Waar We Thuishoren

 

Waar We Thuishoren

Door: Regiena Heringa – Juni 2023

Hallo aan de wereldwijde Familie van Licht!

Er is een enorme orde in het fysieke universum – sterrenstelsels, sterren, bloemen en zaden, allemaal op hun juiste plaats, in evenwicht, groeiend, uitbreidend en voedend. Deze creaties zijn niet geïsoleerd; ze zijn met elkaar verbonden. In werkelijkheid zijn ze verenigd door het Licht. Van de meest minuscule wezens in onze diepste oceanen tot de verste en grootste sterrenstelsels die nog verkend moeten worden, is er een taal die gecodeerd is door het Licht van de Schepping.

Alles, van het microscopische tot het macroscopische, is gecreëerd door dit enorm intelligente Licht dat codes bevat die het bestaan doordringen en differentiëren. Zo zien we dat een ster geen olifant is en de maan geen meer.

In ons zit een code van Licht die ons terugleidt naar waar we thuishoren.

Waar horen we thuis en hoe gebeurt dat?

Onze oorsprong ligt in de essentie van de Schepper van het Leven. In ons zit een drang om naar een plaats van harmonie, vrede en welzijn te gaan. Dit is onze ziel die ons terugstuurt naar ons hemelse thuis, waar we thuishoren.

Deze aangeboren behoefte om verder en dieper te gaan om heel te worden vinden we overal in de schepping, want de schepping zelf verheft voortdurend alle andere schepping. Als je heel goed kijkt, zul je vanuit je ziel begrijpen dat wat buiten je lijkt te zijn, in werkelijkheid binnen je is. Het is hetzelfde Licht dat alle materie doet vibreren. Alles vibreert de intelligentie van het Licht van de Goddelijke Liefde dat de materiële werelden schept. Hoewel wij een fysieke structuur zijn, omgeven door een fysieke wereld, beseffen wij, naarmate wij ons bewust worden van hogere frequenties, dat wij heilige trillingen zijn die uitgaan van onze ziel. Wij zijn trillingen van Licht; ons hele universum is Lichttrilling en wij worden het hele universum, van het kleinste deeltje in de diepste oceaan tot de verste ster. Hier ervaren we ware eenheid en hier horen we thuis.

Laten we spelen.

Ga rustig zitten in liefdevolle vrede en sluit je ogen. Sta toe dat deze liefdevolle vrede zich in je uitbreidt en laat, terwijl ze dat doet, je identiteit als mens los. Voel jezelf als een geliefde ziel. Stel je nu een prachtige bol van gouden Licht voor die uitstraalt vanuit je voorhoofd, vanuit het punt tussen je wenkbrauwen. Dit gouden Licht vult je volledig. Voel zijn vrede, vrijheid en liefde. Geef je over aan dit Licht. Word er één mee. Je bent nu waar je thuishoort.

In Goddelijke Vriendschap,

Regiena

Regiena Heringa
www.nextagemission.com

© The Nextage Mission (NAM) Alle rechten voorbehouden
Alle muziek, poëzie en geschreven materiaal zijn Copyrights © van NAM

Gehele of gedeeltelijke reproductie van de pagina’s van deze website wordt uitgegeven als vrije wil leer- en deelmateriaal en is dus toegestaan.

Vertaling: wakkeremensen.org