Dimensionale Verschuiving Door Middel Van Gedachten (Deel Een)


Dimensionale Verschuiving Door Middel Van Gedachten (Deel Een)

Door: Regiena Heringa – Maart 2023

Hallo aan de wereldwijde Lichtfamilie!

Er zijn vele dimensies in de materiële werelden, want alles kan worden gemeten, ongeacht hoe oneindig klein en subtiel of hoe oneindig groot en duidelijk. Sommige dimensies zijn gemakkelijk te zien en aan te raken en andere gaan het huidige begrip van onze burgers te boven. Gedachten initiëren een dimensionale verschuiving. Zodra wij een nobele gedachte creëren en de energie van die gedachte toestaan elke cel in ons lichaam te beïnvloeden, verandert onze vibratie en verschuiven wij van dimensie. Ons bloed, ons hart, de elektriciteit in ons lichaam: Alles in ons wordt getransformeerd als alles samen die een gedachte ervaart. In één moment van verhoogde gedachte worden we in een meer verfijnde dimensie gebracht, waar we kunnen samenwerken met andere wezens met een hogere vibratie. De verschuiving kan heel subtiel zijn, maar ze is er zeker.

Zoals we parels rijgen tot een ketting, koppelen we de ene verheven gedachte aan de andere en bouwen we fysieke, mentale en spirituele levens op die in eenheid vibreren en die ons volledig in de dimensie van harmonie brengen waar vele andere werelden en beschavingen leven. Onze toekomst is er een van harmonieus leven, want wij bevinden ons op een opwaarts pad en het is de bestemming van onze aarde om deze opwaartse cyclus ten volle te beleven.

Er is veel tegenspoed op onze planeet omdat de opwaartse beweging van de wereld wrijving veroorzaakt. Wrijving creëert hitte en veel harten en geesten worden heet en onstabiel en geven blijk van een onverzadigbare behoefte aan controle. Historisch gezien is onze Aarde een plaats geweest van onderdrukking en vrijheid – vasthouden en controleren en loslaten en vrij zijn. Onze wereld beweegt zich nu echter in de richting van het loslaten van mentale, emotionele, spirituele en fysieke druk, zodat vrijheid de eerste plaats inneemt.

Er is een enorme transformatie op komst en die is gebaseerd op de creatie en uitbreiding van liefdevolle gedachten. Alles wat de energie van verheven gedachten absorbeert, verandert op sub-atomair niveau. We worden daarom gevraagd, door beschavingen met een hogere frequentie en een diepe spirituele intentie, om onze gedachten te verheffen, zodat we onze wereld bewust verschuiven naar een meer verfijnde dimensie.

Laten we spelen.

Sluit je ogen en voel hoe vrede je hart, geest en lichaam overspoelt. Zit heel stil. Stel je voor je een grote, witte wolk in een blauwe lucht voor. Creëer een liefdevolle gedachte. Zeg deze gedachte rustig tegen jezelf en voel hoe je lichaam de energie ervan absorbeert. Stuur nu je gedachte van liefde naar de witte wolk. Als de wolk je gedachte ontvangt, straalt hij de energie van je gedachte uit naar de hele hemel en dan verdwijnt de wolk langzaam. De blauwe lucht is nu helemaal helder en geladen met de energie van jouw liefdevolle gedachte. Voel hoe de hemel de energie van jouw gedachte van liefde naar de hele wereld uitstraalt.

In Goddelijke Vriendschap,

Regiena

Regiena Heringa
www.nextagemission.com

Deel twee wordt gepresenteerd in april 2023

© The Nextage Mission (NAM) Alle rechten voorbehouden
Alle muziek, poëzie en geschreven materiaal zijn Copyrights © van NAM

Gehele of gedeeltelijke reproductie van de pagina’s van deze website wordt uitgegeven als vrij leren en delen van materiaal en is dus toegestaan.

Vertaling: wakkeremensen.org