De Kracht en Grootsheid van de Elementen.

Aartsengel Michael via Ronna Herman:
De Kracht en Grootsheid van de Elementen.
1 November 2018 / DoorPaul
Geliefde meesters, een goed begrip van de Elementen van  VUUR, LUCHT, WATER en  AARDE, die unieke componenten, Facetten of Elementen zijn van de aard van onze Vader / Moeder God in deze Sub-Universele ervaring, is van vitaal belang als je meer wijsheid zoekt en probeert Zelfmeesterschap te claimen.

Dit zijn de vier hoofd Elementen, die gecodeerd zijn in het lichaamssysteem van de oorspronkelijke menselijke vorm om te helpen bij Zelf Realisatie en zelf Meesterschap op het materiële vlak van het bestaan.

Deze Elementen worden geleverd aan alle gecreerde materie in dit Sub-Universum via de grote Aartsengelen RAY-diatie van de twaalf Stralen van God Bewustzijn vanuit de Hart Kern Essentie van onze Vader / Moeder God.

* Het Etherische Lichaam en het Ziele Zelf zijn afgestemd op en worden gevoed door het Element van KOSMISCH VUUR. 
* Het mentale lichaam resoneert en wordt geactiveerd door het Element AIR / ETHER .
*  Het emotionele lichaam is afgestemd op en beïnvloed door het Element WATER.
* Het fysieke lichaam is verankerd door en afgestemd op het Element van AARDE, voor de duur van de reis van elke Ziel naar het rijk van dichtheid, de Eerste tot en met de Vierde Dimensie.

De kwaliteiten, eigenschappen en deugden van de Zeven Stralen van God Bewustzijn voor dit zonnestelsel werden geplaatst binnen Sferen van Licht. Deze sferen, bekend als chakra’s, waren ontworpen om met een zeer hoge snelheid te draaien, waardoor ze lijken te draaien als draaiende lichtkegels van de voorkant en de achterkant van het fysieke lichaam. Daarom zend je voortdurend frequenties van Licht uit naar de wereld van vorm.
De kracht van de Trillingspatronen, evenals het frequentieniveau van de harmonieën die je projecteert, zullen bepalen of je vreugde, vrede en overvloed, of beperking, stress en onenigheid zult ervaren. Elke levende cel in je lichaam is een condensator die herinneringen en energiepatronen opslaat.

Voor elk gevoel zijn er endocriene  klierafscheidingen geproduceerd  die overeenkomen met de trillingspatronen die u uitstraalt. Daarom zou je kunnen zeggen dat er een specifiek energiepatroon is van haat en een energiepatroon van liefde, enzovoort in verschillende mate, afhankelijk van de kracht, kracht en consistentie van de energie die je projecteert.

Wanneer je begint aan de reis van ascensie terug naar de sferen van Licht, verlies je geleidelijk aan dichtheid in het fysieke vat – niet noodzakelijk lichaamsgewicht; echter, je lichamelijke vorm begint te resoneren met hogere en hogere frequenties van Licht.

Nooit eerder liepen zoveel meesters van Licht over de Aarde onder de massa’s. Veel dappere zielen kregen de mogelijkheid om de planeet te verlaten en hun werk / missie voort te zetten vanuit de zesde dimensionale hemelse lichtsteden, of om hun dienst aan de mensheid voort te zetten in het kader van hun gekozen Aardse omgeving.

We wensen jullie allemaal te laten weten dat we tevreden zijn met jullie, de Lichtdragers, die standvastig door de dichte, schaduwrijke valleien van de duisternis wandelen om een ​​pad van Licht te creëren zodat anderen kunnen volgen.

Het verwerven van Meesterschap over de vier Elementen van God-bewustzijn zal je helpen bij het creëren van een constante stroom van Heilige Vuurenergie  (Adamantine Deeltjes van Schepperlicht) door het chakra-systeem en het fysieke vat. Het Etherische Lichaam Voertuig bestaat uit het ELEMENT VUUR. In de beginfase van je ascensieproces moeten de meer verfijnde trillingsfrequenties van het Godbewustzijn eerst door het Etherische Lichaam filteren voordat ze geleidelijk vrij door het fysieke vat beginnen te stromen.

