Morning Messages: Multidimensionele Transformatoren

Multidimensionele Transformatoren

Door Peggy Black – 31 Oktober 2021

Wanneer je in het huidige moment blijft, bewust in je eigen grootsheid, en de gebeurtenissen buiten bekijkt vanuit een vibratie van vreugde, dankbaarheid en waardering, is er een stroom.

Er is een verbinding met de hogere matrix, het goddelijke weefwerk, waarin alle dingen mogelijk zijn. Het is door het hartportaal dat deze hogere matrix beschikbaar is.

Mensen zijn multidimensionale transformatoren van dichte lage frequentietrillingen.

De meeste mensen hebben hun hartportaal afgesloten. Zij hebben emotionele pijn, verlies van liefde, verraad en afwijzing ervaren. Deze frequenties zijn van hen om te transformeren, hun geschenken om aan te bieden aan het collectief.

Eerst transformeert ieder mens zijn eigen dichte lage frequentietrilling. Het is hun dienst om de frequentie van pijn, verlies van liefde, verraad en afwijzing, die in hun persoonlijke

energieveld van het hart gedragen wordt, omhoog te brengen.

Als het hartportaal eenmaal gezuiverd is van alle pijn, echt of ingebeeld, is het nu een krachtige transformator en kan het gebruikt worden om de dichte frequenties van angst, haat, vooroordelen en gevoelloosheid die in het collectief aanwezig zijn te transformeren.

Een van jullie wijzen heeft een oefening aangeboden waarbij je het lijden van de wereld in je hart inademt en het getransformeerd uitademt. Dit is een krachtige alchemistische oefening.

Een andere krachtige alchemistische oefening is het aanbieden van jullie vreugde, dankbaarheid en waardering in elk NU.

©2006 Peggy Black Alle rechten voorbehouden. U mag deze boodschap delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, u de auteur vermeldt en deze copyright-vermelding en het webadres vermeldt: www.morningmessages.com

Deel vrijuit, geef door, blijf in je vreugde, dankbaarheid en waardering.

Film van het Morning Messages Verhaal

Deze korte film laat u kennis maken met Peggy Black en haar ’team’ die u de Ochtend Boodschappen brengen.

Kijk alstublieft..

 

Peggy Black

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org