‘Jullie zijn veel te lang gevoed met een dieet van agressiviteit en strijdlust als de manier van leven’

SaLuSa
‘Jullie zijn veel te lang gevoed met een dieet van agressiviteit en strijdlust als de manier van leven’

Gechanneld door: Mike Quinsey – 21-september-2009

De veranderingen gaan onverminderd door en worden opgemerkt door velen van jullie die zich bewust zijn van wat er gaande is. Er is zelfs een besef dat mensen opstaan in hun bewustzijn, en meer dan ooit overstijgen zij het oude paradigma. Het betekent dat zij de mate van controle doorzien die over hen wordt uitgeoefend, en hoe zij zijn overgehaald om de ambities van de Illuminati te steunen. Plotseling wordt het idee verworpen om de oorlogsmachine in stand te houden die zoveel dood en ellende op jullie planeet heeft gebracht. Er wordt openlijk gesproken over vrede en de middelen om die te bereiken, en het opent de ogen van anderen die tot nu toe niet aan zo’n idee hebben gedacht. Geloof ons Geliefden, jullie nemen de gelegenheid te baat en luiden de doodsklok voor de duistere Wezens, wier macht snel aan het afglijden is.

Een Lichtwezen heeft veel meer macht dan iemand die van de duistere vibraties is. De duistere Wezens zijn afhankelijk van de steun van groepen die op hen lijken, zodat je, eenmaal in hun greep, in de val zit. Het Licht is natuurlijk krachtiger wanneer groepen hun Licht projecteren, maar ieder individu kan op zichzelf werken en het Licht nog steeds exponentieel doen toenemen. Onderschat daarom niet jullie waarde om het Licht naar de Aarde te brengen. Dit is waarom jullie allemaal helpen om de veranderingen sneller dan ooit tot stand te brengen. Nu jullie aan de winnende kant staan is er geen strijd meer te voeren, behalve dat jullie je moeten concentreren op je werk voor het Licht. Vergeet de dreigementen en angsttactieken van de Duistere wezens, aangezien zij wanhopig zijn om hun plan te voltooien, maar het verwijdert zich steeds verder van hen.

Nog niet zo lang geleden zag de toekomst er somber uit, maar door jullie vastberaden inspanningen hebben jullie de situatie omgebogen. Het pad naar Opstanding ligt voor jullie uitgespreid, en niets zal nu de eindtijd verhinderen of vertragen. Met het geleidelijke herstel van de Aarde en jullie soevereiniteit, zullen jullie deze cyclus voltooien als Wezens van een hogere vibratie en een hoger bewustzijnsniveau dan nu. Jullie zullen geen gevoel van spijt hebben, maar een gevoel van vreugde dat jullie de uitdaging van het ervaren van dualiteit met succes zijn aangegaan. In werkelijkheid faalt niemand, want hoewel velen nog niet klaar zijn om te ascenderen, zullen zij herhaalde kansen krijgen totdat ook zij dat doen.

Als je kunt, geniet dan van deze resterende jaren en ga om met de materiële veranderingen die enig ongemak zullen veroorzaken, maar jullie zullen er slechts tijdelijk op achteruitgaan. De toekomst belooft alles en meer waarvan jullie misschien alleen maar gedroomd hebben. Het zal een soort sprong in het diepe zijn, want in betrekkelijk korte tijd zal de hele wereld worden geherstructureerd en zullen jullie weer de vrije Wezens worden die jullie altijd al waren. Er zal geen weg meer terug zijn naar het oude regime, en zij zullen uiteindelijk uit hun machtsposities worden verwijderd.

Kijk om je heen en je zult een aantal prachtige zielen ontdekken die bekend worden om hun wijsheid en inzicht. Zij zijn op Aarde met het specifieke doel om het over te nemen van de Duistere wezens. Hun invloed is voelbaar, en zij spreken te allen tijde vanuit het hartcentrum. Reken ook jullie president Obama tot deze groep, die in het middelpunt van de belangstelling staat van de Duistere wezens, die proberen zijn autoriteit te ondermijnen en zijn pogingen om manieren te vinden om jullie land naar het Licht te leiden. Er zullen altijd tegenstanders zijn, en oppositie die alles in het werk zullen stellen om fouten te vinden in zijn regering. Laat u niet misleiden door dergelijke pogingen, want wij herhalen dat Obama door de Geest is uitverkoren om jullie naar het “beloofde land” te leiden.

