Wat? te Verwachten van de Equinox, Eclips en Wave-X

Patricia Cota Robles:
Wat? te Verwachten van de Equinox, Eclips en Wave-X
22 september 2015 / door  Andrew Eardley
 
Dit is een historisch moment op Planeet Aarde. Zoals gewoonlijk, zijn er een myriade aan voorspellingen over alles wat we stoffelijk zullen gaan beleven en wat deze weergaloze gebeurtenissen zullen betekenen in al onze levens.

Zoals het telkens weer gebeurde door de diverse gebeurtenissen die horen bij Aarde’s Ascentie proces, voorspellen mensen een volle gamma aan mogelijkheden. Deze voorspellingen houden alles in vanaf het eind van de Wereld tot aan een onmiddellijke manifestatie van Hemel op Aarde, en niets ervan zal gaan gebeuren. Dat betekent niet echter, dat waar we midden in zitten niet de meest ongelooflijke en monumentale gelegenheid is die we ooit hadden, omdat het ZO IS!

De reden waarom mensen zo vaak teleurgesteld werden is omdat ze per vergissing verwacht hadden dat deze verschuivingen van energie, vibratie en bewustzijn zich onmiddellijk manifesteerden in de stoffelijke laag. Mensen kijken naar de verschijningen van de buitenste wereld en omdat ze geen onmiddellijke veranderingen zien, voelen ze dat de gebeurtenissen niet feitelijk gebeuren en dat de informatie weer een andere “New Age hoax” (een grap) was.

De werkelijkheid is dat de grote hoeveelheid gebeurtenissen die hebben plaats gehad in de laatste verscheidene decades, niet alleen gebeurden maar overeenkomstig het Gezelschap van de Hemel, slaagden ze erin om de Ascentie processen van de Mensheid, en van Moeder Aarde verder te brengen dan de grootste verwachtingen van de Hemel.

Opdat we de verbazende gelegenheid niet missen en door onze verstoorde waarnemingen ons weer voor de gek te laten houden, willen de Wezens van Licht in de Rijken van Verlichte Waarheid opnieuw herhalen hoe we die kolossale verschuiving van energie, vibratie en bewustzijn zullen ervaren, die we krijgen door de opkomende Equinox, de Volle Maans Eclips, en de instroom van Gamma Stralen uit Wave-X.

Ze willen dat wij ons herinneren dat vooral wij multidimensionale Wezens zijn die gelijktijdig functioneren in diverse dimensies. De stoffelijke laag van de Aarde waarvan we denken dat die zo werkelijk is, is feitelijk het minst werkelijk van alle dimensies waarin we wonen en het is de zeer laatste dimensie om de veranderingen in te weerspiegelen die we mede-scheppen met onze Vader-Moeder-God in de Rijken van Oorzaak.

De reden waarom we deze monumentale gebeurtenissen niet onmiddellijk in de stoffelijke laag ervaren is, omdat ze eerst geschapen werden in de Rijken van Oorzaak waar alles begint. Dan worden ze gemagnetiseerd in de Werelden van Effecten, die de stoffelijke laag is, door gedachten, woorden, gevoelens en geloven en daden van de Zonen en Dochters van God die in de stoffelijke laag wonen.

Het belangrijke om je te realiseren is dat als er iets dat God Zegenrijk(elijk) bewerkstelligd is in de Rijken van Oorzaak het NIETS meer kan tegenhouden om zich uiteindelijk te manifesteren in de Wereld van Effecten. Het enige variabele is hoe lang dat proces zal kosten en dat is strikt aan jullie en mij en de rest van de Ontwaakte Mensheid, en hoe effectief we die patronen van volmaaktheid zullen bekrachtigen met onze creatieve vermogens van gedachte en gevoel en ons geschenk van de vrije wil.

