‘De Komende Maanden Kunnen Heel Spannend Worden’

SaLuSa
‘De Komende Maanden Kunnen Heel Spannend Worden’

Gechanneld door: Mike Quinsey – 16-september-2009

De gevolgen van de wereldwijde recessie brengen veranderingen teweeg die ervoor zullen zorgen dat je niet helemaal terugvalt in het oude. Zelfs op aards niveau is het duidelijk dat jullie verder moeten gaan met de opgedane ervaringen. Tegelijkertijd begint veel van wat voor jullie toekomst is gepland zich te manifesteren. Jullie beleven dus vreemde tijden waarin verwarrende gebeurtenissen plaatsvinden, maar jullie zullen zien dat daaruit de eerste aanwijzingen voortkomen van werkelijke veranderingen die voor jullie allen heilzaam zijn. De huidige periode is vol mogelijkheden en veel nieuwe benaderingen van uw oude problemen komen voort uit de activiteiten van kleine groepen. De mens heeft nooit een tekort aan ideeën gehad en als de duisteren niet de bedoeling hadden jullie in hun macht te houden, zouden jullie nu veel verder zijn gekomen dan jullie al zijn. De zaken zoals wij die zien zullen zeker tekenen voortbrengen van waar jullie naar toe gaan, en zij die zich bewust zijn van hun betekenis zullen ervoor zorgen dat het onder de aandacht van het grote publiek komt.

Als wij denken aan hoe gemakkelijk jullie leven had kunnen zijn met de juiste mensen op gezaghebbende plaatsen, zijn wij bedroefd over de gemiste kansen om jezelf te verheffen. De aarde heeft alles wat jullie nodig hebben voor een overvloedig leven, maar is uitgebuit ten voordele van weinigen. In een spirituele samenleving moet rekening worden gehouden met de behoeften van allen, en moet de gecreëerde rijkdom door iedereen worden gedeeld. Dit zal in de loop van de tijd veranderen, en er zal geen plaats zijn voor hen die blijk hebben gegeven van hebzucht en gebrek aan zorg voor anderen. Het zal onze aanwezigheid vergen om die lieve zielen te steunen die de weg zullen wijzen, want de tegenstand tegen verandering zal sterk zijn. Maar het zal het plan voor jullie verheffing naar het Nieuwe Tijdperk niet vertragen. Onze komst is een belangrijke factor in jullie voorbereiding op Ascensie, en daarom hebben we een deadline gesteld waarbinnen jullie moeten beginnen. We kunnen niet meer doen dan zeggen dat het niet ver meer is, maar het pad moet vrijgemaakt worden voordat we openlijk contact met jullie kunnen opnemen met onze eerste officiële landingen op Aarde.

We zouden het heel spannend vinden als het bevel voor het Eerste Contact heel snel zou komen. Voor velen van ons is het een ontmoeting met oude vrienden, en sommigen van jullie voelen al een band met ons. Het is zoals veel dingen in jullie leven waar onderbewuste herinneringen jullie naar toe trekken. Jullie vroegere levens in landen die nu vreemd voor jullie zijn, oefenen om die reden vaak een aantrekkingskracht uit. Jullie persoonlijkheid verandert niet zo gemakkelijk van het ene leven in het andere, en totdat jullie nieuwe manier van leven jullie een nieuwe vorm geeft, zullen jullie terugkeren naar oude gewoonten. Het is in de wetenschap van dergelijke feiten dat racisme zou verdwijnen, omdat jullie gemakkelijker zouden aanvaarden dat jullie allen Eén zijn. Het Menselijk Ras is één grote familie die vaak van rol verandert in de wisselwerking met elkaar. Jullie leren ervan, maar de Mens verandert echt traag en leert altijd op de moeilijkste manier.