Wanneer je gezegend bent met een vooruitziende blik zul je je geen zorgen maken over de onmiddellijke problemen. De antwoorden worden al uitgespeeld, en de chaos die ontstaat dient als een manier om het oude weg te zuiveren. De nieuwe golf van bewustzijn die nu bestaat, beïnvloedt mensen op alle niveaus. Het resultaat is dat mensen zich afvragen wat hun rol in het leven is, en of zij wel bijdragen aan het welzijn van allen. Er is onrust en beroering in de legers die moordmachines zijn, en het doel en de moraliteit van dergelijke daden wordt in twijfel getrokken. De tijd nadert dat hun rollen heel anders zullen zijn, en zullen veranderen in die van louter vreedzame activiteiten. Jullie zijn veel te lang gevoed met een dieet van agressiviteit en strijdlust als de manier van leven, maar nu begint het een meer zorgzame manier te weerspiegelen voor jullie medemens.

Geliefden, wij juichen jullie bij elke gelegenheid toe, omdat wij weten dat jullie slechts aanmoediging nodig hebben om je ware zelf te laten zien. Breek uit de vorm die jullie leven na leven in zijn greep heeft gehouden, want nu hebben jullie alle steun van een veelheid van hemelse Wezens die dicht bij de Aarde komen. In de vredige vibraties van meditatie open je telepathische kanalen en luister naar je Hogere Zelf. Je zult weten wat werkelijk van het Licht en de Liefde is, en rustend in zijn vibratie kun je de stressvolle omstandigheden vermijden die je soms confronteren.

De Galactische Federatie heeft jullie welzijn hoog in haar hart, en we kijken ernaar uit om onze plannen voor jullie verheffing te onthullen. Er zijn zoveel goede dingen gepland, en vele draaien om jullie levensstandaard die voorheen niet op het hoogst mogelijke niveau was. Toch had het zo anders kunnen zijn als jullie leiders het juiste team om zich heen hadden gehad. Helaas zijn in de loop der jaren de duistere krachten geïnfiltreerd in vele organisaties die alles dicteren en controleren wat jullie levenskwaliteit beïnvloedt. Oorlogen zijn opzettelijk georganiseerd om chaotische toestanden te veroorzaken en jullie bezig te houden met alles wat bestemd is om jullie ogen van jullie eigen toekomst af te leiden. Jullie waren zo’n bestaan gaan accepteren en verwachten, maar gelukkig is dat niet langer het geval. Jullie willen terecht meer uit het leven halen, en jullie verlangens zullen worden vervuld.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en het verheugt mij jullie te kunnen vertellen dat jullie dromen over een vredig en gelukkig leven binnenkort in vervulling zullen gaan. Maar geduld is geboden want er is nog veel te doen voordat de voordelen voelbaar worden. Geen enkele taak is onoverkomelijk omdat onze technologie alle antwoorden heeft. Wat we ook moeten doen om jullie Aarde te herstellen, het ligt binnen onze mogelijkheden. We hebben onbeperkte toegang tot de middelen van onze leden, en ons plan heeft terdege rekening gehouden met wat nodig is. Wees ervan verzekerd dat we precies weten welke tegenstand we kunnen ondervinden als we eindelijk op Aarde komen.  Wij zijn echter volledig voorbereid, en nadat wij jullie media hebben gebruikt om eventuele angsten weg te nemen, zijn wij ervan overtuigd dat wij jullie zullen kalmeren.

Wij laten jullie zoals altijd achter met onze liefdevolle wensen en zegeningen voor jullie toekomst.

Dank u SaLuSa.

Mike Quinsey. (Archief)

Vertaling: Martien ( 7 Februari 2021)