Je moet langzaam een ​​tolerantie opbouwen voor deze verfijnde frequenties van God Licht, zodat ze niet al te veel ongemak creëren of lichamelijk letsel toebrengen. Het Heilige Vuur moet eerst door het Hartchakra stromen om geactiveerd te worden door jouw liefdevolle intentie, voordat dit levenselixer vrij door het lichaam kan stromen. Gaandeweg, naarmate de frequenties van je Ziele Lied verfijnder worden, zul je in staat zijn hogere niveaus van kosmische Oorspronkelijke Levens Kracht Substantie te magnetiseren, evenals grotere hoeveelheden Adamantine Deeltjes van Licht.

Het LUCHTELEMENT  concentreert zich op het Mentale Lichaam, het vlak van mentaal bewustzijn. De mentale aard wordt gevoed door de Heilige Adem van Godsbewustzijn. Dat is de reden waarom de ademhalingstechnieken die je hebt gekregen zo belangrijk zijn. Zielenbewustzijn is de kritieke beginfase van het ontwaken voor iemands goddelijke aard. Het Derde Oog, de Pijnappelklier en de Hypofyse, en de Heilige Geest zijn allemaal kritische componenten van het Mentale Lichaam.

Het emotionele lichaam  wordt gevoed via het ELEMENT WATER. Het mentale lichaam verschaft de zaadgedachten en het emotionele lichaam voedt de e-motie of energie in beweging. Zoals we vaak hebben uitgelegd, zijn jouw creaties ofwel een product van het ego-wenslichaam ofwel de verlangens en inspiratie van de ziel. De keel en de solar plexus zijn integrale krachtbronnen  voor het Emotionele Lichaam.

De volle kracht van manifestatie begint echter wanneer je hebt getapt in het Kundalini Heilige Vuur, of de Adamantine Deeltjes van God Licht die liggen opgeslagen in de Wortelchakra, en wanneer je de verbinding met je Zielenster en Overziel Zelf hebt voltooid, zodat je toegang hebt naar de Antakarana, Rivier van het Leven.

De activering en harmonisatie van de mentale en emotionele lichamen en het samenvoegen van de lagere en de hogere chakra’s via de Hartchakra resulteren in een samensmelting van de kwaliteiten van God, Moeder Godin, deugden en vermogens binnen het fysieke vat. Jouw niveau van goddelijkheid  is gebaseerd op de harmonische resonantie van je Zielen Lied, of de dimensionale niveaus waarin je bent afgestemd.

Het ELEMENT VAN AARDE  via het fysieke vat is zowel een anker als je middel om weer in de rijken van het Licht te zweven. Je kunt niet het fysieke vat negeren en toch je aardse missie vervullen. Als je de lichamelijke vorm verwerpt, ontken je jouw door God gegeven uniekheid en de specifieke, complexe vorm die je hebt gekozen voor de reis van dit leven naar het materiële rijk van het bestaan.

Jij, samen met de begeleiding van je beschermengelen en je Raad van Licht, kozen het juiste DNA / voorouderlijke afstamming, het ras, de cultuur en de omstandigheden waarin je geboren zou worden voor deze specifieke levenservaring. Er is een breed scala aan tests, uitdagingen en kansen geprogrammeerd om je de beste kansen te bieden voor Zielen-groei. Deze gebeurtenissen zijn ontworpen om op de juiste momenten tijdens je hele leven te worden geïnitieerd.

Zoals altijd is vrije wil van toepassing en het is aan elke persoon om te bepalen hoe hij / zij omgaat met de tests en uitdagingen, en gebruik maakt van de mogelijkheden. Begrijp je dat elke persoon voortdurend energie afgeeft of uitzendt die voortkomt uit de God Bron? Je gebruikt deze door God gegeven gave van Licht / Leven op een positieve of een negatieve manier. Via jouw vrije wil, in grote mate, ben je de medeschepper – de bouwer van jouw eigen werkelijkheid.

