Wereld assistentie voor het politieke stelsel in de USA

Wereld assistentie voor het politieke stelsel in de USA
4 Oktober 2016 / door Patricia Cota-Robles

Dit is een kritiek moment in de evolutie van de Mensheid en het Ascentie proces dat we ALLEMAAL beleven in deze tijd. Er ontvouwt zich een Goddelijk Plan dat misschien niet duidelijk is voor ons eindige denken, maar dat de Mensheid’s IK BEN Aanwezigheid en de Legioenen van Licht in de Rijken van Verlichte Waarheid zijn zich zeer bewust van en die op Goddelijke Orde dit orkestreren. Deze Nieuwsbrief zal honderden van duizenden Ontwakende Lichtwerkers rond de globe en het gehele Gezelschap van de Hemel roept de hulp in van iedereen aan die de Harte Oproep om deel te nemen in deze onderneming om dit facet van het Goddelijke Plan tot vervulling te brengen van God Zegenrijk.

Zoals jullie weten zitten de Verenigde Staten van Amerika midden in de meest gepolariseerde Presidentiële verkiezingen die we ooit beleefd hebben. Het schijnt alsof de politieke partijen diametraal tegenover elkaar staan en niemand weet wat het eindresultaat van deze verkiezing zal zijn en zal brengen aan de USA en de rest van de wereld. We hebben allen onze opinies en hopen en dromen, maar het resultaat van deze verkiezing is onzeker in het meeste denken van de mensen.

Of we het nu leuk vinden of niet, wat er gebeurt in de USA beïnvloedt de gehele wereld positief of negatief, afhankelijk van wat er gebeurt. Alles dat we moeten doen is kijken hoe de corruptie en fraude van onze financiële en hypotheek stelsels bijna de wereld economie verwoestten in 2008. In die tijd drukt elke politieke partij veel angst uit en ongerustheid over wat er zal gebeuren als deze kandidaat voor de andere partij wordt gekozen. De nieuws media en de diverse campagnes bombarderen ons met elke negatieve mogelijkheid die ze maar kunnen toveren. Deze op vrees gebaseerde retoriek veroorzaakt dat mensen over de hele wereld zich ongerust en onzeker voelen over hun leven.

Het Gezelschap van de Hemel vraagt Ontwakende Lichtwerkers om tussen beide te komen in dit politieke fiasco en in plaats van het versterken van de chaos door zich op het negatieve te  richten, worden we gevraagd om patronen mede te scheppen van volmaaktheid voor de Nieuwe Aarde die we kennen hoe ze te scheppen. Dit zijn de patronen waarvoor onze IK BEN Aanwezigheid ons al levenslang getraind heeft voor de juiste tijd. DIE TIJD IS NU!

Ik ga dit hemelse delen beginnen door te zeggen dat degenen van ons in de USA moeten deelnemen aan deze verkiezing. We moeten luisteren naar ons Hart en antwoorden op de innerlijke leiding van onze IK BEN Aanwezigheid. Het doet er niet toe door wie wij geïnspireerd worden te ondersteunen in de Presidentiële verkiezing, onze nationale, staats en lokale verkiezingen. Wat er wel toe doet is dat hoe dan ook we ondersteunen, onze Goddelijke Bedoelingen ze zullen het hoogste goed manifesteren voor IEDEREEN die erbij betrokken is op deze planeet. Dat betekent het hoogste goed voor elke man, vrouw en kind die hoort bij of de Aarde dient in deze tijd, het betekent ook het hoogste goed voor de Aarde zelf en alle Leven dat op haar evolueert.

Zolang als het hoogste goed voor ALLE Leven echt onze Goddelijke Intentie is in deze verkiezing, dan kunnen we gemakkelijk zeggen tegen onze IK BEN Aanwezigheid en het Gezelschap van de Hemel: “Dit is mijn stem, maar als de mensen die ik koos niet de beste kandidaten zijn om mijn Goddelijke Intenties te bereiken dan vraag ik mijn Vader-Moeder God om ertussen te komen en IK LAAT DAN LOS EN LAAT GOD.”

