De Meester – ONTDEK WIE EN WAT JE BENT

 

De Meester – ONTDEK WIE EN WAT JE BENT

31 januari 2023 / door Pyts Boschma

Men noemt mij de Meester, weet je waarom? Omdat ik de mensen leerde wie en wat ze zijn. Er is jullie zoveel geleerd, aangeleerd om je weg te houden van de waarheid over jezelf, de reden daarvoor is dat de mensen die macht over anderen willen hebben niet van plan zijn om jou te vertellen wat je kunt en wie je bent en hoe machtig jij bent.

Jij kunt hetzelfde als wat ik gedaan heb en je bent hetzelfde als wie ik ben. Het is je wijsgemaakt dat dit blasfemie – godslastering – is, dat je met zo’n manier van denken ver buiten je boekje gaat en dat je het al helemaal niet hardop mag uitspreken. Dat is de macht van de controle die men over mensen wil hebben. En omdat het je eeuwen en eeuwen lang voorgehouden is dat je niet de moeite waard bent, dat je zondig bent, dat je slecht bent, dat je liefde moet ‘verdienen’ en ga nog maar even door, ben je langzaam maar zeker geprogrammeerd.

Het is tijd om jezelf te deprogrammeren. Dit doe je door jezelf te ‘herprogrammeren’ met korte zinnen – affirmaties. Herhaal ze vaak totdat ze vast in je bewustzijn zitten, totdat de oude programmering overschreven is. Je mag je eigen affirmaties bedenken en gebruiken, maar misschien zijn een paar voorbeelden wel handig.

Zeg tegen jezelf:

Ik ben mooi
Ik ben speciaal
Ik ben belangrijk
Ik ben de moeite waard
Ik ben het leven zelf
Ik ben liefde
Ik heb recht op respect
Ik ben familie van God

Meer lezen >>>