Velen van jullie ervaren een transformatieproces van opklimmen in bewustzijn, samen met fysieke evolutie, waarbij het Kundalini Vuur opgeslagen in de Wortelchakra zich snel door het chakra-systeem en door het hele fysieke vat heen beweegt. Dit is ook een dynamisch en vitaal onderdeel van het ascensieproces. Wij hebben onze boodschapper gevraagd om een ​​artikel met jullie te delen dat was voorbereid voor een van haar webinar lessen over wijsheid:

RONNA * HEILIGE SCHRIJFSTER *
OVERZIEN DOOR AARTSENGEL MICHAEL
VUUR VAN GOD, HEILIG VUUR, HEILIG WIT VUUR EN KUNDALINI-VUUR ZIJN ALLE CONDITIES GEBRUIKT VOOR ADAMANTIJNSDEELTJES VAN LICHT: DE BRANDSTOF VAN HET LEVEN DIE UIT DE HARTKERN VAN DE OPPERSTE SCHEPPER IS UITGEBLAZEN.

 

KUNDALINI:  een Sanskrietwoord dat letterlijk opgerold betekent. Dit Heilige Godsvuur ligt opgerold aan de basis van de ruggengraat, en totdat het geactiveerd is, is het in rust of onbewust. Het wordt vaak gezien als een slapende slang; vandaar dat een aantal Engelse weergaven zijn gemaakt met termen als ‘Slangen Kracht’ .
De ouden vertellen ons dat de Kundalini zich in de wortelchakra bevindt, aan de basis van de ruggengraat, in drie en een halve spiraal. Het is beschreven als een residu / reservebron van puur God Vuur . Volgens oude wijsheidsleer zijn er twee zenuwstromen in de wervelkolom, een opgerolde dubbele helix in een holle buis, soms een “staaf van kracht” genoemd,  die voor de ruggengraat loopt.
Door meditatie en verschillende andere spirituele oefeningen wordt de Kundalini gewekt en begint hij omhoog te komen door het chakra-systeem langs de ruggengraat. De voortgang van Kundalini-vuur  door de verschillende chakra’s leidt tot verschillende niveaus van ontwaken en mystieke ervaringen. Wanneer het Kundalini-vuur uiteindelijk de bovenkant van het hoofd bereikt, het kruinchakra, produceert het soms een unieke mystieke ervaring terwijl je opnieuw verbonden bent met de meerdere facetten van je Hogere Zelf.
DE EERSTE BELANGRIJKSTE ACTIVATIE  wordt meestal gevoeld in de rug van de romp, tussen de schouderbladen. Je zult een druk voelen in dat gebied, wat soms behoorlijk oncomfortabel kan zijn. Dit is een aanwijzing dat het achterportaal van je Heilige Hart zich opent. Ik heb vaak gezegd: “Als dit gebeurt, laten we onze engelenvleugels groeien.”
DE TWEEDE ACTIVERING : Het Kundalini-vuur stijgt naar de top van de ruggengraat, waar het verbonden is met de Medulla Oblongata, soms “de mond van God ” genoemd. Dit is een aanwijzing dat het ascensie-chakra wordt geactiveerd. Deze activering zal ook de keelchakra beïnvloeden.
Het beoefenen van de Oneindigheid Ademhaling en tonen versnellen dit proces omdat ze helpen om vervormde energieblokken langs de wervelkolom en in het chakra-systeem te doorbreken. De keelchakra is een van de kritieke gebieden in het lichaam, die angst kunnen veroorzaken terwijl we ernaar streven onze persoonlijke kracht terug te winnen via de spreektaal.
DE DERDE ACTIVERING:  De pijnappelklier en de hypofyse worden gestimuleerd en zullen impulsen naar de opening van de Heilige Geest sturen, zodat volledige toegang tot je persoonlijke tempel van wijsheid wordt gerealiseerd. Daarnaast wordt een stevige herverbinding met je  Ziel Ster  en  Over Ziel-Hogere Zelf  tot stand gebracht. Wanneer dit is volbracht, zal je spirituele reis terug naar de hogere rijken echt beginnen.