De Goddelijke Intentie van dit facet van het zich ontvouwende Goddelijke Plan voor 2016 is om ons leven en de levens van al het Leven die zich ontwikkelen op deze zoete Aarde is gemakkelijker door het pad te plaveien voor een NIEUW en OP HET HART GEBASEERDE vorm van Goddelijke Regering. Dit zal een Regering zijn VAN de IK BEN Aanwezigheid van de Mensheid. Een Regering gebaseerd op Eenheid, Goddelijke Liefde en Eerbied voor ALLE Leven. Dat kan een niet-realistisch ondernemen zijn, maar dat is het niet. Herinner je, HET LICHT VAN GOD IS ALTIJD ZEGENRIJK EN JIJ BENT DAT LICHT.

Duidelijk, met onze unieke manieren van waarnemen van dingen en met onze diverse geloof stelsels zullen er veel Lichtwerkers zijn die de voorkeur geven aan Hillary Clinton en degenen die diverse offices runnen die denken zoals zij doet. Er zullen ook veel Lichtwerkers zijn die aan Donald Trump de voorkeur geven en aan degenen die runnen voor offices en denken zoals hij denkt. Er zullen ook veel Lichtwerkers zijn die het met beide kandidaten niet eens zijn en iets anders willen dat zelfs niet beschikbaar is in deze verkiezing. Zo verwarrend dat ook schijnt, niets gebeurt er per ongeluk.

Zelfs als het moeilijk is voor ons om te zien hoe de ontvouwing van het Goddelijke Plan kan zijn in deze tijd, het Gezelschap van de Hemel verzekert ons dat met de hulp van Lichtwerkers rond de wereld dit facet van het Goddelijke Plan God Zegenrijk zal worden bereikt in volmaakte Goddelijke orde en veel spoediger dan buiten-de wereld optredens aangeven. Ons wordt gevraagd om onze inspanningen te focussen in het Eeuwige Moment van het NU, zeer goed wetend dat alleen het Gezelschap van de Hemel precies kan bepalen wanneer de Goddelijke Regering zich zal manifesteren, maar dat kan al gebeuren bij de volgende ademhaling. Het belangrijke ding voor Lichtwerkers is OM DOOR TE GAAN MET DOORGAAN en om te werken met volle vasthoudendheid en toewijding van het Hart van onze IK BEN Aanwezigheid.

Door de dringendheid van het uur, hebben onze Vader-Moeder God een Kosmische Dispensatie toegestaan aan het Gezelschap van de Hemel. Onze Goddelijke Ouders hebben de Boodschappers van God uit de Hemelse Rijken toestemming gegeven om tussenbeide te komen in ons leven op nieuwe en krachtige manieren als wij vragen om hun assistentie. Bijvoorbeeld, als we hulp oproepen uit De Hoge, is het Gezelschap van de Hemel in staat om onze gebeden, meditaties, bevelen, affirmaties, visualisaties en elk ander aspect van onze dienst aan de Mensheid en het Licht duizend keer duizendvoudig te vergroten. Dit betekent dat telkens als we de Wezens van Licht om hulp vragen, ons Lichtwerk vergroot wordt tot de macht en kracht van miljoen mensen. Stel je dit voor! We zijn machtig buiten ons weten en samen is er niks dat wij en het Gezelschap van de Hemel niet kunnen bereiken.   

Op 16 oktober 2016 gaan we een van onze Vrije Seminars in Washington DC hebben. Deze seminar is VRIJ en open voor het publiek. We Houden ervan om degenen van jullie die de Harte Oproep om te helpen bij deze belangrijke Activiteit van Licht dat ze zich stoffelijk bij ons voegen, maar als je niet in het gebied van Washington DC zult zijn in die tijd, kom dan in bewustzijn bij ons door ons je schitterende Licht te sturen.

WEET IN IEDER GEVAL DAT WAAR JE BENT OP DEZE ZOETE AARDE, DAT WE EEN ZIJN EN JULLIE LICHT EN LIEFDE ZIJN NU NODIG!
Het volgende is een invocatie die aan de mensheid is gegeven door De Hoge in deze tijd, zodat we onze Harten erbij kunnen voegen om mede te scheppen met het Gezelschap van de Hemel, een Krachtveld van Licht dat enorm zal helpen om het Goddelijke Plan te brengen voor de Presidentiële verkiezingen in de USA naar een God Zegenrijke conclusie te brengen. Als je de Harts Oproep hebt om dat te doen, bevestig dan deze oproep dagelijks tot aan 11 november 11:11 u. God Zegene Je voor je bereidheid om Licht te zenden van de Wereld op deze krachtige manier.

