De Hathors: Het Grote Ontwaken

De Hathors: Het Grote Ontwaken

Gechanneld door: Peggy Black – 21 September 2021

Wij zijn hier en we beginnen dit door te delen dat er veel werk te doen is. We willen ook zeggen dat er veel werk wordt gedaan over jullie hele wereld. Er zijn er die ontwaakt zijn en met nieuwe ogen rondkijken. Er zijn er die ontwaken met angst en verwarring. Er zijn er onder jullie die wakker en bewust zijn. Het zijn zij die wakker zijn die zullen uitreiken naar anderen die er klaar voor zijn.

Wij nodigen jullie en degenen zoals jullie uit, Heldere Mensen, want het is jullie licht, jullie energie, jullie uitstraling die jullie voorafgaat. Dit zijn tijden van grote verschuivingen en veranderingen op jullie planeet. Dit is op elk niveau en in elke fase. Jullie kunnen het voelen of gewaarworden.

Jullie kunnen alle negatieve energie waarnemen die omhoog gespoeld wordt om getransformeerd te worden. Deze negatieve energie veroorzaakt veel leed, angst en onrust. Ze wordt uitgebeeld in de evenementen en gebeurtenissen in jullie wereld. Deze energie is het moeilijkst en pijnlijkst voor hen die extreem empathisch en gevoelig zijn. Weet dat jouw gevoeligheid jouw gave is. Wanneer jullie deze negatieve en misplaatste energieën voelen, is het jullie geboorterecht en verantwoordelijkheid om ze te transformeren.

Onthoud dat jullie ware meesters van energie zijn, jullie zijn alchemisten, hier op dit moment om iedereen op deze planeet en in deze beperkte dimensie te verschuiven en te verheffen naar een hogere frequentie van liefde en genade. Omdat jullie altijd met iedereen en alles verbonden zijn, hebben jullie de kracht om een andere realiteit uit te nodigen en voor te stellen.

Iedereen is zich meer bewust van de totale verbondenheid. Jullie internet dient als een voorbeeld van communicatie, zoals de energetische communicatie vanuit andere dimensies. De aarde lijkt veel op de weerspiegeling in fysieke materie van de energetische patronen en geometrische vormen die worden gedragen door de frequenties, de trillingen door de dimensies heen. Zie de dimensies niet zozeer als opgaand, maar meer als in elkaar genesteld, de een in de ander, waarbij elke dimensie op haar beurt de andere beïnvloedt.

Wat er in het melkwegstelsel gebeurt, manifesteert zich op jouw planeet. Wat er op jullie planeet gebeurt (in de vorm van energie van het massabewustzijn) rimpelt en wordt ontvangen door het melkwegstelsel. Het is allemaal één. Jij, als mens met een lichaam, draagt in jezelf een weerspiegeling van de sterren, maan en zon. Jullie dragen een aspect, een reflectie, een interface met de Melkweg.

Onthoud dat dit een spel van evolutie is, een spel van bewustzijn, een spel dat het mogelijk maakt alle energetische signaturen te ervaren. Jullie als mens zijn als de meest verfijnde, geraffineerde, hoogontwikkelde sonde die ontworpen kon worden. Jullie zijn informatieverzamelaars, die voelen, gewaarworden en zich steeds verder uitbreiden vanuit de Goddelijke Geest. De planeet aarde is een prachtige uitbreiding van de Goddelijke Geest geweest.

Het menselijk lichaam, verbonden door spirit, dat in aanraking komt met alle mogelijkheden, alle emotionele ervaringen, alle gedachtevormen, is de ongelooflijke reis en mogelijkheid waaraan degenen in niet-fysieke vorm verlangen deel te nemen. Het menselijk lichaam, verbonden door de geest, heeft verbazingwekkende vermogens die tot op dit moment nog niet eens zijn onthuld. Er zijn mensen bij wie deze vermogens meer zichtbaar zijn geweest en zij worden jullie avatars genoemd, jullie goddelijken, jullie Christus-bewuste wezens.

Alle mensen hebben dezelfde verbindingen, dezelfde vermogens, dezelfde kwaliteiten en dezelfde programma’s om met energie en deze fysieke werkelijkheid te werken op een meer geavanceerde, bewuste, wakkere manier. Jullie beginnen in te zien dat jullie afstammelingen van de sterren zijn. Jij bent een van degenen die is uitgekozen om deel uit te maken van de golf van deze groepservaring. Jullie hebben andere planeten getransformeerd op de Tijdlijn.

Jullie zijn meesters in energie, frequentie en vibratie. Jullie werden geselecteerd om het gouden ticket te ontvangen om aanwezig te zijn en de realiteit van het grote ontwaken te verankeren. Jullie universum begint bij jullie. Alles buiten jullie bewustzijn is een uitbreiding van jullie. Jullie zijn een Goddelijke Geest die zich steeds uitbreidt. Jullie zijn een Goddelijke Schepper die leert hoe te creëren in een dichte, beperkte dimensie.

Het doel is om de latente vermogens te realiseren en te activeren om de groepsenergie en de groepsgeest op één lijn te brengen met de Galaxie en met Moeder Aarde, allemaal in één energetische stroom van genestelde realiteiten.

De energieën van het galactisch centrum hebben intense frequenties aangeboden om de mensheid te doen ontwaken. Deze energetische infusies bieden nieuwe patronen en downloads, minuut na minuut. Deze hoge activeringen en frequenties verruimen jullie goddelijk gewaarzijn en bewustzijn.

Meer en meer mensen worden wakker en beseffen dat zij meer zijn dan hun fysieke lichaam en leven. Zij worden getriggerd om open te staan voor hun eigen verbazingwekkende vermogens; zij voelen hun ware verbinding en eenheid met allen. Velen van jullie ervaren dat ze meer telepathisch zijn, dat ze leiding horen in hun eigen geest en hart, waarvan jullie zonder twijfel weten dat het waar is.

Velen van jullie ervaren momenten waarin je verdwijnt en dan met een schok terugkomt in je fysieke vorm. Vaak hebben jullie een korte herinnering van waar jullie heen gereisd zijn en vaak is dat nog een mysterie. Vertrouw ons, deze buitenlichamelijke ervaringen zullen steeds reëler worden en jullie zullen in staat zijn je te herinneren waar je naartoe gereisd bent. Vertrouw op het proces.

Het energiebewustzijn van de Goddelijke Geest vibreert, beweegt, verschuift en stroomt door allen.

Ieder is verantwoordelijk om te ontwaken en zijn aandeel in deze energetische stroom te beseffen. Ieder is verantwoordelijk voor de gedachten, gevoelens en daden die in dit raster naar voren worden gebracht. Breng jij angst, haat, chaos of vreugde, liefde en vrede voort. Elk moment is het jouw keuze wat je naar buiten stuurt.

Oefen in het uitzenden van alleen het beste van jezelf. Oefen met ademen, lopen, slapen en interactie in vreugde, liefde en vrede. Jullie hebben onze zegen. Wees in vrede, Geliefden. het ’team’

De Hathors

Gedachte van de maand

“Ieder is verantwoordelijk om te ontwaken en zijn aandeel in deze energetische stroom te realiseren. Ieder is verantwoordelijk voor de gedachten, gevoelens en daden die je in dit raster uitdraagt. Breng jij angst, haat, chaos of vreugde, liefde en vrede voort. Elk moment is het jouw keuze wat je naar buiten stuurt.” het team

Kanaal: Peggy Black

Bron

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien