De Meester: Diep vertrouwen – Diep weten

De Meester:

Diep vertrouwen – Diep weten

24 november 2022 / door Pyts Boschma

De huidige tijd vereist je kracht, je diepste vertrouwen en zeker weten dat alles goed is. Jij bent hier niet voor niets, jij bent door de anderen van je zielengroep naar voren geschoven met de woorden: ‘Ga jij maar, want jij bent de sterkste van ons allemaal. Wij zouden het misschien op kunnen geven, maar jij niet. Wij weten dat jij moet gaan’.

En nu roep je: ‘God, waar ben je, waarom heb je ons verlaten?’. Maar God heeft je niet verlaten, God is in jou, in elke cel van je lichaam als leven en bewustzijn, het Licht. En altijd en boven alles de Liefde die je bezit. Jij als één van de weinigen die er zijn, want de Liefde is – zo lijkt het – bijna verdwenen uit de wereld. Maar niet bij de Lichtmensen! Niet bij de sterken, niet bij de kosmische zwervers die zich nergens thuis voelen, niet bij de strijders voor bewustzijn, niet bij de werkers die proberen en nooit rusten om het bewustzijn hoog te houden en te voeden. En niet bij de helpers, de wetenden, de healers en de leraren en zoveel anderen die het lichtbewustzijn dienen.

Iedereen heeft een eigen missie, taak en doel. Elke ziel heeft een eigen blauwdruk die op dit moment vanuit de Akasha wordt vrijgegeven. Ieder van jullie weet wat te doen, je voelt het in de kern van je wezen. En ook daar is het diepe vertrouwen, het diepe weten: alles is goed, alles is goed.

Meer lezen >>>