Aantekeningen van het Licht – maart 2020 / Energievelden en Straling

Opmerkingen uit het licht – Inleiding


In juni 2009 begon Regiena Heringa informatie van spirituele en wetenschappelijke aard te ontvangen van de Intergalactische Federatie van Planeten. Deze kennis wordt op telepathische wijze aan haar doorgegeven door een combinatie van gedachten, concepten en beelden. Terwijl ze rustig op een heilige plaats zit en haar bewustzijn breed en hoog houdt, legt Regiena deze boodschappen met de hand vast. Het contact met de Federatie is altijd doordrongen van liefdevolle vriendschap en met het grootste respect.

Omdat de Planeet Aarde nu lid is van deze Federatie, is het doel van de Opmerkingen van het Licht om de mensen op Aarde te helpen bij het cultiveren van spiritueel bewustzijn en om een meer expansieve en creatieve manier van denken aan te moedigen. Op deze manier brengen de burgers van de Aarde een gelukkig evenwicht tot stand tussen spiritualiteit en wetenschap en illustreren zij hun bereidheid om samen een actief lidmaatschap van de Federatie aan te nemen.

Aantekeningen van het Licht – maart 2020

Energievelden en Straling


Rondom alle materie, of het nu gaat om planten, dieren, mensen of andere, is er een energieveld dat wordt gecreëerd door het licht dat wordt gevonden in de deeltjes van deze vibrerende materie. Deze minuscule energievelden vormen samen één verenigd veld. Door het bewuste gebruik van de vrije wil, kun je beslissen over de schittering, de richting, de kleur, het geluid en de geur van deze velden, die allemaal van invloed zijn op jouw fysieke wereld. Deze velden stralen ook intern uit om de cellen in jouw lichaam samenhangend te maken.

Jullie Planeet Aarde is vergelijkbaar met deze constructie. Individuen op jullie aarde, als minieme energievelden van goddelijk licht, komen samen om een verenigd, planetair veld op te richten dat vervolgens naar binnen en naar buiten wordt uitgestraald.

De intentie die ontstaat door het respectvolle gebruik van de vrije wil is belangrijk. Wanneer je een energieveld van harmonie en welzijn creëert voor al het leven, creëer je een pad voor jouw wereld om je open te stellen voor spiritueel begrip en beoefening. Dergelijke paden stimuleren een enorme stroom van goddelijke energie en verheffen het bewustzijn in jullie wereld

Laten we een beetje verder gaan.

Jullie aarde was ooit gescheiden van andere werelden, toen tumultueuze, negatieve energieën kwamen en jullie planeet werd ingeprent. Hoewel jullie aarde nog steeds nauwlettend en liefdevol bewaakt wordt, vermindert dit isolement. Door de spirituele intentie en toewijding van zoveel van jullie burgers vindt er een wonderbaarlijke gebeurtenis plaats. Laat ons dit uitleggen met de volgende illustratie.

Stel je voor dat er een bal in de ruimte voor je hangt. Rondom deze bol zie je een laagje duisternis in de buurt. Als je deze laag aanraakt en naar buiten beweegt tot in het oneindige, is een majestueuze laag van verblindend licht. Dit licht strekt zich uit voorbij het portaal van de hoogste atmosfeer op aarde en in de diepe ruimte. Stelt u zich nu voor dat miljoenen van jullie burgers bewust goddelijke energie in deze enorme en onbegrensde lichtlaag gieten. Deze heilige energie stroomt dan terug naar de laag duisternis en voorwaarts in de oneindigheid. De duisternis wordt verzwakt, verdwijnt langzaam en is verwijderd. Hier observeer je de transformatie van het leven op jullie planeet.

Grote hulp wordt aan jullie gegeven op dit belangrijke moment. Jullie geesten en harten openen zich nu snel, klaar en enthousiast om deze voortdurende expansie van jullie bewustzijn te verkennen. Je realiseert je dat het makkelijker voor je is om het licht dat naar je wordt gestuurd te absorberen en te gebruiken.

Als we samenwerken in universele en kosmische vriendschap, koesteren we deze openingen graag. Accepteer en gebruik dankbaar de geschenken die je hebt en momenteel krijgt, om je van dienst te zijn. Houd van al het leven, inclusief het jouwe. Jullie, jullie wereld en jullie planeet evolueren snel, en bewegen jullie naar grote reikwijdtes van geest en ruimte die het ontstaan van een nieuwe wereld mogelijk maken – een wereld die niet langer geïsoleerd hoeft te worden.

We vragen jullie om de duisternis niet weg te duwen. Schijn er doorheen. Op deze manier zal de duisternis oplossen en zullen jullie vrij zijn. 

Regiena Heringa


Instituut voor Spirituele Ontvouwing en Interwereld Studies (ISUIS)
Instituut de l’épanouissement spirituel et des études intermondiales (IESEI)
www.nextagemission.com / www.nextagemission.com/Messages/MonthlyMessagesIndex_EN.html

Reproductie in het geheel of een deel van de pagina’s van deze website wordt uitgegeven als gratis leermateriaal en is dus toegestaan.

vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.nl