Aantekeningen van het Licht – december 2019

Aantekeningen van het Licht – december 2019

Jezelf verenigen
Vandaag vragen we jullie om een gebeurtenis in jezelf te ervaren die zal helpen om de innerlijke eenheid die je aan het cultiveren bent te versterken. Alsjeblieft, volg onze richting.
Stel je voor dat je voor je gesloten ogen een blauwe lichtbol ziet. Sta jezelf toe om op je gemak te zijn en vertrouwd te raken met deze blauwe bol terwijl hij zijn stralen van liefde uitstraalt. Deze blauwe stralen veroorzaken een bewustzijn binnenin je om je te helpen ze te absorberen. Je zult weten wanneer je deze stralen opneemt omdat je sterke liefdesstromen in je geest en je lichaam begint te voelen. Adem zacht en laat de infusie van liefde je hele wezen vullen. Als deze stralen je lichaam binnendringen, realiseer je je dat ze bestaan uit zeer kleine, fijne deeltjes wit licht. De stralen lijken blauw aan de buitenkant, maar van binnen zijn de fragmenten wit. Dit is zo, want de essentie van lichtdeeltjes in de materiële werelden is wit.

Blijf nog even genieten van deze grote blauwe stralen en hun deeltjes van puur wit licht terwijl ze in elke cel van je lichaam, hersenen en bewustzijn vibreren. Voel een enorme verbinding met al het fysieke leven, of het nu op jouw Planeet Aarde is of door naar andere dimensies buiten jouw tijd en ruimte. Besef dat de vibrerende aard van het licht een liefdevolle manifestatie is.
In deze ervaring is de kleur blauw gekozen om te helpen bij de rustige uitbreiding van jouw geest en lichaam.
Wat is het doel van deze ervaring?
Er is een grote behoefte op jullie Aarde aan het samenkomen van harten, geesten, rassen en naties. Om te helpen bij dit “thuiskomen” vragen wij jullie om je binnenin jezelf te verenigen. Zodra dit is bereikt, word je een waardevol voorbeeld voor anderen.
We vragen jullie om na te denken over het volgende: Welke kleur hebben mijn gedachten? Welke kleur is mijn vreugde? Welke kleuren zijn mijn adem en mijn intenties? Weerspiegelen ze de kleur van mijn hart en de liefde die uit mijn hart stroomt? Zijn al deze kleuren harmonieus? Begrijp goed dat als ze dat zijn, ze in het wit zullen overgaan en deel zullen uitmaken van een grotere schepping.
Zachtmoedige bewoners van deze ronddraaiende bol van blauw en wit, jullie worden voor eeuwig verzorgd en begeleid. Jullie helpen anderen en wij helpen jullie. Ga naar momenten van innerlijke rust, zodat jullie kunnen genieten van een grotere eenheid tussen jullie adem, jullie geest, jullie hart en jullie lichaam. Op deze manier zullen jullie vreugdevol en vredig rusten in de ziel die jullie naar deze Aarde heeft gebracht.
Regiena Heringa
Institute for Spiritual Unfoldment and Interworld Studies (ISUIS)
Institut de l’épanouissement spirituel et des études intermondiales (IESEI)
www.nextagemission.com / www.nextagemission.com/Messages/MonthlyMessagesIndex_EN.html
Vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.nl
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien