Opmerkingen uit het licht: Ontspanning, Overgave en Ontvouwing

Opmerkingen uit het licht: 
Ontspanning, Overgave en Ontvouwing 
Regiena Heringa – September 2020 

Hallo aan de lieve Lichtfamilie!

Vandaag wil ik het met jullie hebben over ontspanning: ontspanning van het lichaam, van het hart en van de geest.

Pure ontspanning is te vinden in de ziel van elk individu op onze goede aarde. Wanneer je diep inademt en de spanning loslaat, begin je te bewegen in het gevoel van overgave, van loslaten. Dit betekent niet dat je het leven opgeeft! In feite, als je je overgeeft aan de vrede van je ziel, overstroomt een grotere kracht en een gevoel van doelgerichtheid je wezen.

Ontspanning en overgave leiden je naar een prachtige omgeving van ontvouwing. Wat is deze ontvouwing?

Stel je voor dat je een wilde bloem ziet – een madeliefje – vlak voor je. Je merkt dat sommige bloemblaadjes op de bloem slechts half open zijn en je ziet dat een kleine webdraadje van een spinnenweb deze bloemblaadjes heeft gedwongen om dicht te blijven. Als je het draadje voorzichtig verwijdert, gaat de bloem geleidelijk aan volledig open, want de bloemblaadjes zijn nu bevrijd. Ze kunnen zich ontvouwen en daardoor schittert de bloem in volle glorie.

Wat weerhoudt ons ervan om ons volledig te ontvouwen, om onze ziel aan onszelf en aan de wereld te onthullen?

Ons hart en onze geest. Onze beperkte gedachten en onze ingehouden liefde sluiten ons op. We blokkeren onszelf en kunnen daardoor niet genieten van de zoete vreugde en de vrede die uit onze goddelijke geest opkomen.

Er is een kortere weg om deze ontvouwing te bereiken en het is een makkelijke: Als je je fysiek en mentaal ontspant, verbreed je je hart en je geest door liefdevolle gedachten te creëren en te voelen. Automatisch wordt u naar uw innerlijke goddelijke centrum geleid. Hier realiseert u zich hoezeer u als uniek individu wordt gekoesterd.

Speel met de vibratie van je gedachten en je hart. Merk op dat hoge, edele, liefdevolle gedachten een prachtige heldere en rustige frequentie hebben. Merk op hoe het hart graag bij deze frequentie past. Je creëert hier de perfecte omgeving voor de ontvouwing van je ziel. Het is bevrijd. Het wordt geopenbaard aan je innerlijke zelf en aan de buitenwereld.

In het midden van alle onbeweeglijkheid in deze wereld is er een gestage stroom van perfecte lichtfrequenties beschikbaar voor iedereen die open en klaar is om ze te ontvangen. Dit zijn geschenken van onze gidsen en sterrenvrienden om ons begrip en leren te bevorderen. We worden gewoon gevraagd om te erkennen dat al het leven één is. We moeten ons realiseren dat het leven de ontvouwing is van deze goddelijke essentie die we gemakkelijk kunnen aanraken door ons te ontspannen en ons over te geven aan onze innerlijke heiligheid. Daarin ligt de ontvouwing van het universum en nog veel meer.

In de goddelijke broederschap,

Regiena Heringa

Instituut voor Spirituele Ontvouwing en Interwereld Studies (ISUIS)
Instituut de l’épanouissement spirituel et des études intermondiales (IESEI)
www.nextagemission.com / www.nextagemission.com/Messages/MonthlyMessagesIndex_EN.html

Reproductie in het geheel of een deel van de pagina’s van deze website wordt uitgegeven als gratis leermateriaal en is dus toegestaan.

vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.nl

 ♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk 
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd. 
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien