Morning Messages – Ontelbare Werkelijkheden

Ontelbare Werkelijkheden

 Gechanneld door Peggy Black – 18 December 2021

Als een multidimensioneel wezen bent je te allen tijde actief op vele niveaus en in vele dimensies… Wij zijn hier om jou en anderen aan te moedigen de ontelbare realiteiten waarin je altijd aanwezig bent te erkennen en te eren. Het dagelijkse aspect van het leven van een mens is slechts een klein deel van wat er zich afspeelt in de matrix die hij vasthoudt.

Stel je voor dat de mens is als je radio; elk station of frequentie nodigt uit tot één soort muziek. De meeste mensen draaien nooit aan de knop om de andere signalen, de andere verbindingen te verkennen.

De focus is beperkt tot wat die ene frequentie biedt, welke informatie die ene frequentie biedt. Een persoon die zich bewust is van zijn multidimensionele zelf is in staat om de draaischijf met gemak van het ene station naar het andere te verplaatsen. Zij laten meer stimulatie toe, meer informatie en een breder spectrum van bewustzijn.

Nogmaals, wij nodigen jullie uit om je bewustzijn uit te breiden en meer van je multidimensionele wezen in te sluiten. Het is veel gemakkelijker dan men denkt. Jullie doen het vaak. Nu, je dient gewoon te erkennen wanneer je veranderd bent.

©2006 Peggy Black Alle rechten voorbehouden. Je mag deze boodschap delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, je de auteur vermeldt en deze copyright-vermelding en het webadres vermeldt: https://morningmessages.com/

Deel vrijuit, geef door, blijf in je vreugde, dankbaarheid en waardering.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org