De Bewakers van Canis Majoris – 14 april 2024

De Bewakers van Canis Majoris – 14 april 2024

Kanaal: Per Staffan – 17 april 2024

Alles, zowel in het kleinste als in het grootste,

nadert een golf van verandering,

die zich aanpast aan de toon van puur licht.

DE BEWAKERS VAN DE CANIS MAJORIS

De bewakers van Canis Majoris

“Het licht van de liefde vult je. In fijnheid en in structuur wordt doorgegeven wat jullie versterkt in jullie groei en jullie afstemt op de niveaus van de schepping.

Wij, hoeders van Canis Majoris, verplaatsen grote ladingen binnenkomend licht en meervoudige kwaliteiten van zijn, stromen die zich in de aura van de aarde nestelen en momenten van verheffing of expansie veroorzaken. Canis Majoris, het geheugen van grote eenheden licht en kennis, de bewaker van continue bewegingen van de licht- en zijnsstromen, wil nieuwe afstemmingsparameters verduidelijken.

De aarde is geïntegreerd in een verhoogde stroom van fotonen. Als planeet beweegt ze voortdurend in de richting van het licht en versnelt ze haar activiteiten van onzichtbare en zichtbare veranderingen. Multidimensionale belichamingen van de aarde creëren een kracht voor de uitlijning om naar een nieuw niveau van zijn te gaan. Delen van deze belichamingen bevinden zich al op een nieuw niveau, terwijl de staat van andere, multidimensionale belichamingen zich in een veranderingsproces bevindt.

Hoge aanpassingsparameters zorgen voor een balancerende stroom naar nieuwe energieën. Energiebronnen van de werkelijkheid resoneren met speciale gezichtspunten van de aarde. Een multidimensionale registratie van de gebeurtenissen getuigt van een hoge golf van verandering binnen het magnetische veld van de aarde. Uitlijningsprocessen zijn nog steeds gaande en stellen de aarde in staat om energieën, vormen, informatie en licht uit te wisselen.

Het licht heeft een taal aangenomen voor meer communicatie. Zielen bewegen in het ritme van deze tijdloze licht-wezen componenten en ervaren zichzelf in een verhoogde transformatie eenheid en in een waakzaamheid voor de multidimensionale koers van vernieuwingen. Wat er aan de buitenkant wordt gezegd of aanwezig is, wordt door de zielen als waar of onjuist geïdentificeerd. Elke ziel volgt bewust of onbewust haar parameters van de werkelijkheid, haar taken en doelen.

Wij bewakers van de Canis Majoris ontvangen hoge en intense taal- of uitdrukkingseenheden van de aarde. Een kracht intensiveert zodat er een transformatie kan plaatsvinden op de niveaus van de melkweg. De aarde, als multidimensioneel wezen, verhoogt haar kracht en intensiteit om haar oorspronkelijke belichaming binnen te gaan. Hun multidimensionale taal stroomt uit en bereikt andere plaatsen in de melkweg. Golven en resonanties ontstaan en versterken de geboorte van het nieuwe.

Wij beschermers willen de aandacht vestigen op het feit dat de focus op de oorsprong, op nieuwe, intergalactische mogelijkheden en op nieuwe levensinhouden van de melkweg de aarde kan ondersteunen in haar proces. Het licht van de werkelijkheid is aanwezig, het transformeert en het heeft intelligente functionele eenheden. Deze eenheden hebben manifestatiekracht.

Canis Majoris vervroegt de lichtverbinding, met een nieuwe orde van zijn. Gestructureerd worden alle niveaus van het leven op aarde geïntegreerd in nieuwe parameters in een fijne verdeling. Dit opent andere voorwaarden die de expressie van het leven dienen en ondersteunen. Schaduwdelen kunnen zichtbaar worden en vragen om een oplossing.

De bescherming van binnenkomende zijnsstromen is gewaarborgd. Alles, zowel het kleinste als het grootste, nadert een golf van verandering die zich aanpast aan het geluid van puur licht. Een groots en buitengewoon fijn werk verzekert de bescherming van het leven. De ontvouwing van zielen in menselijke kleding vindt plaats onder de bescherming van de meesters van ascensie.

Elke verandering in bewustzijn veroorzaakt een verandering in het universele veld, in het universum en breidt het eenheidsbewustzijn in zijn energetische vorm uit. Met een toename van energieën en een oriëntatie op licht, staat de aarde vrienden van andere sterrennaties toe om informatie uit te wisselen. Universele kennis maakt deel uit van de structuur van de aarde. Een handdruk met de stervloeistof uit de velden van oorsprong wekt vaak zielen die zich afstemmen op hun oorsprong.

De structuur van de Nieuwe Aarde wordt versterkt en tegelijkertijd worden er verbindingen gemaakt die de instroom voor nieuwe onderdelen van de eenheid waarborgen. Hoge klankvarianten en spectera ondersteunen de inkomende lichtgolven en de veranderingsprocessen.

Wij hoeders van de Canis Majoris zien bewegingsmomenten van de aarde op de niveaus van haar belichamingen. Jullie schoonheid in het NU is zichtbaar in onze harten. Canis Majoris is de partner in de opstijging en betrokken bij de processen van de lichtomstandigheden.

We wensen oprecht dat alle aardezielen zichzelf ontdekken.”

De aarde versterkt haar verbinding met het licht van de werkelijkheid. Nieuwe mogelijkheden van kennis en groei breiden zich uit. Een continue stroom van momenten van aanpassing beweegt de aarde in het licht van de Nieuwe Tijd. De belichamingen van de aarde passen zich aan met behulp van het binnenkomende licht en de informatie van het wezen. De beschermers van de Canis Majoris zorgen voor de integratie van de aarde in nieuwe parameters van zijn.

De bewakers van Canis Majoris

Kanaal: Per Staffan

Nederlandse vertaling: Reinier