Een Geschenk van de Hemelse Rijken om ons te helpen…………………

Een Geschenk van de Hemelse Rijken om ons te helpen de nieuwe frequenties van licht te integreren.

Patricia Cota-Robles op 10 april 2016

We zitten echt in ‘niet in kaart gebrachte’ wateren. Sedert de geboorte van het Nieuwe Jaar 2016 zijn we gezegend geworden met onpeilbare instromen Hemels Licht. Dit Licht pulseert me de meest geïntensiveerde frequenties van Gods Transfigurerende Goddelijke Liefde waar de Mensheid en Moeder Aarde toe in staat zijn om in deze tijd op te nemen.

Alles dat conflict met deze Goddelijke Liefde wordt naar de oppervlakte gestuwd om te worden geheald en terug getransmuteerd in Licht. Dit gebeurt in ons individuele en in onze collectieve levens. Van de buitenste verschijningen schijnt het alsof dit verbazende Licht over de gehele Planeet in alle verwoesting danig huishoudt, maar dat is een misvatting.

In feite is waar wij getuige van zijn een versnelling van ons Ascentie proces terwijl de laatste overblijfselen van onze missscheppingen op de oude Aarde naar de oppervlakte worden gestuwd. Dit gebeurt zodat we de leer processen kunnen voltooien die we opzettelijk of onbewust door hen geschapen hebben. Waar we het minst bewust van zijn op een bewust niveau is de diepe Waarheid dat de Goddelijke Bedoeling van deze weergaloze instroom van Transfigurerende Goddelijke Liefde speciaal voor is ontworpen om ons snel te laten transcenderen uit onze menselijke missscheppingen, zodat we de levens kunnen mede-scheppen waarnaar we allen verlangen.

Deze krachtige instroom van Licht beïnvloedt elke atomisch en sub-atomisch partikeltje en golf van Leven op Aarde. Met assistentie van elk persoon hun IK BEN Aanwezigheid laat dit Licht de Goddelijke Alchemie buitengewoon toenemen die plaats vindt in de stoffelijke, etherische, mentale en emotionele lichamen van de Mensheid. Deze transformatie houdt het Transfigureren van onze Aardse Lichamen in, op een cellulair niveau, van de op koolstof gebaseerde planetaire lichamen naar de 5deDimensionale Kristallijnen gebaseerde Zonne Licht Lichamen.

Het Gezelschap van de Hemel zei dat er weinig mensen zijn die heel gemakkelijk door dit uitdagende transformationele gaan, maar dat is de uitzondering van de regel. Ze zeggen dat het grote gedeelte van de mensen allerlei soorten van stress beleven in hun stoffelijke en emotionele lichamen. Dit fenomeen veroorzaakt veel verwarring, maar ook enige intense fysieke pijn, emotionele ontreddering, echte vermoeidheid en algeheel ongemak.

Onze stoffelijke, etherische, mentale en emotionele lichamen zijn samengesteld uit aarde, lucht, vuur en water en etherische elementen. Gelukkig zijn deze elementen intelligent en antwoorden goed op positieve en koesterende energie van de Mensheid en van andere facetten van het Elementale Koninkrijk. Dit betekent dat we het vermogen hebben om ons lichaam bij te staan en om die vrij te maken van pijn en hoge stress door ze Lief te hebben en door enkele van de krachtige instrumenten uit het Elementale Koninkrijk te gebruiken dan vanuit de Hoogte aan ons worden gegeven.

Het HEILIGE LICHT ELIXIR 2016 is een krachtig instrument dat geïnspireerd werd door het Gezelschap van de Hemel om de Mensheid te helpen om bewust te werken met het Elementale Koninkrijk op een manier die de stress en vermoeidheid zal vergemakkelijken die we ervaren in onze stoffelijke en emotionele lichamen terwijl we door de ongelooflijk versnelling heengaan van energie, vibratie, en bewustzijn waar we mee doorgaan die te beleven in 2016.

De formule van het HEILIGE LICHT ELIXIR

2016 zal het ongemak van mensen vergemakkelijken dat ze ervaren door het noodzakelijke proces van Goddelijke Alchemie dat in ieder van ons plaats vindt.

