WIJSHEIDLERINGEN van AARTSENGEL MICHAEL: Nieuwe Stralen van Geïndividualiseerde Expressie 1 Oktober 2019 / Door Ronna Herman

WIJSHEIDLERINGEN van AARTSENGEL MICHAEL:
Nieuwe Stralen van Geïndividualiseerde Expressie
1 Oktober 2019 / Door Ronna Herman
Geliefde meesters, het is tijd om veel van de oude beperkende gedachtevormen en structuren die jullie als je persoonlijke realiteit hebben geaccepteerd, vrij te laten, te transmuteren of te upgraden.
Wanneer jullie wat tijd doorbrengen in meditatie en contemplatie om de structurente herzien die jullie hebben gecreëerd in de Derde en Vierde-dimensionale realiteit, welke omvat het mentale, emotionele, fysieke en etherische, evenals enkele spirituele beperkingen, zullen jullie snel vaststellen dat het tijd is om veel van de banden die jullie binden los te laten, zodat jullie je snel en gracieus kunnen verplaatsen naar de zich uitbreidende, machtigende wereld van de hogere vlakken van bewustzijn.
Velen van jullie hebben het gevoel dat jullie je in het laatste deel van een lange, moeilijke race bevinden en jullie energie en enthousiasme voortkruipen. Jullie worden meer en meer ontgoocheld door de glamour van het wereldse bestaan, en de dingen die jullie vroeger aanwakkerden lijken ietwat dof geworden en saai.
Het is omdat jullie tegelijkertijd in en uit twee enorm verschillende realiteiten of verschillende dimensies verschuiven, en jullie vier lagere lichamelijke systemen (fysiek, mentaal, emotioneel en etherisch) proberen zich aan te passen, bij te spijkeren aan jullie Ziel/ Spirituele Zelf. Dit heeft veel stress en spanning gelegd op jullie aardse voertuig.
Een groot aantal van jullie hebben en bereiden zich voor om een kwantumsprong naar een Vijfdimensionaal bewustzijn te maken, waarbij jullie oude wereld – de Staat van Zijn – veel sneller wegvalt dan dat jullie de verfijnde energieën, vibraties en concepten van jullie nieuwe, hogere frequentie van bestaan kunnen integreren.
Als jullie je bewust worden van wat er gebeurt, zullen jullie niet zo gestrest en verward zijn. Geloof ons alsjeblieft als wij zeggen dat opluchting nabij is. Een van onze grootste verlangens is om jullie te helpen in het proces, zodat jullie overgang met gemak en gratie kan worden volbracht. De afgelopen jaren hebben veel van de informatie, meditaties en oefeningen die wij jullie hebben gegeven, betrekking gehad op het transmuteren van oude negatieve energiepatronen.
Dit proces is nodig om plaats te maken voor de infiltratie en integratie van de verfijnde cellen van Schepperslicht – de hogere frequentie, krachtige nieuwe Stralen van Geïndividualiseerde Expressie van de Allerhoogste Schepper.

Wanneer jullie de Wereldpiramide van Licht ingaan, die een holografische replica van de wereld bevat, adem het Licht van de Schepper in en adem Heilige, onvoorwaardelijke liefde uit. Deze wonderbaarlijke energie wordt vervolgens gefilterd of verdund zodat het kan worden ontvangen door iedereen die gereed en bereid is om het hartcentrum te openen, waardoor het proces van transformatie in een Galactisch Spiritueel/ menselijk Wezen wordt begonnen.
Wanneer jullie je Persoonlijke Piramide ingaan of een Piramide bouwen voor een specifiek project of taak, maken jullie de weg vrij voor de volledige kracht, variëteit en het spectrum van de nieuwe Stralen van expressie die jullie tempel van Licht binnenstromen, die jullie zullen helpen met jullie streven.
Jullie openen je persoonlijke toegangspoort tot overvloed terwijl jullie een heilige ruimte creëren voor de Adamantine Deeltjes van het Licht van de Schepper om jullie aan te sluiten bij het proces van mede creëren. Onthoud, wij hebben jullie al vaak gezegd dat jullie meesters zijn van mede creëren – jullie zijn het gewoon vergeten. Herinner ook dat overvloed in een veelvoud van vormen voorkomt.
Het proces van de oneindige ademhaling (beoefening) is een andere manier om toegang te krijgen tot de nieuwe energieën van de Schepping.
Terwijl jullie het Chakra van Ascentie aan de bovenkant van de wervelkolom en aan de basis van de hersenen ontsteken, beginnen jullie het proces van het openen van de Poort naar Galactisch Bewustzijn. Dit belangrijke ontstekingspunt is een essentieel onderdeel van het huidige menselijke evolutieproces. De hele mensheid was geprogrammeerd voor deze gebeurtenis, en vroeg of laat zal het plaatsvinden in elke individuele Ziel op Aarde.