Ook op dit punt ben je klaar om het Heilige Vuur van Spirit te ontvangen – Adamantine Deeltjes van Schepper Licht zullen automatisch in je Heilige Hart beginnen te stromen met elke ademhaling.  De opwaartse kracht van Slangenvuur gaat nu gepaard met een stortvloed van Adamantine Deeltjes via je Overziel Hoger Zelf,  dat zich in je Zielester bevindt.

Je moet deze deeltjes van Scheppend Licht activeren met je liefdevolle intentie terwijl ze door je fysieke lichaam stromen, waarbij de rest naar de aarde stroomt en dan de wereld in voor het heil van de Aarde en de hele mensheid. Terwijl de Kundalini, het Heilige Vuur, begint op te stijgen in je wervelkolom (de etherische buis van Licht), kun je momenten van intense innerlijke hitte ervaren terwijl je uiterlijke lichaam koud en misschien zelfs klam zal voelen.
Dat is de reden waarom het aanvankelijk het beste is om te streven naar een geleidelijke vrijlating van het Kundalini Vuur opgeslagen in de Wortelchakra, zodat je langzaam kunt wennen aan de integratie van hogere en hogere frequenties van God Licht.
Onthoud, beste vrienden, zoals geliefde Michael ons vaak vertelt: “sneller en meer is niet altijd beter als je middenin het transformationele proces van ascensie zit.
Als een zelfmeester zul je een constante opstandige stroom van innerlijk heilig vuur gaan ervaren, samen met een neerwaartse beweging van goddelijk gecodeerd spiritueel vuur. Dit proces zal je aanzetten tot een groter, breder gewaarzijn, meer geïnspireerde gedachten, en het activeren van vermogens waarvan je je niet eens bewust was. Vrijgevige zegeningen, wonderen en hulp van onze vrienden van de hogere rijken zullen de norm worden.
Je krijgt ook de kans om een ​​actieve, volwaardige Wereld Dienaar te worden, samen met de grote massa Werelddienaren van over de hele wereld. Ik, voor één, ben enthousiast over wat de toekomst voor ons, de wegwijzers, betekent. Mijn mantra voor 2019 zal zijn: DIT IS ONS JAAR OM TE SCHIJNEN! 
Eeuwige liefde en engel zegeningen, Ronna
AARTSENGEL MICHAEL:  Mijn dappere dragers van het Licht, het is belangrijk dat jullie zich realiseren dat elke fase van het Goddelijk Plan holografisch is afgedrukt op het auraveld van de Aarde. Onthoud dat er Geheugen Zaad Atoomcodes en impulsen zijn, die op elk gewenst moment in elk van jullie zijn of zullen worden ontstoken.
Ongeacht jullie overtuigingen, worden de hemelse winden van verandering sterker en sterker als ze doordringen in alles en iedereen op Aarde. Allen moeten evolueren of veranderen; niets kan statisch blijven.
We moedigen jullie aan om te profiteren van de ongekende mogelijkheden die jullie constant worden geboden. Weet dat we bij jullie zijn bij elke stap van de weg, voorwaarts en opwaarts. Jullie zijn het meest geliefd. 
Ik ben Aartsengel Michael.
Doorgegeven via Ronna / Heilige Schrijfster * Als verzender van dit artikel I, Ronna Herman Vezane, maak aanspraak op de universele auteursrechten op naam van Aartsengel Michael. Plaatsen op websites is toegestaan zolang de informatie niet wordt gewijzigd, slechts wordt overgenomen of toegevoegd en krediet van auteurschap en mijn e-mailadres en websiteadres worden opgenomen. Het kan worden gepubliceerd in tijdschriften, tijdschriften of openbare druk met toestemming van: RonnaStar@earthlink.net
Vertaald door wakkeremensen.blogspot.nl
 
 
Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIERvinden.
Alvast bedankt, Ine & Martien