waar dat mogelijk is. Er vinden voortdurend kleine veranderingen plaats op het aardoppervlak, en deze zijn heel natuurlijk en leveren meestal weinig gevaar op.

Ik ben SaLuSa van Sirius, zoals vele bezoekers van de Aarde in het verleden ook zijn geweest. Jullie geschiedenis bevat vele verslagen van zulke bezoeken, die nu als echte gebeurtenissen worden aanvaard. Het zijn vaak alleen de beschrijvingen die jullie ervan hebben weerhouden om zulke feiten te beseffen, omdat het voor vroegere volkeren moeilijk was om datgene te beschrijven waarvoor geen woorden bestonden.

Wij hebben jullie vaak verteld dat wij jullie al duizenden jaren bezoeken, en die bezoeken waren gepland als onderdeel van jullie ontwaken voor andere vormen van leven. Wij hebben ook geholpen bij jullie vooruitgang door nuttige informatie door te geven, om jullie begrip van geneeskunde en middelen om te overleven te bevorderen. Nu zijn jullie die vroege stadia ver voorbij, en wij komen jullie het voordeel van geavanceerde technologieën geven.

Dank u, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Vertaling: Martien