Nieuwe Werelden Ontspringen En Komen Uit Ons Voort

Nieuwe Werelden Ontspringen En Komen Uit Ons Voort

Door: Ramona Lappin – 24 januari 2023

Als wij veranderen, verandert ALLES. Als wij onze perceptie van de wereld om ons heen verschuiven, door een diepe innerlijke verschuiving in ons Hart en onze Geest, verandert de wereld waar wij naar kijken als reactie daarop. Het Kwantum Waarnemers Effect.

Allemaal door een Kwantumverschuiving in frequentie, in Bewustzijn en perceptie, via introspectie, zelfobservatie en contemplatie, via onze eigen Belichaming, die NU volledig online komt, samen met onze Nieuwe Aarde Realiteiten, en al het andere, alles waar we van gedroomd hebben en naartoe gewerkt hebben!

Kun je de innerlijke KWANTUM PARADIGMA VERSCHUIVING voelen die zich voltrekt binnen jou/ons Bewustzijn, Lichaam, Hart-geest en Ziel?

Het is de hoogste tijd voor GROTE VERANDERINGEN die NU plaatsvinden!

En wij zijn gekomen om de verandering en de actie te zijn die de verandering teweegbrengt!

Alles terwijl we deze veranderingen maken wordt ons nu een REALITEIT getoond, want we zijn verschoven van diep, diep binnenin ons en alles is nu werkelijk mogelijk!

Verbeelding is wat onze wereld creëert, gebruik het om te creëren, verspil het niet aan zorgen maken!

‘Verbeelding is alles! Het is het voorproefje van de komende attracties van het leven!’
~ Albert Einstein

Alles wat vals, kunstmatig en niet-organisch is, wordt volledig opgelost en getransformeerd tot zijn oorspronkelijke zuiverheid en essentie, net als wij.

Wij zijn klaar voor de uiteindelijke onthulling en het ontwaken uit de droom.

Uiteindelijk een totaal non-event.

Het is eenvoudigweg een HERHALING van onze ware Essentie, ons Ware Zelf, geschiedenis en oorsprong, die samen met onze oude toekomstige herinneringen opkomt en ons Nieuwe Eden ontsteekt, ALLES VANUIT ONS & onze volledig opengaande Kristallen Roos en Lotus Harten!

De Hemel op Aarde ontwaakt de herinneringen die in elke cel van ons bewaard worden, terwijl de vonk in ons Hart volledig ontbrandt door…

DE SUPERNOVA VAN HET HART EVENT, dat EEN BINNEN-BUITEN EVENT IS!

~ een IMPLOSIE, een TRIGGERING, een VOLLEDIGE ONTWIKKELING VAN ONS & DE KOSMISCHE HART & KERN VAN AARDE!

Ontbranding van het Nieuwe 13D Ascensie Aarde Diamant Rooster, ons multi-dimensionale DNA, ons en het planetaire Diamant Regenboog Plasma Lichtlichaam en Merkaba voertuig, en de Nieuwe Goddelijke Vorm van de 144 plus drie als EEN, drievoudige helix DNA.

Ons Nieuwe Eden en de Hemel op Aarde worden ontstoken, allemaal terwijl wij ons VOLLEDIG HER-INNEREN en opnieuw ontwaken tot ons eigen innerlijke genie, het Goddelijke Zelf, dat in ons ALLEN leeft!

Eeuwige Liefde,

Ramona Lappin

Vertaling: wakkeremensen.org