Morning Messages: Een Boodschap van het “We Are Here” ‘team’

Een Boodschap van het “We Are Here” ‘team’

Gechanneld door: Peggy Black – 28 September 2021

Energetische Slinger

De energie die deze planeet baadt is afkomstig van de hemelse rijken, en wezens van liefde en licht werken samen met hen die hun trillingen in hun persoonlijke veld verhogen. Elk ontwaakt Sterrenmens dat vreugde, dankbaarheid en waardering uitstraalt voegt een frequentie toe, een zuivere trilling die de hele matrix van de homologe (waargenomen werkelijkheid) samenvoegt en verheft.

Wanneer degenen die wij in de duisternis vasthouden, omarmd kunnen worden door onze vreugde, dankbaarheid en waardering, zullen er grote verschuivingen plaatsvinden op het scherm van de werkelijkheid. Het is het duwen tegen dat elke realiteit in staat stelt om intact te blijven. Sterker nog, het is het duwen tegen een bepaalde realiteit dat bijdraagt aan de kracht ervan. Wanneer we ons ergens tegen verzetten… en een frequentie van verzet uitdrukken en vasthouden… geven we in feite datgene waar we ons tegen verzetten onze energie.

De energetische slinger zal naar beide aspecten van polariteit zwaaien. Het doel is om je geestestoestand in het perfecte midden van de schommeling te houden – wetend dat de polariteiten bestaan, wetend dat er negatieve en positieve posities zijn, maar toch erkennend dat de krachtigste plaats voor je bewustzijn in het kalme centrum van je wezen is: dat centrum en die plaats van perfecte kalmte… die een vibratie en frequentie van pure vreugde, pure dankbaarheid, en pure waardering van het zijn verankert.

©2006 Peggy Black – Alle rechten voorbehouden. Je mag deze boodschap delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, je de auteur vermeldt en deze copyright-vermelding en het webadres vermeldt: https://morningmessages.com/

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org