Morning Messages – Het Doorkruisen van Multi-Realiteiten

Het Doorkruisen van Multi-Realiteiten

Gechanneld door: Peggy Black – 26 Januari 2022

Er is altijd een eb en vloed tussen de staten van bewustzijn. Dit is iets waar iedereen op dit moment mee te maken heeft op jullie planeet, het overbruggen van twee of meer verschillende niveaus van bewustzijn of het doorkruisen van multi-realiteiten.

Jullie zijn vrij om door andere realiteiten en dimensies te reizen. Het is gewoon een kwestie van waar je je aandacht op vestigt. Onthoud dat energie je gedachten volgt. Dus verander je gedachten en verander je gevoelsaard, en je zult je beperkte overtuigingen van je afwerpen, en het beperkte net dat je verankerd zou houden in slechts één realiteit.

Het is belangrijk om te onthouden dat voortdurende interactie met anderen een afleiding kan zijn voor het subtiele vermogen om je bewustzijn te veranderen en je focus te verleggen naar de genestelde dimensies waarin je vertoeft. Daarom is het waardevol om te mediteren, te wandelen, en stilte en creativiteit toe te laten. Het is op deze plaatsen dat je zachtjes een andere dimensie binnenglijdt. Het doel dat wordt aangereikt is het besef dat je niet alleen bent en dat je je gemakkelijk kunt verbinden met de niet-fysieke ondersteuningssystemen. Wat echter van jou wordt verlangd, en van iedereen die deze verbinding zoekt, is dat je ruimte maakt om het te laten gebeuren.

Het Team

©2006 Peggy Black  Alle rechten voorbehouden. U mag deze boodschap delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, u de auteur vermeldt en deze copyright-vermelding en het webadres vermeldt: www.morningmessages.com.

Deel vrijuit, geef door, blijf in je vreugde, dankbaarheid en waardering.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org