SaluSa: Activiteiten Achter de Schermen / Gechanneld door: Gabriel RL

SaluSa: Activiteiten Achter de Schermen

Gechanneld door: Gabriel RL – 13 Augustus 2021

De bewegingen achter de schermen zijn in volle gang terwijl grote healingen blijven plaatsvinden.

Rondom de Aarde zijn er vele helende basissen in de vorm van grote ruimteschepen, evenals omgevingen die door velen van jullie “Helende Huizen” of “Transitiehuizen” of zelfs “Spirituele Ziekenhuizen” worden genoemd.

Deze omgevingen zijn de laatste tijd gemoderniseerd en ontvangen meer Licht van de Engelenrijken, die op dit moment nog dichter bij de Aarde zijn.

Natuurlijk, met alles wat er gaande is, moeten we sommige dingen achter de schermen versnellen, en bijgevolg zal deze versnelling direct invloed hebben op het oppervlak van de planeet.

Jullie hoeven je zeker geen zorgen te maken, want al onze stappen zijn berekend en we weten hoe ver we kunnen gaan, om jullie vrije wil niet in de weg te staan en door te gaan met de Goddelijke Plannen.

Deze vorderingen die wij zullen maken betreffen “het verplaatsen van de stukken op het bord” en, later, zullen sommige van deze stukken ook het spel verlaten, omdat zij in zekere zin al bereikt zullen hebben wat bereikt moest worden, of zelfs omdat zij al zo ver gegaan zijn als zij konden gaan.

Jullie zullen enkele veranderingen zien, vooral in jullie politieke milieu, omdat er nieuwe zielen zullen beginnen te komen en de oude het spel zullen verlaten.

Er zal onrust zijn, want enkele van de belangrijkste stukken van de wereld zullen worden verwijderd en degenen die zich nog steeds verzetten tegen overgave zullen “gedwongen” worden het spel op de een of andere manier te verlaten.

Velen van hen die de koers van de mensheid tot nu toe hebben gedicteerd, staan nu voor een dilemma, omdat zij weten dat hun belangrijkste buitenaardse medestanders “on -gecommuniceerd” zijn en zeker geen steun zullen verlenen bij hun ontsnapping.

Het Ashtar Command in hun patrouilleschepen zijn actief in jullie luchtruim en verhinderen dergelijke ontsnappingen.

Velen van jullie hebben de laatste tijd veel van die zwarte en driehoekige schepen door jullie luchtruim zien vliegen.

Deze behoren, voor het grootste deel, tot een niet-positieve draco groep die probeert de planeet te verlaten via portalen waarvan zij denken dat die nog open zijn. En, op een bepaalde manier, “waren ze dat…”

De laatste tijd heeft een positieve Draco-commandant genaamd Árguan “nep”-portalen gemaakt om velen die de planeet proberen te ontvluchten gevangen te nemen.

Zeker, hij is zeer bekwaam voor het werk, want hij kent veel van de strategieën van hen die van zijn eigen ras zijn.

Arguan heeft de Ashtar-krachten geholpen bij het reinigings- en zuiveringsproces en velen van jullie hebben hem aangetroffen aan boord van een van hun prachtige cilindrische zilveren schepen.

Dus, zoals jullie kunnen zien, is er veel meer activiteit dan jullie je kunnen voorstellen.

En terwijl dit allemaal gebeurt, ontvangen jullie energieën rechtstreeks van de Engelengastheren om jullie onderscheidingsvermogen te vergroten, want de laatste tijd is er verkeerde informatie en verwrongen gedrag geweest dat meer de aanwezigheid van Arguan heeft vereist.

Het is waar dat velen van jullie zich nu afvragen wanneer de situatie op dit moment definitief tot een einde zal komen, en wij zeggen dat er meer healing op komst is dan jullie beseffen.

De remedie waar jullie op wachten is in grote productie, maar weet dat die in eerste instantie niet afkomstig is van de farmaceutische industrieën, maar van jullie grote spirituele expansie die aan de gang is.

Dierbaren, alles wat jullie vandaag hebben doorgemaakt ontsluit veel van wat millennia lang in jullie verborgen is geweest en nu krijgen jullie de grote kans om herboren te worden in een nieuw, lichter en vloeiender leven.

Natuurlijk willen degenen die dierbaren hebben verloren ook graag een antwoord op de vraag hoe het nu met hen gaat.

We kunnen snel zeggen dat ze veel beter zijn dan toen ze voor het laatst in de fysieke omgeving werden gezien.

Blijf goede vibraties naar hen sturen want dit is cruciaal voor hun volledig herstel.

Velen van hen die nu de Aarde verlaten sluiten zich snel aan bij de Galactische Vloten, die zeer actief zijn in deze tijden, en hebben hun aanzienlijke deel van de hulp gegeven.

