De Blue Spirits: EEN GEBOORTECADEAU

De Blue Spirits:

EEN GEBOORTECADEAU

6 november 2022 / Door Pyts Boschma

In tijden van nood zoeken mensen steun en veiligheid bij elkaar, ze zoeken iemand om hun zorgen en zorgelijkheid mee te delen, een luisterend oor, een klankbord, een steuntje in de rug, een beetje troost. Als Lichtwerker doe je altijd weer je best om dat aan mensen te geven: licht, hoop, liefde, bewustzijn enz. Maar, hoe doet een Lichtwerker dat? Hoe kan het dat een mens die God en de mensen dient altijd positief en sterk lijkt? Waar vindt diegene steun en kracht? Wie is er voor hem of haar?

Het is de Kracht van Spirit die door hen stroomt, zij worden gevoed door en via hun Verbinding met de Creatieve Bron. Deze Kracht wordt ook wel de Heilige Geest of de Trooster genoemd. Door de Verbinding stroomt de Kracht en de Liefde.

Denk nou niet dat dit alleen maar weggelegd is voor mensen die Lichtwerkers zijn, want iedereen is in staat om deze Kracht en Troost via de Verbinding met Spirit te ontvangen. Maar, niet iedereen wil zelf het werk daarvoor doen, niet iedereen wil zelf de Verbinding openen en zuiver houden. Er zijn veel mensen die nog steeds via anderen opgeladen, getroost en geduwd willen worden. Dit zijn nog oeroude overtuigingen en conditioneringen toen ‘men’ vertelde dat je een tussenpersoon nodig had voor het contact met Spirit. Niets is minder waar, het is een misleidende onwaarheid om je bij je eigen autoriteit en vrijheid vandaan te houden.

Meer lezen >>>