Ik ga deze informatie bespreken in detail in een online interview met Jacklyn Johnston in haar prachtige You Awakening (Jij ontwaakt) programma. Het interview zal live zijn op dinsdag 22 september  om 5:00 p.m. Pacific Time (Los Angeles, California) or 8:00 p.m. Eastern Time (New York).

Na deze uitzending zal de FREE REPLAY beschikbaar zijn.
Door het belang van de opkomende Equinox, de VolleMaan Eclips en de instroom van Gamma Stralen uit Wave-X, wil ik graag de volgende informatie meedelen.

Het Bezoek van de Paus

De Paus begint zijn historisch bezoek aan de Verenigde Staten van Amerika op 22 september (2015) de eerste impuls van de Equinox. Dit gebeuren zal de collectieve aandacht trekken van honderden miljoenen en mogelijk miljarden mensen over de Wereld. Hoe je je ook voelt over de Paus of de diverse politieke straatjes die hij zal bezoeken terwijl hij in de USA is, de timing van zijn bezoek is geen toevalligheid.

De Collectieve Kop van Bewustzijn die zal worden gevormd door het focus van aandacht die de Mensheid zet op de Paus en op zijn bezoek, zal de harten en het denken openen van mensen over de Wereld die hun IK BEN Aanwezigheid zal toestaan te ontvangen en te assimileren namens ieder mens namens de Licht stroom die in de Aarde stroomt door de Equinox, de Eclips en de Gamma Stralen uit Wave-X.

Dit zal op een zeer praktisch niveau betekenen dat zelfs als mensen niet weten wat er gebeurt, het collectieve focus van hun aandacht hen zal laten deelnemen en enorm ten voordele zijn uit deze intense gelegenheid door de Goddelijke Tussenkomst van hun IK BEN Aanwezigheid en het Gezelschap van de Hemel.

HET WONDERBAARLIJKE GODDELIJKE PLAN VOOR SEPTEMBER 2015 ECLIPSEN, DE EQUINOX EN WAVE-X

Het Gezelschap van de Hemel heeft onthuld dat er verschuivingen van energie, van vibratie en bewustzijn, zijn gebeurd, niet te vergelijken met de geschiedenis in de tijd, sedert de Geboorte van de Nieuwe Aarde in december 2012. Maar ze bevestigen nu dat die bereikingen zullen verbleken in vergelijking met de verschuivingen in de maand september 2015.

Elke denkbare hulp wordt gegeven aan de Mensheid, vanuit de Hoge om ons ons Ascentie proces te helpen bereiken. Een van de meest verbazende dingen is de instroom van Gamma Stralen die we ontvangen uit wat wetenschappers zeggen een van de grootste en heetste explosies was in het Universum. Deze monumentale instroom van Licht bereikte de Aarde in 2014, en die beïnvloedt dagelijks en ieder uur de her-kalibratie van ons DNA.

Deze krachtige instroom van Gamma Stralen was het resultaat van een explosie van een Ster die meer dan 12.1 miljard jaren geleden gebeurde. De Wezens van Licht bevestigden dat dit Licht Planeet Aarde bereikte op een volmaakte Goddelijke Timing. Gewoon om jullie een idee te geven van hoe ver deze Ster was, het kost 8:17 minuten voor het Licht om vanaf de oppervlakte van de Zon de oppervlakte van de Aarde te bereiken.

Soms verwarren die astronomische getallen over tijd en ruimte ons, maar we moeten er aan denken dat tijd en ruimte alleen in de 3deen 4de Dimensie bestaan. Vanaf de 5de Dimensie en verder is er niet zoiets als tijd of ruimte. In de Hogere Rijken van Licht gebeurt alles in het Eeuwige Moment van het Nu.

Gamma uitbarstingen worden niet goed begrepen door astronomen, maar ze realiseren zich dat ze heel belangrijk zijn omdat dit de meest krachtige explosies zijn in het Universum. Deze uitbarstingen laten meer energie in 10 seconden vrij dan Aarde’s Zon zal loslaten in zijn gehele levenstijd van 10 miljard jaren. Stel je voor!