Als jullie deze manier van ademhaling doen en dan zien dat deze naar de Aarde en de ethers stroomt, met de lussen van het oneindigheidsteken, helpen jullie mee om dit geweldige geschenk beschikbaar te maken voor de Eerste, Tweede, Derde en Vierde Dimensies en daarin ieder Facet van Godsbewustzijn.
Geliefden, wij bieden jullie nog een manier om toegang te krijgen tot jullie volledige Goddelijke potentieel voor deze ronde van evolutie – de integratie van al jullie resterende ZIEL FRAGMENTEN binnen de multi-niveaus van de Vierde Dimensie – die facetten van julliezelf die al eeuwen wachten om opnieuw verbinding met jullie te maken.
We kunnen jullie de weg wijzen, maar jullie moeten de stappen nemen en het proces doorlopen. Wij beloven dat het de moeite waard zal zijn. Wij reiken onze handen uit in kameraadschap terwijl wij onze Essentie vermengen met die van jullie. Wij sturen jullie Stralen van vrede en vreugde, maar bovenal sturen wij aan jullie onze Liefde.
IK BEN Aartsengel Michaël.
** MEDITATIE
LATEN WE BEGINNEN MET HET FYSIEKE LICHAAM
Ga naar en in jullie persoonlijke Piramide van Licht en ga op de kristallen tafel liggen. Jullie zouden kunnen vragen of de Straal van gezondheid en vitaliteit mag stralen in jullie fysieke voertuig, of de Stralen van schoonheid, jeugdigheid, coördinatie, sterkte, kracht, elegantie, helder zien of horen, flexibiliteit en elke andere attributen die bij jullie in gedachten komen welke jullie fysieke welzijn verbeteren. Roep het aan en activeer enkel één of twee van de energieën van de stralen tegelijk aan.
Weet dat jullie Goddelijke IK BEN Aanwezigheid en jullie Overziel/ Hoger Zelf het proces zullen volgen en zullen verzekeren dat jullie alleen de juiste hoeveelheid van deze krachtige energieën integreren en niet meer. Jullie verlangen zou niet alleen moeten zijn voor versnelde transformatie, maar dat de wet van gemak en gratie altijd van toepassing is. Jullie zullen van het proces genieten, geliefden.
De tijd van pijnlijke lessen, trauma, stress en falen kan voorbij zijn, als jullie het proces voor jullie laat werken, door uit het rijk van oorzaak en gevolg of karma te gaan en naar de rijken van hogere frequentie waar de Wet van Gratie van toepassing is.
FOCUS NU OP HET EMOTIONELE LICHAAM
Terwijl jullie aan het hoofd van de kristallen tafel staan, zie hoe jullie emotionele lichaam zich manifesteert en vorm aanneemt op de tafel. Hoe ziet jullie emotionele lichaam eruit? Bestudeer het voor een moment en observeer de verschillende tinten, kleuren en vormen die deel uitmaken van jullie emotionele lichaam.
Jullie kunnen misschien verrast zijn over wat jullie zien. Wat dan ook jullie waarnemen, zal functionerend zijn en als jullie blijven oefenen, zullen jullie innerlijke zintuigen, zeg maar, verscherpt worden op de focus. Jullie zouden kunnen beginnen met het vragen naar de frequenties van de straal van pure Scheppersliefde om uit te stromen en jullie te vullen tot aan overstromen, alle gevoel van ontoereikendheid, schuld, schaamte en twijfel weg wassend.
Roep nu om beurten de Straal van mededogen op, de Straal van genade en vergeving, de Stralen van ontvankelijkheid, passie, vrede, harmonie, welwillendheid, verfijnde intuïtie, moed, enzovoort.
Zie dan hoe jullie emotionele lichaam wordt gevuld met elk van deze specifieke energieën terwijl jullie de maximale hoeveelheid integreren die geschikt is voor jou, jullie op een bepaald moment.
FOCUS NU OP HET MENTALE LICHAAM
Nogmaals, sta aan het hoofd van jullie kristallen tafel en zie hoe jullie mentale lichaam zich manifesteert en vorm aanneemt op de tafel.
Hoe verschijnt jullie mentale lichaam voor jullie?
Is het sterk en goed, duidelijk zichtbaar, of is het gedempt met warrige en vervormde kleuren?
