AARTSENGEL MICHAËL – ALLE BLAUWE STRAAL BESCHERMERS ZIJN GEACTIVEERD.

AARTSENGEL MICHAËL – ALLE BLAUWE STRAAL BESCHERMERS ZIJN GEACTIVEERD.

Kanaal: Per Staffan– 6 Juni -2024

AARTSENGEL MICHAËL – ALLE BLAUWE STRAAL BESCHERMERS ZIJN GEACTIVEERD.

Geliefden, Geliefden, de Beschermengelen activeringstijd is aangebroken. Alle Beschermengelen van de Blauwe Straal in alle kinderen van Vader Moeder Adonai zijn bewust of onbewust geactiveerd IN elk wezen, van elke persoon, van elk kind van licht. Het is een zeer belangrijke tijd, want de duistere krachten stoppen niet met hun intriges, hun aanval, hun infiltratie in de kinderen van het licht.

Vader Moeder Adonai heeft bepaald dat de Beschermengelen van elk wezen, die hen vanaf hun geboorte en gedurende hun hele leven hebben begeleid, nu worden geactiveerd in de bescherming en bewaring van elk wezen. Het is heel belangrijk dat iedereen zich bewust is van het belang dat deze beschermers in hun leven hebben. Ze zijn echter lange tijd genegeerd en het is tijd voor ons om ons bewust te worden, dat ze zich bewust worden van wat ze dragen, dat ze hen hebben.

Elk lichtwezen heeft drie Engelen die hen beschermen en deze drie Beschermengelen zijn geactiveerd op hun maximale kracht en macht. Wees je bewust en voel de aanwezigheid van je Beschermers altijd geactiveerd in je energie, om je heen.

Naast hun Beschermers hebben ze hun Gidsen en Leraren, wat nodig is voor hen om zich ook bewust te worden van en verbinding te maken met hun Gidsen, met hun Leraren om hen te helpen die innerlijke wijsheid te activeren. Om hen te helpen liefde, vrede en al die deugden te activeren die de kinderen van Vader Moeder moeten activeren. Ze hebben die innerlijke wijsheid nodig en hun Leraren, hun Gidsen helpen en leiden hen daarbij.

Het is tijd voor iedereen om zich bewust te worden van alle hulp die ze hebben en om het te gebruiken voor hun voordeel, zoals Vader, Moeder en de hele Hiërarchie hen al hebben verteld. De tijden dringen en dit proces gaat meer dan sneller.

Voor de rest wordt de Fontein zwaar beschermd door de Commando’s.

Ik neem afscheid van mijn geliefde en we gaan door met de strijd, met het verdrijven van al deze duistere krachten op de planeet. Het is een erezaak voor ons om deze fase af te sluiten. Laat er geen duister wezen meer over zijn binnen het gebied van de planeet en alle Commando’s gegooid. We zijn dicht bij de overwinning.

Ik Zegen jullie mijn kinderen alle kinderen van Vader Moeder Adonai.

Ik Aartsengel Michaël, of Aartsengel Miguel zoals zij mij kennen.

Kanaal: Per Staffan

Nederlandse vertaling: Reinier