Toen zij hun lichamen verlieten, waren velen verdrietig en boos omdat zij bij verschillende gelegenheden situaties van vernedering en verwaarlozing hebben doorgemaakt.

En we hebben het hier over alle manieren, niet alleen met betrekking tot het virus dat vandaag de dag aanwezig is.

We hebben het over de vele manieren waarop ze de planeet dagelijks verlieten.

Dus, toen zij hier in Nirvana aankwamen, bevonden zij zich in een omgeving van volledige vrede en harmonie en waren zij in staat de redenen voor alles wat zij doormaakten dieper te begrijpen.

Dit inspireerde velen van hen om liefdevoller de vele broeders en zusters te willen helpen die nog steeds op het fysieke vlak zijn.

Er is veel dat op dit moment niet gezegd kan worden, geliefden, maar wij zijn geïnteresseerd in het delen van veel informatie met jullie, en dat zal gebeuren zodra wij weten dat deze informatie jullie fysieke integriteit niet in gevaar brengt.

Weet gewoon dat alles wordt gedaan om jullie ascensie te bevorderen en dit zijn directe bevelen van de Opperste Schepper.

Er zal een versnelling zijn in vele processen en dit zal ook invloed hebben op hoe jullie lineaire tijd waarnemen.

Het zal veel sneller gaan dan ooit tevoren en jullie zullen worden ondergedompeld in een heleboel dingen die moeten worden afgewerkt.

Zeker, jullie hebben uit vele bronnen berichten ontvangen waarin gewaarschuwd wordt voor de grote karmische aanpassingen die gaande zijn.

Ja, dat is waar, want dit was ook een gemeenschappelijke afspraak waartoe besloten is om het proces zo snel mogelijk af te ronden.

Alles wordt jullie, op een bepaalde manier, steeds duidelijker.

Sommigen zullen het niet kunnen verdragen als er meer informatie naar buiten komt via alternatieve bronnen over alles wat er gaande is.

En dan komen jullie, zoals altijd, degenen informeren die op dit moment geroepen zijn om te helpen bij deze grote overgang.

Weet, geliefden, dat onze vloten – die ook de uwe zijn – tot jullie beschikking staan.

Roep ons aan in jullie processen, roep ons aan in jullie angst en pijn, roep ons aan wanneer jullie je alleen voelen en wij zullen ons onmiddellijk aan jullie voorstellen en jullie onze nabijheid laten voelen.

De reden waarom sommigen zeggen dat ze onze aanwezigheid nog steeds niet kunnen voelen, is omdat ze nog steeds op een rationele en lineaire manier op ons wachten.

Weet dat je “ontwapend” moet zijn om ons werkelijk te voelen zonder de dichtere lagen die vaak je dagelijks leven dicteren.

In ieder geval zal elke bewuste of onbewuste weerstand tegen onze aanwezigheid steeds meer worden opgelost door de hoeveelheid Engelenlicht die op Aarde is neergedaald.

Over het algemeen is het een kwestie van tijd voordat het stof is neergedaald en je kunt zien wie zich roerde en op de “Paniek” knop drukte.

Blijf kalm terwijl alles niet op zijn plaats lijkt te zijn, want niemand zal jullie Quantum sprong tegenhouden.

Jullie blijven op weg naar jullie ascensie en hoe chaotisch de dingen nu ook lijken, houd in gedachten dat alles onder controle is, en meer: zoals we al een tijdje zeggen, ligt de sleutel tot het oplossen van de huidige situatie “in de handen” van het Heilig Vrouwelijke.

De Godin is de laatste tijd veel meer dan ooit tevoren op Aarde aanwezig en actief geweest en jullie allen worden ook tot deze verbinding opgeroepen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en, blij met deze verdere gelegenheid om deze boodschap over te brengen, blijf ik benadrukken dat wij in de Galactische Federatie nu actiever zijn dan ooit tevoren.

Wees ervan verzekerd dat jullie gebeden zijn verhoord en dat jullie er niet op achteruit gaan door te wachten.

Wat naar jullie toekomt is groter dan het beste utopia dat jullie je kunnen voorstellen.

Ik laat onze liefde en zegeningen achter met zuivere en ware wensen van ons allen die samen de Galactische Federatie vormen, nu nog zichtbaarder in jullie luchtruim.

Selatherin A-al Arjaten!

(In het Siriaans: Omdat Ja. Wij allen EEN zijn!)

Wees in vrede,

Wees in het Licht!

Neva: Dankbaarheid, SaLuSa.

Kanaal; Gabriel RL

Bron

Vertaling: Martien / wakkeremenesen.org