De Meester en de Blue Spirits: OUDE ENERGIE

De Meester en de Blue Spirits:

OUDE ENERGIE

23 juni 2022 / Door Pyts Boschma

Er zijn krachten en tegenkrachten, zo is het altijd geweest. Er is positiviteit en negativiteit, zo is het altijd geweest. Maar de energie is veranderd, de dimensie is veranderd, de frequentie en trilling is veranderd. En al het oude functioneert niet meer, het kan niet meer bestaan, ik heb het al eerder verteld.

Wat er nu gebeurt en wat jij en velen met jou in je omgeving zien, merken en voelen is dat bij mensen alle oude lagen in hun bewustzijn losgetrild worden om opgeruimd te worden. Mensen zijn in conflict of confrontatie met anderen, zitten in de knoop met zichzelf, oude pijn en verdriet wordt aangeraakt. Alles komt naar de oppervlakte, want het moet eruit, alle oude energie moet opgelost worden.

Lichtwerkers en bewuste mensen weten wat er met hen gebeurt, zij herkennen hun pijnmatrix (de rode draad in hun leven) en hun pijnpunten die aangeraakt worden. Zij weten dat zij ‘opruimwerk’ te doen hebben en zij gaan innerlijk aan de slag met zelfonderzoek, verwerking, acceptatie en loslaten. Dit is een proces, er is geen knopje dat uitgezet kan worden. Het ene ‘stuk’ oude energie is taaier dan het andere. Iedereen heeft een eigen weg en bewuste mensen weten dat zij het werk zelf moeten doen, een ander kan hooguit advies geven.

Maar er zijn ook mensen die geen flauw idee hebben, die niet beseffen of herkennen wat er met hen gebeurt. En die mensen hebben het heel erg moeilijk, want ze ervaren dezelfde energie maar ze kunnen er niet van afstand naar kijken. Daarbij komt dat de toestand in de wereld steeds gecompliceerder wordt en voor velen ook steeds beangstigender. En, er komt nog veel meer aan het licht, nog veel meer en veel van die informatie zal onthutsend zijn, zelfs voor de bewuste mensen. De laatsten weten dat het moet, alles moet aan het licht komen, alles dat bij de programmering van de duisternis hoort is aan het oplossen.

Lichtwerkers hebben de verbinding met Spirit, zij weten wat er gebeurt en zij weten ook dat God al gewonnen heeft want iets anders is niet mogelijk. Maar de onbewuste mensen die ook nog de verbinding met de Bron missen, die een grote geestelijke leegte bezitten, die zien alleen het wereldse gebeuren en dat is angstaanjagend.

Meer lezen>>>