Bericht van het ‘Team’ – Oceaan Van Trillingen

 

____________________ Bericht van het ‘Team’ ___________________

Oceaan Van Trillingen

Peggy Black en het ’team’ – 17 Augustus 2023

We zijn hier om jullie eraan te herinneren dat al het genezingswerk plaatsvindt in de omhelzing en intentie van dienstbaarheid. Er is een diepe verbinding als je hebt geleerd om de ander te openen en te dienen. Wanneer je met een duidelijke intentie in welk genezingswerk dan ook stapt, rimpelen de resultaten naar buiten en vermenigvuldigen ze zich voorbij je realiteit. Vergeet niet om te ontspannen en te ademen, laat je zorgen los om het goed te doen.

We gaan het hebben over de kracht en bewust gebruik van geluid. Geluid, wanneer het wordt gebruikt om lang gekoesterde trauma’s en herinneringen los te laten, is het krachtigste hulpmiddel van allemaal. Het proces van het op een begeleide manier vrijgeven van ‘geluid’ zal je klanten en iedereen van dienst zijn.

Het is geluid dat door het weefsel van de tijd beweegt en alles creëert dat is. De dimensies zijn met elkaar verweven, elk ondersteunt en versterkt de ander; informatie, geometrie, emoties, gedachten en vormen reizen allemaal als trillingen.

Alles wat bestaat, trilt. Gedachten creëren subtiele trillingen die nu kunnen worden gemeten. Hartcellen trillen geluiden die lijken op zingende walvissen. Het is de taal van het hart. Het is jouw verbinding met de wezens van de walvissen. Zij verankeren dat weten voor jullie planeet. Het zijn afgezanten van de sterren. Het is door je hartlied dat je contact maakt met hen en met anderen. Het is door de heilige deur van je hart dat je naar de sterren reist.

Alles is vibratie; je leeft in een oceaan, net als de walvissen. Het is een oceaan van trillingen.

Je leert deze taal, de taal van vibratie, lezen, aanvoelen en begrijpen. Het draagt de blauwdrukken, de patronen, de vormen, de ideeën van de schepping van alle dingen.

Daarom is het zo belangrijk voor mensen om te beseffen welke rol ze spelen in de evolutie, in het verheffen van de dichte trillingen van het massabewustzijn. We realiseren ons de moeilijkheid van jullie taak om een bepaalde frequentie vast te houden, vooral op jullie planeet, die op dit moment gevuld is met disharmonische vibraties.

Toch moedigen we iedereen aan om er op elk moment naar te streven om hun frequentie een beetje te verhogen, om door te gaan met het verbinden met je hart en de bewuste verschuiving te creëren in de gevoelstonen die je uitzendt.

We zullen jullie herinneren aan een eenvoudig hulpmiddel om elke emotie te wissen. Stel eerst de ruimte in door te verklaren dat je volledig belichaamd bent, verankerd aan de planeet. Deze intentie roept je goddelijke bewustzijn op om samen te werken met je fysieke bewustzijn. Dit is je krachtbron. Nodig vervolgens goddelijke wezens uit om getuige te zijn en je te ondersteunen terwijl je de emotie of het patroon of de beperkte overtuiging transformeert.

Vraag jezelf vervolgens af welk percentage van de emotie van jou is. Dit is een belangrijke vraag omdat we begrijpen dat het zeker voelt alsof het helemaal van jou is. Wij verzekeren je echter dat slechts een klein percentage van jou is. Je ziet dat wanneer er een emotie door je lichaam stroomt, jij, als sensitief, verbinding maakt met het grotere veld van die emotionele vibratie die zich in het collectief bevindt. Dan heb je 100 procent van die emotie die al je circuits en systemen activeert. Realiseer je dat een deel van deze emotie van jou is, maar dat je ook verbonden bent met het collectief van die emotie.

Haal diep adem en geef je emotie van verdriet, woede, angst of frustratie een geluid. We moedigen je aan om deze oefening te gebruiken, wees krachtig. Gebruik je stem en de intentie om alles wat je voelt te transformeren. Laat de emoties klinken totdat het compleet voelt. Pauzeer en denk aan een emotie die je liever zou voelen. Laat dat nu op zijn plaats klinken. Dus je hebt je emoties losgelaten en alle collectieve emoties waarmee je verbonden was getransformeerd. We noemen dit proces emotionele en energetische alchemie. Wanneer je dit werk doet, ben je echt de alchemist.

