De Hathors: Nieuw Gezichtspunt

De Hathors: Nieuw Gezichtspunt

Gechanneld door: Peggy Black – 19 Augustus 2021

Wij zijn hier om jullie een uitnodiging aan te bieden en een nieuw gezichtspunt om te overwegen. Dit is de kans om jullie werkelijkheid te veranderen, om te beginnen een hogere frequentie uit te stralen en te vibreren die de deuren zal openen naar de hogere dimensies en jullie ongelooflijke kracht. Dit is de tijd om te resetten en jullie te richten op de energie/trilling/intentie van wat jullie willen creëren in het veld van alle mogelijkheden. We zullen jullie blijven herinneren aan wie jullie zijn als een goddelijk multidimensioneel wezen. Jullie zijn hier op de planeet om de kunst van het creëren uit te oefenen. Jullie zijn burgers van de Melkweg die een eenvoudig fysiek leven leiden in deze derde dimensie. Jullie zijn hier op dit moment om deze planeet te helpen om te verschuiven en het bewustzijn te verhogen.

Deze dimensie is in de greep van de lage frequenties van angst, zorgen, haat en geweld. Wanneer de mensheid deze lage frequenties vasthoudt, wordt iedereen gemakkelijk getriggerd en gemanipuleerd. Alles is energie en deze emotionele energieën zijn besmettelijk.

Dus jullie missie is om te herinneren dat jullie deze krachtige generator van energie zijn. Jullie energie, jullie gedachten, jullie emoties beïnvloeden het collectieve veld altijd. Er zijn patronen en programma’s die jullie hebben meegekregen die beperkend zijn. Deze patronen en programma’s zijn van generatie op generatie doorgegeven. Ze dienen jullie niet.

Wij zijn hier opnieuw om jullie uit te nodigen om een verschuiving te maken, om een hogere energietrilling aan te bieden vanuit een plaats van weten wie je bent als goddelijke schepper.

We hebben gezien hoe jij en anderen het belang van het pad van vreugde niet echt begrijpen. Realiseer je dat vreugde een geestesgesteldheid is; het is een vibratie zoals geen andere. Vreugde is een emotioneel gevoel van levend zijn… simpel dat.

Mensen zijn geprogrammeerd dat er een reden moet zijn om vreugdevol te zijn, en de redenen zijn vluchtig en kortstondig. Het concept van het uitstralen van vreugde als een constante is een beetje moeilijk voor je om voor te stellen, vooral wanneer je zoveel hebt om je “zorgen” over te maken.

Zorgen maken is een vibratie van je machteloos voelen. Zorgen maken is een gewoonte die vanaf de geboorte in elke aardbewoner is geprogrammeerd. Helaas wanneer je je zorgen maakt ben je niet in contact met je kracht als een goddelijke schepper van je leven. Piekeren verbindt je met het massabewustzijn raster. Het is een controle vibratie. Jullie media, jullie leiders blijven je zorgen voeden of blijven je zorgen geactiveerd houden. Dit is vooral waar in deze tijd.

Wanneer je in een staat van bezorgdheid bent, sta je niet in je goddelijke kracht en daarom ben je gemakkelijk te controleren en te manipuleren. Deze trilling van bezorgdheid is een lage, dichte frequentie die te allen tijde door je cultuur stroomt. Het is een constant gezoem op de achtergrond van jullie levens.

Zorgen hebben vele triggers; ze zijn verschillend voor elk individu. Er zijn echter universele zorgen die in de psyche zijn geprogrammeerd. Wanneer je je zorgen maakt over wat dan ook: geld, gezondheid, relaties, werk, familie die sterft, staan alle circuits in je systeem op scherp. Het lichaam reageert op deze negatieve energieën. Er is een innerlijk conflict. Er is geen vrede, er is geen kracht en er is geen vreugde.

Deze geestesgesteldheid wordt beschouwd als de norm voor de meeste mensen. Dit is een trilling die comfortabel aanvoelt, het voelt verantwoordelijk. Je moet je zorgen maken over dingen. Wat zou er gebeuren als je je geen zorgen maakte, wie zou dan je leven leiden? Dus wetende dat zorgen je buiten je macht houden, je machteloos maken, wat kun je er dan aan doen, aangezien het zo wijdverbreid is in jullie maatschappij en in jullie wereld? Het is een deel van de oude geloofsstructuren en fundamenten waarop de meeste mensen hun leven bouwen.