Stel je eens voor hoe aangenaam het leven zou zijn als je geen barrières tussen elkaar opwerpt, en dat je rekening houdt met de verschillen die het aanpassingsvermogen van het Menselijk Ras op wonderbaarlijke wijze tonen. Kunst is een aspect dat de culturele verschillen heel goed weergeeft, en dat jullie zo veel plezier geeft. Kijk maar naar jullie geschiedenis en je ziet hoeveel verschillende uitdrukkingen van de individualiteit van de mens op jullie zijn overgekomen. De School van het Leven kan een prachtige ervaring zijn, en wat je er ook van leert wordt met je meegedragen als deel van jouw evolutie.

Met hulp ben je door de duistere sluier heen gebroken, en heb je grote stappen voorwaarts gezet in jouw spirituele vooruitgang. Het doel van dualiteit is om jullie snel terug te leiden naar de rijken van Licht. Het is de snelste manier om te evolueren, hoewel sommige zielen gebukt gaan onder de lagere trillingen. Het is moeilijk om daaruit te breken als je Licht overschaduwd is door de duistere energieën, maar het is geen strijd die je alleen voert. Zodra je ernaar streeft om verder te gaan en geen interesse meer hebt in de duistere activiteiten, zul je aan je Gidsen hebben aangegeven dat je klaar bent om te ascenderen. Vanaf dat moment zul je mogelijkheden krijgen om het Verlichte Pad te vinden.

Geef nooit op om te proberen jouw inzicht te vergroten, en onthoud dat je alle kennis in je hebt, als je die alleen maar kunt aanboren. Wees geïnspireerd en intuïtief en houd rekening met de behoefte aan rustperiodes, waarin je kunt nadenken over zaken die belangrijk voor je zijn. Dit zijn ook gelegenheden waarop jouw Gidsen dichter bij je kunnen komen en op je innerlijke vragen kunnen antwoorden. Wees moedig en zoek je eigen antwoorden, want de waarheid van een ander hoeft niet per se de jouwe te zijn. Geliefden, nog niet zo lang geleden leefden jullie zoals wij in de hogere dimensies, en jullie hebben ze slechts tijdelijk verlaten om de uitersten te ervaren die gevonden worden bij de vrije wilskeuze. Er hangt een prijskaartje aan, want elke schade die aan anderen wordt berokkend, moet worden begrepen en op de een of andere manier worden vergoed, en dat wordt Karma genoemd. Het is geen straf, maar zelfrealisatie van wat het is om verantwoordelijk te zijn voor je daden, gedachten en handelingen.

De hobbelige rit waarop jullie je bevinden heeft nog enkele ups en downs voordat hij begint af te vlakken. Het zal zijn als de stilte voor de storm, behalve dat de plotselinge stormloop van veranderingen zeer welkom zal zijn. Al die tijd blijven onze bondgenoten hard werken om de gebeurtenissen vooruit te helpen, en onze beoordeling van waar we staan in de plannen voor jullie bevrijding, is zeer bevredigend. We kunnen er uiteraard niet te veel over onthullen, maar de komende maanden kunnen heel spannend worden. Onze schepen omcirkelen de Aarde en zorgen ervoor dat er geen inmenging van buitenaf is, en we zijn ons terdege bewust van de voortdurende plannen van de Duisteren om een incident met ons vaartuig te veroorzaken. Wij kunnen het gemakkelijk vermijden en jullie kunnen gerust zijn bij de gedachte aan zo’n gebeurtenis.

Ik ben SaLuSa van Sirius en spreek meer als de collectieve stem voor onze groep, terwijl de Galactische Federatie vele individuen heeft die contact maken over de hele wereld. Wij werken ook met geascendeerde Spirituele Wezens wiens namen jullie vaak goed bekend zijn. Zij zijn opgetreden als jullie Broeders van het Licht, en worden soms al herkend tot in de tijd van Atlantis, en laten de Mens zien dat er altijd goed voor jullie spirituele behoeften wordt gezorgd. Jullie zijn tenslotte meer Geest dan iets anders, omdat jullie uit de rijken van het Licht komen. Herinner wie je werkelijk bent, en draag je Liefde en Licht overal met je mee.

Dank u SaLuSa

Mike Quinsey. (Archief)

Vertaling: Martien – 7 Februari 2021