HET HEILIGE LICHT ELIXIR 2016

Deze voortreffelijke Aromatische Licht Elixir is een multi-Dimensionale Synergie die geïnspireerd is door de Meesters van Licht. De Harmonische Oliën en Kristallijnen Vloeibare Licht in dit prachtige Elixir werden samengesteld in een frequentie van Goddelijke Liefde door de verenigde inspanningen van het Elementale Koninkrijk en het Gezelschap van de Hemel.

Dit HEILIGE LICHT ELIXIR zal de ruimte, in, door en rondom ons opruimen en helpen bij de monumentale verschuiving in energie, vibratie en bewustzijn die we in 2016 allemaal zullen beleven.

Alles wat we hoeven te doen is om dit prachtige Licht Elixir boven ons hoofd te sprayen en die toe te staan om zachtjes ons energieveld en ons Aardse Lichaam te omhelzen. Onze IK BEN Aanwezigheid en ons Lichaams Elementaal zal de prachtige geurigheid en de Elementale substantie in het Licht Elixir opnemen, en dus ieder  van ons opheffen in een frequentie die het gemakkelijker zal maken voor onze IK BEN Aanwezigheid om de stress en het ongemak los te laten in onze lichamen en onze stoffelijke transformatie naar onze 5 Dimensionale Kristallijnen Zonne Licht Lichamen te versnellen.

Een zachte spray van dit Heilige Licht Elixir zal ook onze ruimte opruimen waarin we zitten. Dit Elixir zal een meer harmonieuze omgeving creëren in ons huis, op onze plek om in te werken, onze heilige meditatie ruimte, of waar dan ook waar we onze tijd doorbrengen.

Deze geweldige geur werd geconsecreerd met de krachtige energieën van de weergaloze Hemelse Alignments en Activiteiten van Licht die dit jaar plaats vinden.

Als dit krachtige instrument in je hart resoneert is het beschikbaar op onze website bij de volgende link:

http://www.eraofpeace.org/new-sacred-elixir

De reden is zo vitaal belangrijk dat we ons de samenwerking herinneren met het Elementale Koninkrijk en het schisma/scheuring tussen ons healen, dat is omdat we onze Ascentie niet kunnen voltooien naar de 5 Dimensionale Nieuwe Aarde zonder de weloverwogen samenwerking van onze Lichaams Elementalen en het Elementale Koninkrijk.

Op elk gegeven moment weerspiegelt het Elementale Koninkrijk het bewustzijn van de Mensheid. De barre weerscondities die we over de hele Planeet ervaren zijn een indicatie van de enorm geïntensiveerde zuivering die de Mensheid en de Aarde beleven. Terwijl de Mensheid verandert naar hogere en hogere niveaus van het Christus Bewustzijn, zullen wij de gruwelijkheden healen die we hebben toegebracht op het Elementale Koninkrijk en op Moeder Aarde. Dit zal worden gedaan door onze harten en ons denken samen te voegen terwijl we de patronen van volmaaktheid voor de Nieuwe Aarde mede-scheppen. Deze patronen zullen zich als de Hemel op Aarde manifesteren die we altijd gekend hebben en waar we op een dag op/in zullen wonen.

De krachtige 2016 HEILIGE LICHT ELIXIR is een liefdevolle en zachte manier om het proces te beginnen van het healen van onze relatie met het Elementale Koninkrijk.

Als dit krachtige instrument in je hart resoneert is het beschikbaar op onze website  op de volgende link.

http://www.eraofpeace.org/new-sacred-elixir

Patricia Cota-Robles
New Age Study of Humanity’s Purpose
a 501 (c) 3 nonprofit educational organization

www.eraofpeace.org

FAX: 520-751-2981
Phone: 520-885-7909

New Age Study of Humanity’s Purpose
PO Box 41883,
Tucson, Arizona 85717

This article is copyrighted, but you have my permission to share it through any medium as long as it is offered for FREE, it is not altered, and the proper credit line is included. Thank You.

©2016 Patricia Diane Cota-Robles
De informatie in deze maandelijkse mededeling wordt gegeven aan de Mensheid door de Wezens van Licht in de Rijken van Verlichte Waarheid. De Goddelijke Bedoeling van deze hemelse mededelingen is om de Mensheid te bemoedigen, te bekrachtigen, op te heffen en te inspireren door ons het grootste plaatje te laten zien tijdens deze wonderbaarlijke maar vaak uitdagende tijden.

www.eraofpeace.org