Je kunt de tool ook gebruiken om wereldwijde emoties op te ruimen. Wanneer er een tragische gebeurtenis plaatsvindt, druk dan krachtig uit tot het volledig is. Vervang het door een emotie van genezing, vrede of liefde en roep die trillingen op hun plaats met je geluid. Je doet wereldwijd servicewerk zonder de pijn door je lichaam te voelen stromen.

We zijn ons ervan bewust dat uw emoties vaak overeenkomen met de emoties van een dierbare. We willen dat je je ervan bewust bent dat jouw frequentie vaak overeenkomt met de energie van de mensen om je heen. Soms voelt het dikker en moeilijker te transformeren. We moedigen je aan om je gereedschap te gebruiken, hulp uit de andere rijken uit te nodigen en de violette vlam te gebruiken. Het is een geschenk aan de mensheid. Het is op dit moment ook een van de krachtigste vibraties op jullie planeet. Zowel de violette vlam als het geluid moeten worden opgeroepen. Ze moeten worden uitgenodigd. Ze moeten met een duidelijke bedoeling worden gebruikt.

We zijn er altijd om je te helpen. Vaak is er een trilling om je heen die je bewustzijn van het ontvangen van begeleiding van ons heeft geblokkeerd. We staan klaar, maar je kunt het niet zien. We nodigen je uit om geluid te gebruiken om elke negatieve of verkeerd gekwalificeerde emotie op te ruimen. Hierdoor ontstaat er een verschuiving.

Stel je een geluid van grote vreugde voor dat je aanbiedt. Het trilt op een bepaalde frequentie, het gaat uit en het komt overeen met andere trillingen op die frequentie. Het wordt een deel van het raster, van het geheel.

Wees bewust om in de vibratie van vreugde te stappen. Sta jezelf toe om te baden in vreugde, sta vreugde toe om je te omarmen, vast te houden en door je heen te stromen. Roep vreugde op, proef het, ruik het, wrijf het op je gezicht. Wikkel het in en geef het aan een ander. Vreugde is een vibratie die jou zal verheffen en anderen zal verheffen. Blijf blijdschap verwelkomen. Laat vreugde je constante metgezel zijn. Laat vreugde naast je lopen, laat vreugde tot uiting komen in al je acties. Breng vreugde in al je taken, want het is vreugde die wordt opgeroepen. Het is vreugde die je gezondheid, je gemoedstoestand, je realiteit kan en zal transformeren.

Vreugde is het andere krachtige gereedschap, krachtige vibratie, een gelijke match met de Violette Vlam en jouw gebruik van geluid.

Tot slot zeggen we tegen jullie:

Wees in je vreugde!

Wees in vrede, dierbaren.

Het Team’

Kanaal: Peggy Black

©2023 Peggy Black Alle rechten voorbehouden. Er wordt op gewezen dat het maken van video’s door andere mensen dan de auteur, het kanaal en de schrijver verboden is. Je mag dit bericht delen en verspreiden zolang er niets verandert, je de auteur vermeldt en deze copyright-vermelding en het webadres vermeldt. www.morningmessages.com

 

__________________ Gedachte voor de Maand __________________

“Wees bewust om in de vibratie van vreugde te stappen. Sta jezelf toe om te baden in vreugde, sta vreugde toe om je te omhelzen, vast te houden en door je heen te stromen. Roep vreugde op, proef het, ruik het, wrijf het op je gezicht. Wikkel het in. omhoog en geef het aan een ander. Vreugde is een vibratie die jou zal verheffen en anderen zal verheffen. Blijf vreugde verwelkomen. Laat vreugde je constante metgezel zijn. Laat vreugde naast je lopen, laat vreugde tot uiting komen in al je acties. Breng vreugde voor al jouw taken, want het is vreugde die wordt opgeroepen. Het is vreugde die jouw gezondheid, jouw gemoedstoestand, jouw werkelijke realiteit kan en zal transformeren.’ Het Team”

Vertaling: wakkeremensen.org