Morning Messages: Emoties zijn een frequentie (2)

Emoties zijn een frequentie (2)

Elk mens is een complex systeem van chemische stoffen, hormonen en trillingen/frequenties, evenals overtuigingen, programma’s, emotionele verslaving en emotionele gewoonten.

Het verlangen om een evenwicht te bereiken en de beheersing te ontdekken, om zo te zeggen, van de emotionele natuur is een belangrijk aspect van ieder mens.

Je emoties zijn als de zee. Ze ebben en stromen. De zee wordt beïnvloed door de winden, de aantrekkingskracht van de maan, het seizoen. Het is belangrijk dat ieder mens zich realiseert dat hij of in de zee van emoties kan zijn of de zee van emoties kan berijden.

Bewustzijn is de boot die je bouwt waarmee je de emotionele golven van moment tot moment kunt berijden. Het is belangrijk je te realiseren dat jij de boot bent en niet de zee.

Onthoud dat onvolledige, onopgeloste, onderdrukte ervaringen die getriggerd worden door een liedje, een geur, een herinnering, je elke keer weer in de emotionele zee dumpen.

Ga terug in de boot. Onthoud dat je deze emoties niet bent. Je kunt ze voelen, maar deze emoties geven je een duidelijk teken dat je niet in je centrum bent.

In je centrum, in de boot van gewaarzijn, ben je de meester-controleur en de navigator.

Alles wat je persoonlijk doet en wat een vibratie van vreugde, dankbaarheid en waardering weerspiegelt, verbetert de matrix als geheel. Deze vibraties houden je in de boot boven de emotionele zee van onrust en dit stelt je in staat je grootsheid te eren.

©2006 Peggy Black  Alle rechten voorbehouden. Je mag deze boodschap delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, je de auteur vermeldt en deze copyright-vermelding en het webadres vermeldt: https://morningmessages.com/

Deel vrijuit, geef door, blijf in je vreugde, dankbaarheid en waardering.

________________________________________

Deel met mij uw ervaringen en inzichten over hoe deze Ochtendboodschappen u van dienst zijn geweest, e-mail me op: joyandgratitude@aol.com Dank u.

Deel deze website www.MorningMessages.com en nodig je vrienden uit om mee te doen en hun vrienden om mee te doen.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org