Morning Messages: Het is je geboorterecht om te ontwaken

Het is je geboorterecht om te ontwaken

We hebben een open frequentie voor jullie. Het is altijd zo geweest, zal altijd zo zijn. Jij bepaalt het volume, de verbinding, het bewustzijn. Wij zijn als zachte muziek op jullie achtergrond. Er zijn tijden dat het je aandacht trekt en tijden dat het er gewoon is. Wanneer je vreugde, dankbaarheid, liefde en compassie vibreert, kan ons contact – onze aanwezigheid – met je meestromen in al je projecten, activiteiten, zienswijzen. Angst, zorgen, oordelen sluiten de stroom af.

We nodigen je uit om jezelf toe te staan een paar keer per dag je activiteiten te staken en een paar minuten stil te zijn. Als je dit eenvoudige hulpmiddel oefent en gebruikt, zal het gemakkelijker en sneller worden om je staat van balans te bereiken. Dit stelt je lichaam-geest-emoties-spirit in staat om weer op één lijn te komen.

We moedigen jou en anderen aan om te luisteren naar de leiding binnenin… om tijd te maken voor stilte en ontvankelijk te zijn voor wat je wordt aangeboden. Het is jullie geboorterecht om te ontwaken. Dit is het leven om je totale prachtige, multidimensionale Zelf te eren.

©2006 Peggy Black Alle rechten voorbehouden. U mag deze boodschap delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, u de auteur vermeldt en deze copyright-vermelding en het webadres vermeldt: http://www.morningmessages.com

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.og