Het Bewustzijn van de Zorgdrager

Het Bewustzijn van de Zorgdrager

Door: Regiena Heringa – Augustus 2021

Hallo aan de Familie van Licht!

De zonnewinden van onze ster slaan in op de aarde en gaan dan verder de ruimte in. Onze aarde wordt echter beschermd door het magnetisch veld dat haar omringt. De ruimte is gevuld met energiestralen. Sommige kun je zien, andere kun je horen en weer andere moeten nog worden ontdekt door wetenschappers die doorgaan met hun onderzoek naar werelden met verschillende krachten, raadselachtige ruimten en talrijke dimensies.

Alle fysieke werelden pulseren; zij ontvangen, houden vast en zenden trillingspatronen en frequenties uit, of het nu vanuit de uitgestrektheid van de ruimte is of vanuit het kleinste subatomaire deeltje in jouw lichaam. De gedachten die je creëert en de liefde die je voelt, vibreren binnen in je en stromen uit in de wereld. Deze energie, die nooit vernietigd kan worden, beïnvloedt materie en gebeurtenissen en vermengt zich met de vibraties van anderen op aarde en van die van andere werelden.

Op dit moment is er op onze planeet een belangrijke verhoging van bewustzijn die we “het bewustzijn van de zorgdrager” kunnen noemen. Het vraagt ons om voor al het leven te zorgen op een liefdevolle, intelligente en verantwoordelijke manier. Het vraagt ons om waakzaam te worden voor de heilige aard van de energie in ons. Hoe vaak gaan wij rustig zitten en erkennen wij deze innerlijke goddelijke Bron? Hoe vaak uiten wij onze dankbaarheid voor ons leven en onze gaven? Hoe goed gebruiken wij onze vrije wil door beslissingen te nemen op basis van de intuïtie van onze ziel?

Stel je voor dat je gevuld bent met je favoriete kleur licht of je favoriete geluid of geur. Stel je nu voor dat je de wereld bekijkt door je lievelingskleur of je lievelingsgeluid of -geur. Merk een gemakkelijke en vredige energiestroom op van jouw binnenwereld naar jouw buitenwereld. Hier ben jij de verzorger geworden van planetaire en universele energieën. Je hebt bewust de buitenwereld getransformeerd met je prachtige innerlijke vibraties en frequenties van harmonie en vrede.

Het bewustzijn van de zorgdrager is overal te vinden: De grond zorgt voor de worm en het blad geeft schaduw. Magnetische lijnen in de ruimte voeren schepen van verre planeten naar onze wereld en onze ster, de zon, verspreidt zijn licht over miljoenen kilometers ruimte.

Er is een perfect, oneindig punt van pure Liefde en puur Licht in ieder van ons. Het is onze geboorteplaats. Vanuit dit perfecte punt ontstaat Godsbewustzijn dat ons begrip en richting brengt. Van hieruit worden wij aangemoedigd om van binnenuit een heilig verenigd veld van energie te genereren en dit voor altijd naar buiten uit te breiden om het leven in andere werelden en dimensies liefdevol te begroeten.

Respectvol en genadig nemen wij de rol op ons van verzorger van dit prachtige universele bewustzijn dat, door vrede en harmonie, al het bestaan omarmt, inclusief onze dierbare Planeet Aarde.

In Goddelijke verbondenheid,

 


Regiena Heringa
www.nextagemission.com
www.nextagemission.com/Messages/MonthlyMessagesIndex_EN.html

©The Nextage Mission (NAM) All Rights Reserved
All music, poetry and written materials are Copyrights © of NAM

Het geheel of gedeeltelijk reproduceren van de pagina’s van deze website wordt uitgegeven
als vrij wil leer en deelmateriaal en is dus toegestaan.

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org