Vraag om beurten naar de Stralen van waarheid, wil, moed, wijsheid, intelligentie, focus, creativiteit, Goddelijke gedachte, taal/ patronen van Licht, heilige geometrie, discipline, organisatie, wetenschappelijke informatie, orde, de Straal van ontvangen, de Straal van geven/ delen. Om naar beneden te stromen door het grote kristal dat genereert, het hangt boven en in het midden van de tafel in deze persoonlijke Piramide van Licht.
Jullie God Vonk – IK BEN Aanwezigheid – zal de Essentie van elke straal van expressie in zijn puurste vorm filteren in jullie Etherische Replica. Zie jullie Piramide worden gevuld met de Essentie en kracht van elk van deze Stralen zoals ze alles binnenin doordringen.
Weet dat jullie de geschenken van elke straal (de juiste hoeveelheid voor jou) mee terug nemen via de kolom van Licht waarin jullie momenteel verblijven.
JULLIE KUNNEN OOK FOCUSSEN OP HET ETHERISCHE LICHAAM:
Jullie Etherische Lichaam bevat de blauwdruk van jullie Lichaam van Licht. Het Etherische Lichaam omringt het fysieke voertuig en de vervormingen en onvolkomenheden die zich daar eerst nestelen voordat ze zich in het fysieke voertuig manifesteerden. Nu wordt het proces omgekeerd. De Essentie van de geperfectioneerde Schepping van de fysieke vorm is opgeslagen in het Etherische Lichaam en jullie moeten dat deel van jullie wezen opnieuw vullen met harmonieus Licht, zodat het toegankelijk zal zijn voor jullie fysieke lichaam.
Hoe ziet jullie Etherische Lichaam eruit? Kunnen jullie donkere banen van het web en/of vervormde energie overal zien of voorstellen? Zijn er plekken die dichter en donkerder zijn dan andere? Waar zijn zij?
Uiteindelijk zal dit vermogen een natuurlijk onderdeel van jullie verfijnde bewustzijn worden. Jullie etherische lichaam-elementaire bewustzijn zal jullie beginnen te vertellen waar jullie lichaam uit balans is en het meest in nood is, en waar waarschijnlijk de volgende gezondheidscrisis of ziekte zal worden ervaren.
Bovendien, terwijl jullie in een Lichte Alphastaat zijn, willen jullie je misschien een week of twee op het fysieke lichaam concentreren terwijl jullie je lichaam voorbereiden op het ontvangen en manifesteren van deze krachtige energieën.
Wanneer jullie je op de een of andere manier gedesoriënteerd, niet geaard of ongemakkelijk beginnen te voelen, stop dan het proces voor een dag of twee dagen voordat jullie doorgaan. Laat Spirit jullie gids zijn en neem niet tot voorbeeld aan of patroon over van iemand anders bij jullie proces of transformatie. Jullie maken gebruik van jullie eigen Goddelijke intelligentie en jullie zijn jullie eigen creatieve genie aan het activeren.
Wanneer jullie maar wensen, kunnen jullie de kleuren van de Stralen identificeren, die naar jullie worden geprojecteerd en erop focussen; concentreer jullie echter eerst op de gevoelseigenschappen van iedere Straal. Jullie auraveld verandert elke keer wanneer jullie een andere Straal van Expressie integreren. Voortaan, wanneer jullie de Liefde/ het Licht van de Schepper uitstralen, zal het de vergrote kwaliteiten aannemen van iedere straal die jullie hebben geabsorbeerd.
Door dit te doen, zullen jullie beginnen met het projecteren van jullie eigen unieke Straal van God Licht – jullie ZIELLIED – jullie geschenk aan de mensheid.
^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*
Transmitted through Ronna Herman Vezane * STAR*QUEST*
^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*
** Etherische Lichaam * Lichaam van Vitale Levenskracht Energie
** Astrale Lichaam * Energie van Gevoel en Emotie
** Mentale Lichaam * Intelligente Energie/Wijsheid/Wilskracht
Het Auraveld is een fragment van jullie Overlichtende Essentie van de Ziel, welke jullie verbinding is met de vele facetten van jullie Overziel en jullie Godzaad Atoom.
Jullie Auraveld is samengesteld uit de volgende te onderscheiden elementen:
De Fysieke Aura * De staat van gezondheid en vitaliteit van het fysieke voertuig.
Het Astrale Aura * Het emotionele veld, welke de dominante Aurakracht is in de niet ontwaakte mens. De emotionele natuur van het Astrale vlak is samengesteld door de interesses van het Ego wensenlichaam en een focus op “Ik, Mij, Mijn”. De kracht die eenheid brengt, dat is de kracht van Liefde, zal geleidelijk aan het bewustzijn verheffen zodat het Auraveld in balans wordt gebracht, de harmonie terugkeert en de frequentiepatronen meer verfijnd worden.