OPROEP GODDELIJKE REGERING

De DNA codes die geactiveerd worden in elke mens zijn/haar Harts Vlam in deze tijd door zijn of haar IK BEN Aanwezigheid bevatten niet alleen de ontvouwing van het Goddelijke Plan om de Goddelijke Regering te her-vestigen in de Verenigde Staten van Amerika en de rest van de Wereld, ze bevatten levensvatbare oplossingen voor de verstoorde en corrupte patronen van de regering die opduiken om te worden geheeld en getransmuteerd te worden in Licht.

Indien je deze woorden in de stilte van je Hart bevestigt of hardop, weet dat je je in bewustzijn voegt bij duizenden Lichtwerkers over de hele Wereld die dit Krachtveld oproepen van Licht met jou. Samen, door ons collectieve bewustzijn en onze Goddelijke Bedoelingen zijn we aan het mede-scheppen een Kelk van Licht die zal dienen als De Open Deur waar doorheen het Licht van God zal stromen om het Onbevlekte Concept te verankeren die de Goddelijke Blauwdruk is voor het Goddelijke Plan dat zich nu ontvouwt bij de Presidentiële Verkiezing die plaats vindt in de Verenigde Staten van Amerika.

Oproep van de Goddelijke Regering

IK BEN mijn Aanwezigheid en IK BEN EEN met de IK BEN Aanwezigheid van de hele Mensheid. Als Een Ademhaling, Een Stem, Een Hartslag en Een Energie, Vibratie en Bewustzijn van Zuivere Goddelijke Liefde roep ik op….

Mijn Vader-Moeder en de grote Wezens van Licht die horen bij de medeschepping van de Goddelijke Regering op deze gezegende Planeet. Ik roep ook de Machtige Aartsengelen op en de Opgestegen Meesters die de evoluties bewaken op de Aarde.
Gezegenden, laai de meest geïntensiveerde frequenties van Goddelijke Wil, Goddelijke Liefde en Goddelijke Wijsheid uit het Hart van onze Vader-Moeder God, in, door en rond elke mens die betrokken is bij de regeringen van de Aarde, op ieder wijze. Ik vraag dat u dit Goddelijke Licht buitengewoon uitbreidt in de HartsVlam van elke man, vrouw die runnen voor hun office in de USA bij de nationale, de staat of op lokale niveaus.

Nu, Geliefde Legioenen van Licht, laai deze geïntensiveerde frequenties van Goddelijke Wil, Goddelijke Liefde en Goddelijke wijsheid door en rond elke aparte geregistreerde stemmer in de Verenigde Staten van Amerika. Ontwaak het gehele electoraat tot de intense gelegenheid die er is en Verlicht elke persoon tot de intense Waarheid dat het tijd is voor de Goddelijke Regering om zich NU te manifesteren!

Laat elke persoon tastbaar voelen en ervaren de Macht, Liefde en Wijsheid van onze
Vader-Moeder God die door hun HartsVlam stroomt als ze stemmen voor elke kandidaat en alle zaken voor hen.

Ik roep nu de IK BEN Aanwezigheid op van elke persoon die wil worden gekozen in deze Presidentiële verkiezingstijd en al degenen die heden dienen op nationale, staat of op lokale niveaus om volle beheersing te nemen van die persoon zijn gedachten, gevoelens, woorden, daden, denken en herinneringen. Help die persoon om te horen en te luisteren naar de “kleine stille stem in hen” die hen zal leiden zonder zich te vergissen naar de vervulling van het zich ontvouwende Goddelijke Plan voor deze zoete Aarde.

Nu , Geliefden, Verzegel de Activiteit van Licht die ik heb opgeroepen op deze heilige en hele dag in de Onsterfelijke Drievoudige Vlam verankerd in mijn Hart en het Hart van ieder mens op Aarde. Breid deze Activiteit van Licht uit dagelijks en per uur duizend maal een duizendvoudig totdat Planeet Aarde en AL haar Leven dat evolueert op Haar God Zegenrijk voltooit is onze Ascentie in de vijf Dimensionale frequenties van de Nieuwe Aarde.