We nodigen jullie uit om stil te staan bij de energie, de trilling die bezorgdheid in feite teweegbrengt in jullie veld, jullie geest en lichaam. Zorgen maken is je ongemakkelijk of angstig voelen; wanneer je je zorgen maakt, kwel je jezelf met of lijd je aan verontrustende gedachten. Je zorgen maken is gekweld worden door ergernissen, zwaarmoedig zijn door zorgen, angsten, wanhoop of vrees. Je zorgen maken is jezelf wurgen of kwellen. Als je je zorgen maakt, nodig je in feite datgene uit, roep je het op, creëer je een realiteit van datgene waarover je je zorgen maakt.

We nodigen jullie uit om te onderzoeken waar jullie je zorgen over maken. Wees eerlijk tegen jezelf. Merk op welke zorgen je van je ouders hebt meegekregen? Welke zorgen worden door anderen uitgelokt?

Welke zorgen voel je je machteloos om te veranderen? Welke zorgen voelen aan alsof ze een deel zijn van deze beperkte werkelijkheid? Welke zorgen-patronen heb je meegekregen van je religies, je opvoeding? Deze zorgen-energieën creëren meer van hetzelfde.

Nu is het tijd om een bewuste verschuiving te maken. De energie die van de hemelse wezens aan jullie planeet wordt gegeven is beschikbaar om jullie te ondersteunen en te helpen bij het maken van deze enorme verschuiving in bewustzijn. Eerst komt bewustzijn, dan komen toewijding en intentie, dan komen focus, aandacht en bereidheid en dan komt beoefening.

Zorgen zijn zo ingebakken in dit holografisch spel dat het loslaten van zorgen-patronen de taak van een meester is. Begin een heling te laten plaatsvinden met alle onzekerheden die het kader van je zorgen vormen. Wij bieden jullie een hulpmiddel aan dat jullie in jullie streven zal ondersteunen.

We willen dat jullie vreugde en dankbaarheid voelen en verwelkomen. Laat jezelf het gevoel van vreugde, het gevoel van dankbaarheid onderzoeken. Wanneer ben je vervuld van vreugde? Waar ben je dankbaar voor?  Wat zijn de omstandigheden? Wat is de situatie?

Vraag jezelf af of je ooit echt pure vreugde hebt ervaren? Merk op wanneer en wat de omstandigheden waren. Je zou ook kunnen merken dat wanneer je vreugde voelt, je ook dankbaarheid voelt.

We nodigen jullie uit om het bewustzijn van vreugde en dankbaarheid te beoefenen, om in de vibratie, het gevoel, de emotie van vreugde en dankbaarheid te zijn. Jullie lichaamschemie zal veranderen wanneer je een bewustzijn van vreugde/ dankbaarheid in je momenten brengt. Na verloop van tijd zullen jullie begrijpen dat vreugde/ dankbaarheid een natuurlijke staat van zijn is. Het is een vibrationele weg uit het massabewustzijnsraster. Het is de ladder, het touw, het reddingsvest.

Onthoud dat jullie de transformator zijn van dichte verkeerd gekwalificeerde energieën. Onthoud dat jullie een diepgaande invloed hebben op het collectieve bewustzijn van deze planeet. Wanneer jullie je vreugde en dankbaarheid uiten over het feit dat je leeft en in een fysiek lichaam bent, geef je gestalte aan de energie van een goddelijke meester die zich bewust is van wie je bent en van jouw missie in deze werkelijkheid. Het aanbieden van vreugde en dankbaarheid opent de deur naar de hogere dimensies en verwelkomt wonderen, zegeningen en synchroniciteiten in jouw leven.

Wanneer jullie leren om vreugde/ dankbaarheid te voelen, aan te voelen en te ervaren als de dominante trilling in jullie leven, zijn jullie vrij. Wanneer jullie vaker een vreugde/ dankbaarheid vibratie vasthouden dan welke andere emotie ook, bevinden jullie je in een positie van krachtig creëren. Zitten jullie in de goddelijke stroom. Zijn jullie open en ontvankelijk. Nogmaals zeggen we: ‘Wees in je vreugde’. het ‘team’

Gedachte voor de maand

“We hebben gezien hoe jij en anderen het belang van het pad van vreugde niet echt begrijpen. Realiseer je dat vreugde een gemoedstoestand is; het is een vibratie die anders is dan alle andere. Vreugde is een emotioneel gevoel van levend zijn…gewoon dat…”

Het ‘team’

Kanaal: Peggy Black

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org