Blauwdruk of Sjabloon

Blauwdruk of Sjabloon

Gechanneld door: Peggy Black – 5 Januari 2022

Alle levensvormen op de planeet aarde worden vastgehouden als een blauwdruk of Sjabloon in de subtiele rijken. Dit energieraster, deze matrix, de heilige geometrie van het universum, het meestersjabloon wordt vastgehouden in de zesde dimensie.

Elk menselijk wezen verblijft geconcentreerd op de planeet aarde in de derde en vierde dimensie, maar als multidimensioneel wezen zijn er aspecten van elk menselijk wezen die ook in de andere dimensies verblijven. Het is vanuit de zesde dimensie dat de Sjabloon van wie je bent in je huidige vorm wordt vastgehouden. Het is de zesde dimensie die deze meestersjabloon vasthoudt.

De matrixen van jullie realiteit zijn opgebouwd uit de individuele matrixen of energierasters die samenkomen in een nieuwe vorm of weefwerk. Onthoud dat alles wat hier in vorm bestaat een matrix heeft. Het zijn deze energievelden, deze matrixen die grotere energievelden vormen en die de collectieve gedachtevormen en overtuigingen van het massabewustzijn vasthouden.

Wat je ziet en voelt als vast en in fysieke vorm is slechts deze matrix. Het is vanuit deze matrix dat alle veranderingen binnen de menselijke vorm kunnen worden gemaakt. Het concept dat alles eerst energietrillingen zijn voordat het vorm krijgt is onderwezen door jullie wijzen en wijze ontwaakten.

Dit is een boodschap die mensen eraan herinnert dat zij meer zijn dan alleen het lichaam. Zij zijn een deel van de goddelijke ontplooiing. Zij zijn multidimensionaal, bestaan op vele niveaus en dimensies tegelijk.

©2006 Peggy Black Alle rechten voorbehouden. U mag deze boodschap delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, u de auteur vermeldt en deze copyright-vermelding en het webadres vermeldt: https://morningmessages.com/

Deel vrijuit, geef door, blijf in jouw Vreugde, Dankbaarheid en Waardering.

Het Team

Kanaal: Peggy Black

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org