Het Auraveld van de Overlichtende ZielZelf bevat de blauwdruk voor jullie originele ADAM/EVA Kadmon Lichtlichaam.
Auraveld van het Emotionele Lichaam: De kracht die eenheid brengt, dat is de kracht van Liefde, zal geleidelijk aan het bewustzijn verheffen zodat het Auraveld van het Emotionele Lichaam wordt samengesteld door de frequenties van Mededogen en Onvoorwaardelijke Liefde. Het Doel van een Aspirant op het Pad is om de Zeven Hoofd Centrums van de Chakra’s in balans te brengen en te harmoniseren, zodat het Aura van hem of haar aan het uitstralen is, via het Zonnekrachtcentrum, een tastbaar krachtveld van Zuivere Liefde en Licht, daarbij wordt veroorloofd dat het Licht van de Ziel voorwaarts, naar buiten toe straalt.
^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^
*** Een toegewijde beoefening van meditatie leidt tot een gebruikelijke staat van reflectie en contemplatie. Bedachtzaam bewustzijn is jullie eerste doel om toegang te krijgen tot jullie Ziel Zelf, Heilige Geest en Heilig Hart. Jullie moeten je eerst bewust worden van de specifieke veranderingen die moeten worden aangebracht om weer in balans en harmonie te komen, zowel binnenin als buiten.
***We moedigen jullie aan om even te blijven zitten, een poosje of wat langer nadat jullie nieuwe concepten hebben gelezen die wij jullie geven. Het zal tijd vergen voordat de rijkdom van de informatie zich ontvouwt en de wijsheid onthult van de hogere Kosmische waarheden die wij hebben overgebracht.
***Degenen die nog steeds functioneren in/binnen de rijken van massabewustzijn hebben niet de totaliteit van hun Zielzaadatoom voor dit leven volledig geïntegreerd. De Antakarana is een brug van mentale Lichtmaterie, die de fysieke persoonlijkheid verbindt met de Heilige Triaden van de Vijfde Dimensie, en uiteindelijk met de God Zaad Atoom, jou, jullie IK BEN Aanwezigheid in deze Sub-Universele ervaring.
***Zielfragmenten bevatten gedachtevormen en energie-eenheden van vorige levens, die moeten worden geïntegreerd als zij zijn van verenigbare frequenties, of worden getransmuteerd en teruggebracht naar balans en harmonie wanneer zij zijn samengesteld uit lagere frequenties, zodat ze door het fysieke lichaam makkelijk kunnen worden opgenomen. Deze cyclus van transmutatie eindigt wanneer alle Zielfragmenten binnen de Derde/ Vierde Dimensies zijn geïntegreerd, zodat de Ziel en de fysieke persoonlijkheid kunnen versmelten tot Eenheid.
*** Universele Heilige taal, Heilige geometrie, getallen, Licht, geluid en kleur zijn allemaal integrale facetten van de meer geavanceerde wijsheidsleer.
Mijn lieve Soul-metgezellen, ik stuur je mijn eeuwige liefde, engelzegeningen en een dikke knuffel, Ronna
Transmitted through Ronna Herman Vezane * STAR*QUEST*
*As transmitter of this article I, Ronna, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael.  Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from:  RonnaStar@earthlink.net​​​​​​​​​​​​​​ ã 2000/2019.
​​​​​​​You are invited to join the QFM Face book group here:  https://www.facebook.com/pages/Ronna-Herman-Archangel-Michael-Quest-For-Mastery/120490924701937
Ronna Herman is internationaal bekend als kanaal voor de berichtgevingen van Aartsengel Michael sinds 1970.
De boodschappen die via haar zijn doorgegeven zijn vol hoop en inspiratie en verspreid via vele spirituele publicaties in boeken en op het internet over de gehele wereld en er is veel vertaald in de meest belangrijke talen op de wereld. Er is allerlei  spiritueel materiaal beschikbaar, zie de website, ook boeken zijn in het Nederlands vertaald. (Op Vleugels van Licht – uitgeverij Osiris, en van uitgeverij Akasha > De Gouden Belofte, De Toekomst is Nu, Je heilige zoektocht,
Laat het Licht zijn).
BOEKEN in het Engels:
THE MAGIC AND MAJESTY OF ASCENDING HUMANITY ** AA Michael * Ronna / Sacred Scribe **
THE SECRETS OF SELF-MASTERY ** AA MICHAEL * RONNA / Sacred Scribe
ON SALE! Unified Creator Spirituality, co-authored by Ronna and Kevin Adam, is now ON SALE at a steep discount – only $12!
Voor overige informatie zie de website.
Vertaald voor wakkeremensen door Anja