Het gouden koort

HET GOUDEN KOORD
Auteur: Pyts Boschma / 15-05-2018

ZIELENGROEP

Je behoort tot een kosmische zielengroep die bestaat uit ca 50 tot 1000 zielen. Stel je cirkels voor die elkaar overlappen, met één centrale cirkel in het midden, sommige cirkels hebben een grote overlap en andere een kleine. In elk deel zijn zielen uit je zielengroep te vinden, sommige zielen zijn passanten, anderen zijn naasten en weer anderen zijn zielsverwanten, soulmates.

ZIELENPROGRAMMA

Voordat je incarneert stel je samen met je zielengroep je zielsprogramma op onder leiding van je gidsen en begeleiders. Je spreekt af welke rol iedere ziel in je leven gaat spelen, dit kan als ouder zijn, kind, broers en zussen, familieleden, partner en vrienden. Maar ook de passanten krijgen een rol toebedeeld, zij komen je leven verrijken of levenslessen brengen.

VERGEVING

Als bepaalde mensen je gekwetst hebben bedenk dan dat er één ziel uit je zielengroep moet zijn die deze zware taak op zich heeft genomen. In je zielsprogramma staat bijvoorbeeld de levensles eigenwaarde leren, dan zal er iemand moeten zijn die het op zich neemt om jou een situatie te brengen waarin je die levensles kunt leren. Het is een vreemd idee dat dit vooraf vastgesteld is, maar iemand moet het doen voor je. Als je dit beseft kun je anderen ook gemakkelijker vergeven, zij hebben een ondankbare taak op zich genomen om jou verder te helpen.

BINNENKRING

In de binnenste cirkel zijn je familieleden, partner en soulmates te vinden, alhoewel je familieleden niet je soulmates hoeven te zijn. Als je een soulmate in je leven ontmoet is het een feest van herkenning, je kent en herkent elkaar op zielsniveau en dat gevoel is enorm goed. Maar soulmates zijn niet zomaar vriendenzielen, het zijn spiegels. Het zijn de mensen die jou durven confronteren met jezelf, die je laten groeien door hun openheid en directheid en die onvoorwaardelijk van je blijven houden als je eens een keertje onderuit gaat of je vergist. Je hebt een niet te verbreken verbinding met je soulmates.

TWEELINGVLAM

Je tweelingvlam wordt ook wel je tweelingziel genoemd, het is de man of vrouw die jou compleet maakt, die jouw ‘wederhelft’ is. Het is niet vanzelfsprekend dat je tweelingvlam tegelijk met jou op aarde incarneert, het kan zijn dat deze vlam in de sferen blijft om jou geestelijk te ondersteunen en begeleiden. In dat geval zul je alleen contact kunnen leggen via een geestelijke verbinding. Maar, als je wel je tweelingvlam op aarde ontmoet is er onmiddellijke herkenning en aantrekkingskracht en je zult elkaar ook niet weer los willen laten omdat je je aanvullende deel gevonden hebt. Het is het ultieme geluk als je je tweelingvlam vindt.

HET GOUDEN KOORD

Je bezit een geestelijk hart, dit zit op een andere plaats in je lichaam dan je fysieke hart, je kunt het vinden door je linkerhand net boven je rechterborst te leggen. Je kunt liefde, verdriet en zielenpijn in je geestelijke hart voelen, het kan open staan of gesloten zijn. Je geestelijke hart is je gouden lotus die zich sluit door verdriet en pijn en zich weer opent als het Licht wordt.

Op het moment waarop je een soulmate ontmoet en je elkaar als zodanig herkent ontrolt zich vanuit je ziel in je geestelijke hart een gouden draad of koord en dit koord hecht zich aan het koord dat uit het geestelijke hart komt van je zielsverwant of soulmate. Deze zielsverbinding bestond al voordat je incarneerde en wordt op dat moment opnieuw geactiveerd. Door dit gouden koord stroomt de zielsliefde die al vanaf het begin van je zielenleven bestaat. Het gouden koord kan niet verbroken worden door een mens, je kunt elkaar fysiek kwijtraken maar de verbinding bestaat en is eeuwig. Ook al is het lichaam van een soulmate gestorven, de verbinding  en die liefde die er is blijft bestaan.

Je begrijpt dat je meerdere soulmates kunt hebben, omdat liefde een onuitputtelijke, eeuwige en goddelijke Kracht is kan je energie naar alle zielen stromen, daarmee kun je ook meerdere gouden koorden bezitten die van je geestelijke hart uitstromen.

Pyts Boschma