De Blue Spirits: HET VERSCHIL

 

De Blue Spirits: HET VERSCHIL

10 april 2023 / door Pyts Boschma

 

Er is twijfel aan het ontstaan onder de mensen van het Licht. Twijfel of het wel goed komt, twijfel of het Licht wel sterk genoeg is. Jullie zien heel veel duistere zaken aan het licht komen, maar jullie zien er niets van terug in jullie dagelijkse illusie. Daarom slaat de twijfel toe. Toch is het antwoord op deze twijfel al in onze eerste woorden gegeven: er komt heel veel aan het licht. En het wordt gezien.

Twijfel niet meer, zet twijfel uit je gedachten. De energie van de nieuwe tijd is sterk, manifestatie gaat veel sneller dan in de oude energie. En twijfel manifesteert zich in tegenstrijdige berichten. Bij twijfel raak je je rotsvaste zekerheid in de uitkomst kwijt. De uitkomst dat het Licht sterker is en dat de strijd met het duister al uitgespeeld is. De uitkomst stond al vast toen de Creatieve Bron de opdracht gaf de Aarde en daarmee de mensheid dichter naar zich toe te trekken in een hogere trilling.

De Creatieve Bron zei: “Er moet Licht zijn – en er was Licht’. De Aarde als bewust levend wezen – onze levende planeet – heeft haar Schepper om hulp gevraagd haar vrij te maken van mishandeling. En die kreet om hulp is gehoord en verhoord. De planeet is naar een hogere trilling in het universum gebracht. Het proces van deze ascensie van de Aarde is al 29 jaar gaande en zal nog ongeveer 7 jaar duren. Besef je welk jaar dat zal zijn?

Het is de Divine Reset – de Goddelijke Herstart!

Meer lezen >>>