De Meester: Compassionate-Action

De Meester: Compassionate-Action

30 oktober 2022 / Door Pyts Boschma

Je zult je misschien afvragen waarom het zo lang duurt voordat er verandering in de wereld te zien is, maar de Aarde is relatief groot, er moeten meer dan zeven miljard mensen wakker worden voor datgene wat men hen probeert aan te doen. is het dan nodig dat iedereen ontwaakt en hoe moet dat dan gedaan worden zul je je afvragen? Nee, het is niet nodig, geen enkele ziel gaat uiteindelijk verloren, maar het is belangrijk voor elke ziel dat men deze tijd meemaakt, elke ziel zal een kwantumsprong maken in bewustzijn. En zolang er nog mensen wakker worden door allerlei verschillende dingen die gebeuren is het goed. Dat is ook de bedoeling, want op die manier wordt het lichtbewustzijn elke dag sterker.

Wat jullie als Lichtmensen kunnen doen is compassie geven en laten zien door de dingen die je voor een ander doet of kunt doen. De Engelse term hiervoor is compassionate action. In oude woorden: ‘men kent de mens aan zijn goede werken’. Maar wat voor soort actie wordt er dan bedoeld? Liefdevolle actie/dienst en dat kan van alles zijn: een gesprek, hulp bieden, steun geven, informatie geven enzovoort.

Je zult nooit precies weten wat je voor een ander betekent of gedaan hebt, soms herinnert een ander zich jouw woorden jaren later, maar wees ervan overtuigd dat het effect heeft.

Meer lezen >>>