Morning Messages – Parallelle Werkelijkheden

Parallelle Werkelijkheden

Gechanneld door: Peggy Black – 1 Januari 2022

Alles wat je als solide en “echt” ervaart is een vibratie van energie – vastgehouden, of op zijn plaats gehouden, door geloofssystemen. Als jullie voor een moment alle mentale programma’s over jullie werkelijkheid opzij zouden kunnen zetten, zouden jullie een heel ander perspectief ervaren van wat jullie werkelijkheid noemen.

Wij zouden graag willen dat jullie het idee aannemen dat er meerdere realiteiten zijn, meerdere uitkomsten, meerdere parallelle realiteiten die zich altijd kunnen manifesteren. . . Jij en anderen zenden voortdurend energie uit in de vorm van je gedachten, je emoties en je overtuigingen. Als je die energie uitzendt, zijn er altijd meerdere realiteiten mogelijk. De realiteit die zich manifesteert is degene waarop je het meest van je energie hebt gericht.

Je hebt een televisie in je huis. Ook al staat hij op dit moment uit, je zou hem gewoon kunnen activeren en er zou een programma of nieuws of film zijn… Je hersenen zijn net als de TV; je kunt van kanaal veranderen. Je kunt een herinnering uit het verleden vinden die emoties oproept, of je kunt een kanaal van je zorgen bekijken, of je kunt je een voorstelling maken en een gevoel krijgen van je mogelijke toekomsten. Wij moedigen u aan om. . de ontelbare realiteiten te omarmen die slechts een frequentie, een vibratie verwijderd zijn.

Het Team

©2006 Peggy Black Alle rechten voorbehouden. Je mag deze boodschap delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, je de auteur vermeldt en deze copyright-vermelding en het webadres vermeldt: https://morningmessages.com/

Deel vrijuit, geef door, blijf in je vreugde, dankbaarheid en waardering.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org