VERANTWOORDELIJK VOOR JEZELF

VERANTWOORDELIJK VOOR JEZELF

december 2021 / Via Pyts Boschma

Hoe sta je in het leven van de illusie? Waar ga je in mee? In de lagere of in de hogere tijdlijn? De vijfdimensionale werkelijkheid is al volledig aanwezig op Aarde. Elke dag komen er vanuit de Centrale Zon van jullie sterrenstelsel hogere en hogere lichtgolven binnen. Het wordt door velen van jullie gevoeld en er worde weer van alles losgetrild op fysiek, mentaal en energetisch niveau.

Kun je ontvangen zonder zorgen? Kun je gefocust blijven op de hoge uitkomst? Ben je vol compassie en liefde voor jezelf? Vol blijdschap en opwinding voelend dat je in de hogere tijdlijn bent?

Er zijn verschillende tijdlijnen of dimensies op dit moment, het is de lagere frequentie van angst, frustratie, zorgelijkheid, onrust, onzekerheid enz. en er is de hogere frequentie van liefde, compassie, vreugde, gelukkig zijn, zeker innerlijk weten, loslaten enz.

Waar sta jij? Besef je dat je verantwoordelijk bent voor je zelf? Je eigen ascensie? Voor je eigen shift/verschuiving? Je kunt honderden berichten luisteren of lezen, dat is mooi en helpt je je trilling hoog te houden. Dat is de zielentaak van de Lichtwerkers die het Licht verankeren in de hogere tijdlijn voor talloze mensen. En dat doen ze vol overgave, vol kracht, nooit loslatend. Zij leven dag en nacht in de hogere tijdlijn.

Meer lezen >>>