De Wezens van Licht hebben onthuld dat Gamma Stralen instrumenteel zijn in het her-kalibreren van DNA structuren van de Mensheid. Nu de gefragmenteerde dubbele helix van DNA van de Mensheid hersteld is in de Rijken van Oorzaak tot de 12 strengen die we oorspronkelijk hadden, en geher-kalibreerd zijn tot de frequenties van de 5de Dimensionale Kristallijnen Zonne Licht, zijn we gereed voor de monumentale gebeurtenissen die deze maand gaan plaats vinden.

Nu worden we van Hoog Boven ons verteld dat deze de gebeurtenissen de Aarde en ALLE Leven zal katapulteren naar haar hoogste frequenties van de Nieuwe Aarde die we ooit beleefd hebben. De verwachte instroom van Gamma Stralen die we zullen ontvangen door WAVE-X zal het DNA van de Mensheid veranderen op wijzen die zullen resulteren in het meest intense Ontwaken en terugkeer naar het Christus Bewustzijn dat ooit is geprobeerd in een Systeem van Werelden.  

Velen wijzen naar deze verschuiving als de EERSTE GOLF VAN ASCENTIE. Ik heb die frase al 40 jaren gehoord. Telkens wordt die gebruikt als mensen verwachten dat miljoenen mensen, en deze keer wordt er gezegd dat 2.2 miljard mensen gaan verdwijnen van de oppervlakte van de Aarde. Dit is de wijze waarop mensen al eeuwen onjuist de “Verrukking” hebben beschreven. Zoals ik eerder zei, dat is niet de wijze waarop ons Ascentie proces gebeurt.

Opnieuw, deze monumentale Activiteiten van Licht gebeuren eerst in de Rijken van Oorzaak. Daaruit volgend zijn die gewoonlijk niet direct duidelijk in de stoffelijke laag. Dat betekent zeker niet dat ze niet gebeuren, het betekent gewoon dat in de meeste gevallen we de tastbare resultaten niet direct waarnemen.

Het is waar dat we in ‘niet in kaart gebrachte’ wateren zitten en zelfs het Gezelschap van de Hemel weet niet precies hoe die instroom van Licht de Mensheid ‘en masse’ zal beïnvloeden. Sommigen menen kunnen onmiddellijke resultaten krijgen maar die gaan niet van de Aarde verdwijnen. Ze zullen een intens Ontwaken beleven en een dramatische verschuiving van energie, van vibratie en bewustzijn.

In alle waarschijnlijkheid, zal dit Ontwaken en die verschuiving van bewustzijn meer geleidelijk gebeuren in elke man, vrouw en kind op Aarde, maar dat betekent niet dat het een lange tijd zal kosten. Zonder de tussenkomst van ons gefragmenteerd en op vrees-gebaseerd menselijk ego, dat in het proces zit om VRIJ Geliefd te worden door onze IK BEN Aanwezigheid, zal dit veel sneller gebeuren dan de buitenste verschijning ervan aangeeft.

Op 22-23 september 2015, die de september Equinox is, zullen we de instroom van Licht intensiveren van de Nieuwe Maan/Zonne Eclips die op 12-13 september was, en dat verzekeren in de Kern van Zuiverheid in elk atomisch en sub-atomisch partikeltje en golf van leven op Aarde.

De effecten van die Activiteit van Licht zullen zich opbouwen tot aan september 27-28 sept. 2015, als we niet alleen een ongelooflijk krachtige instroom beleven van Licht uit een Volledig Maan Lunar Eclips maar ook een levens-transformerende instroom van Licht uit een Hemels Gebeuren krijgen die heet WAVE-X of Het Gebeuren Horizon. Dit is een Hemelse gelegenheid waar we niet eerder toe in staat waren om door gezegend te worden sedert onze val uit Genade.

