Morning Messages: Het Multidimensionele Zelf

Het Multidimensionele Zelf

Mensen zijn aan het ontwaken voor hun multidimensionele zelf; zij worden zich er nu van bewust hoe alle stimulatie van buitenaf, die door jullie maatschappij wordt aangeboden, een manier is om af te leiden en te controleren. Trek jezelf weg van sommige van die afleidingen die je tijd vullen met activiteiten. Sta jezelf toe om naar een stille plaats te gaan waar je onze boodschappen zult horen.

Jij als mens, met een lichaam, draagt in jezelf een weerspiegeling van de sterren, maan en zon. Jullie dragen een aspect, een weerspiegeling, een interface met het melkwegstelsel. Onthoud, dit is een spel van evolutie, een spel van bewustzijn, een spel dat het mogelijk maakt alle energetische signaturen te ervaren. Jullie als mens zijn als het meest verfijnde, geraffineerde, hoogontwikkelde bewustzijn dat ontworpen kon worden. Jullie zijn informatieverzamelaars: aanvoelend, voelend, en steeds uitbreidend vanuit de Goddelijke Geest.

In deze tijden van grote verandering op jullie planeet, is er een snel bewegende, sterk stromende rivier van energie. De beste en meest bewuste manier om met deze ongelooflijke energie om te gaan… is om moedig de stroom te vertrouwen en jezelf toe te staan de beweging en veranderingen die plaatsvinden te omarmen. Geef je over aan vertrouwen, laat je vallen op een plek in je wezen die je flexibiliteit biedt voor alles wat er gebeurt. Oefen het uitstralen van vreugde, dankbaarheid en waardering in al je ervaringen.

©2006 Peggy Black Alle rechten voorbehouden. Je mag deze boodschap delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, je de auteur vermeldt en deze copyright-vermelding en het webadres vermeldt: www.morningmessages.com

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org