Morning Messages: Het Team – Zegt Het Voort

Het Team – Zegt Het Voort

Gechanneld door: Peggy Black – 1 Juni 2022

Elke nieuwe dag is werkelijk een geschenk dat zo vaak aan de kant wordt geschoven als je de resten van gisteren opraapt. Onthoud dat wanneer oude programma’s en twijfels de kop opsteken, jullie de gelegenheid wordt geboden om dat stuk emotionele/mentale disfunctionele energie te transformeren.

Jullie zijn transformatoren, puur en simpel. Jullie hebben het gereedschap en de meestersleutels van energetische alchemie. Ieder mens is uitgerust met de ontzagwekkende kracht om zijn werkelijkheid te transformeren. De verschuiving en de transmutatie van energie van patronen van disfunctioneren naar patronen van bekrachtiging en genade zijn een proces van uur tot uur, van dag tot dag en van je hele leven.

Er zijn er die deze verschuiving omarmen en met open armen verwelkomen en er zijn er die zich verzetten tegen elke stap van het evolutionaire pad. Zij zijn verwikkeld in het proces van de strijd en het is de uitdaging van de strijd die hen het gevoel geeft dat ze machtig zijn en alles onder controle hebben.

Dit is een valse illusie. De kracht zit in het vertrouwen en in het bewustzijn van elk moment, en in het verkeren in een zachte, alerte, bewuste geestestoestand. Het is net als op een golf rijden, de wind in je zeil vangen, de stroomversnellingen trotseren.

Als je jouw juichende groep van niet-fysieke energie zou kunnen observeren terwijl je elke dag bezig bent met je interacties, zou je geweldig geïnspireerd zijn.

Elk mens is de snijkant van bewust bewustzijn in fysieke vorm. De krachten die ieder mens heeft binnen handbereik van zijn mentale en emotionele vingertoppen zijn werkelijk ongelooflijk. Jullie zijn de wevers, de scheppers, en de bewerkers.

Jullie zijn het verlengstuk van de goddelijke Bron in menselijke vorm. Jullie leven is de weerspiegeling van jullie vaardigheden en bekwaamheden.

Het idee dat je een fysiek lichaam hebt en dat je dat lichaam onderhoudt is het eerste en belangrijkste aspect van manifesteren.

Elk mens is uitgerust met ongelooflijke vermogens. Maar ze gebruiken slechts een paar van hun ontzagwekkende vermogens. Elk mens heeft programma’s die zijn multidimensionale talenten versluieren en verhullen. Het is tijd om de sluier en de disfunctionele vermommingen te verwijderen.

De bezorgdheden en zorgen die aan de randen van je bewustzijn hangen zijn de overblijfselen van de oude patronen van hulpeloosheid, hopeloosheid en machteloosheid. Wanneer ze aan de oppervlakte komen heb je de mogelijkheid om dit disfunctionele patroon te verschuiven en een ander gedrag, emotie of gedachte te kiezen om het te vervangen.

Dit is een spel, een hologame. Speel het met vreugde en overgave. Speel het met verwondering en vaardigheid. Stel je de heerlijkste mogelijkheden voor die in je leven tot uiting komen. Stel je het allerbeste resultaat voor en roep het naar voren. Jouw vreugde, dankbaarheid en waardering zijn de magneten die het naar je toe trekken.

©2006 Peggy Black Alle rechten voorbehouden. Je mag deze boodschap delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, je de auteur vermeldt en deze copyright-vermelding en het webadres vermeldt: https://morningmessages.com/

Deel vrijuit, geef door, blijf in je vreugde, dankbaarheid en waardering.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org