Morning Messages – Verken de Mogelijkheden

Verken de Mogelijkheden

Gechanneld door; Peggy Black – 23 Januari 2022

In de droomtoestand worden alle werkelijkheden als echt geaccepteerd. Het is in de droomtoestand dat mensen zowel hun multidimensionele zelf als hun parallelle zelven ervaren.

Sta jezelf voor dit moment toe om te bedenken dat, aangezien alle tijd gelijktijdig is, er parallelle levens zijn die gelijktijdig doorgaan. De toekomst en het verleden bestaan alleen omdat – in de driedimensionale werkelijkheid op de planeet aarde – dat geloof bij jullie intrede werd geïnstalleerd.

Er zijn talloze andere levens waarin jij als het wonderbaarlijke hemelse multidimensionale sterrenwezen volledig actief bent en leeft in een ander tijdsbestek en misschien zelfs in een andere dimensie. Deze andere aspecten van jezelf, die in totaal andere realiteiten en levens leven, zijn net zo actief en geconcentreerd in de realiteit waarin zij leven als jij in de realiteit waarin je leeft.

De meeste mensen hebben het zo moeilijk met de ene realiteit – het ene leven waar ze op gericht zijn – dat het idee dat er meer dan één leven tegelijkertijd gaande is, zeer overweldigend en moeilijk te bevatten is. Wij zeggen tegen degenen die zich een beetje overweldigd voelen, dat ze zichzelf voorzichtig moeten toestaan om de mogelijkheden op een speelse, luchthartige manier te verkennen.

Het Team

©2006 Peggy Black Alle rechten voorbehouden. U mag deze boodschap delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, u de auteur vermeldt en deze copyright-vermelding en het webadres vermeldt: https://morningmessages.com/

Deel vrijuit, geef door, blijf in je vreugde, dankbaarheid en waardering.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org