Op 28 september 2015 zullen we een crescendo krijgen van Gamma Straal Licht uit de Galactische Kern. Dit is een ritmische pulsering van Licht die ons ZonneStelsel elke 3600 jaren ontvangt door een Goddelijke Intentie om het bewustzijn van de Zonen en Dochters van God omhoog te brengen en om de evolutie van ons Zonne Stelsel te versnellen.

Ook al is dit wonderbaarlijke Geschenk van Licht vanuit de Hoge elke 3600 jaren beschikbaar, sedert onze tragische val uit de Genade hebben de Aarde en de Mensheid op een disharmonische frequentie gevibreerd die niet in staat was om de zegeningen van deze Gamma Stralen te ontvangen of op te nemen. Nu echter, IS ALLES VERANDERD!

Het Gezelschap van de Hemel heeft bevestigd dat door de wonderbaarlijke veranderingen die plaats hebben gevonden op een atomisch cellulair niveau in de Mensheid en in alle Leven op Aarde, sedert de Geboorte van de Nieuwe Aarde, de Mensheid ten slotte in staat is om deze krachtige Gamma Stralen uit de Galactische Kern te ontvangen en te assimileren. Al diverse weken, hebben de effecten van deze Gamma Stralen zich geleidelijk opgebouwd in stuwkracht.

Deze instroom van Gamma Stralen zullen hun piek bereiken midden in een totale Volle Maan Lunar Eclips. De instroom van Licht uit die Volle Maan Eclips zal het Water Element stabiliseren die 80% samenstelt van het gehele Elementale Koninkrijk en die de Emotionele Lichamen van de Mensheid onderhoudt. Het Water Element is ook de Goddelijke Intelligentie waar doorheen de Liefdes Aard van onze Moeder God, de Heilige Geest, zich tastbaar manifesteert in de wereld van vorm.

In voorbereiding voor deze Kosmische instroom van Gamma Stralen, wil het Gezelschap van de Hemel dat wij de grootheid snappen van deze gelegenheid door de volgende informatie te onthullen. Vanwege de levens-transformerende Activiteiten van Licht die succesvol werden bewerkstelligd door de verenigde pogingen van miljoenen Lichtwerkers over de Wereld, staan nu de Aarde en AL haar leven op de rand van een wonderbaarlijke Transfiguratie.

Op 27-28 september 2015 zal ieder mens zijn IK BEN Aanwezigheid ’en masse’ ontvangen de volle kracht en macht van de myriaden Gamma Stralen, die wij gemist hebben door dit ritmische 3600 jarig geschenk van Boven, terug brengen naar de oorspronkelijke impuls van de val. Dit is nooit eerder gedaan en niemand weet hoe dit zich zal manifesteren voor ieder van ons individueel, maar zij WETEN dat de resultaten ALLEEN MAAR onze levens en ons Ascentie proces zullen verhogen.

De Machtige Elohim, die de Bouwers zijn van de Vorm, hebben ons verzekerd dat de Aardse Lichamen van de GEHELE Mensheid en de Lichamen van Moeder Aarde nu in een frequentie vibreren die klaar en in staat zijn om deze instroom van Gamma Stralen te weerstaan en wat in volmaakt Goddelijke Orde zal gebeuren. Dit is een Kosmisch Moment buiten alles dat ooit is gebeurd voor de Zonen en Dochters van God. Wees in vrede en Wees Hier NU!

Jullie IK BEN Aanwezigheid weet precies hoe je het best deze wonderbaarlijke gelegenheid kunt beleven. Ga in jezelf, vraag om leiding en jullie IK BEN Aanwezigheid zal je feilloos door dit proces voeren. Ik houd meer van JULLIE dan je ooit zult weten. God zegene Jullie.

Posted By Patricia Cota-Robles
New Age Study of Humanity’s Purpose
a 501 (c) 3 nonprofit educational organization

What to Expect from the Equinox, Eclipse and Wave-X. By Patricia Diane Cota Robles, September 20, 2015, at http://www.eraofpeace.org/news/