Aantekeningen van het Licht – Januari 2020

Aantekeningen van het Licht – Januari 2020

Overlappend – Van Oppervlakkig tot Diepgaand Leven
Het kan voor jullie lijken, mensen van deze prachtige planeet, dat jullie beschaving in duigen valt. Maar dat is niet zo. Vergeet niet dat vaak wat op een oppervlakte niveau wordt waargenomen niet is wat zich werkelijk voordoet op een diepere en stabielere positie.
Laten we jullie wereld onderzoeken op dit belangrijke moment van haar bestaan.
Verandering omvat de vervanging van de ene gebeurtenis, object, realiteit of bewustzijn door een andere. Deze vervanging kan gezien worden als een “overlapping” van gebeurtenissen, situaties, energieën, werelden en dimensies. “Overlapping” duidt op de beweging van een verheven en verfijnd bewustzijn dat geleidelijk aan jullie huidige realiteit overlapt.

Op dit moment zijn jullie getuige van en ervaren jullie de geboorte van een nieuwe realiteit die kosmisch bewustzijn omvat. Dit is zo, want jullie vibreren voortreffelijke energiepatronen van licht, gedachten en liefde die resoneren naar en door het hele bestaan. Er zijn veel individuen op jullie aarde – meer dan jullie je misschien realiseren – die bouwers zijn van deze mooie, nieuwe wereld.

In de opkomst van deze nieuwe realiteit ervaren jullie in je huidige bewustzijn en in jullie fysieke en emotionele lichamen de overlapping van hogere gedachten en meer zuivere trillingspatronen. Deze overlapping van een hoger frequentiesysteem, moedigt jullie aan om deel te nemen aan nobelere activiteiten. Jullie stijgen op naar een hoger frequentiesysteem. Stilaan gaan jullie op weg naar eenheid, binnenin jezelf, binnen jullie wereld en binnen de meerdere werelden en dimensies waar jullie ook deel van uitmaken.
Het is het lot van de mensheid om heel te worden, want dat is het lot van de kosmos waarin jullie wonen. Het is de aard van het Leven om door te gaan naar een hogere expressie. Daarom zullen grotere ideeën en creaties altijd meer beperkte omgevingen overlappen. Wat je waarneemt als de de-constructie van spirituele waarden wordt langzaam overtroffen door de herconstructie van deze zelfde waarden.
Laten ons dit punt toelichten.
Stel je voor dat je een eikel aan een vriend geeft. Bij het uitstrekken van je hand valt de eikel op een rots en zijn schelp scheurt. Je denkt dat de noot beschadigd is. Maar als je vriend het opraapt en de schelp opent, realiseer je je dat de essentie, de vrucht zelf, perfect heel is.
Bij wijze van spreken kan jullie planeet worden vergeleken met een gebarsten kristal. Maar als je het beter observeert, ontdek je dat alleen het oppervlak beschadigd is; jullie innerlijke planeet is perfect. Als je de verhoogde frequentie van deze nieuwe wereld bewust absorbeert en beleeft terwijl deze de jouwe overlapt, zal het oppervlak van jullie planeet, en alle andere fysieke materie in jullie dimensie, weer heel worden.
Goede mensen van de Planeet Aarde, blijf groeien in innerlijke waarheid-zuivere, goddelijke, ziels-waarheid- en cultiveer liefdevolle relaties met elkaar. Gebruik jullie vrije wil op een verstandige manier. Bevorder het bewustzijn van deze mooie beweging van overlapping en hoe het jullie geest en hart verheft. Besef dat de kern van deze nieuwe realiteit eenheid is. Deze eenheid is de basis van een harmonieus leven voor alle bewoonde universa.
Hoe groter de eenheid, hoe belangrijker de prestaties van jullie volk en hoe opmerkelijker de vervulling van elke planetaire ziel die wij zo diep koesteren.
Regiena Heringa
Institute for Spiritual Unfoldment and Interworld Studies (ISUIS)
Institut de l’épanouissement spirituel et des études intermondiales (IESEI)
www.nextagemission.com / www.nextagemission.com/Messages/MonthlyMessagesIndex_EN.html
Vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.nl