DE TIJD IS NU! / door Patricia Cota-Robles 10 Augustus 2015

DE TIJD IS NU!
door Patricia Cota-Robles
10 Augustus  2015

De IK BEN Aanwezigheid van elk en ieder van ons heeft zich sinds tijden voorbereid op dit moment. Sinds onze val uit de Genade eonen geleden hebben onze gefragmenteerde en op angst gebaseerde menselijke ego’s gemanipuleerd en beheerst. Dit gemuteerde aspect van het gevallen bewustzijn van de mensheid denkt dat ons fysieke lichaam is wie wij zijn en dat het doel en de reden van bestaan is om onze fysieke zintuigen te bevredigen. De vervormde perceptie van ons menselijk ego denkt dat wat het moet doen om te overleven passend is, zelfs als dat liegen, bedriegen, stelen, of doden betekend. Wij kunnen het bewijs van deze woede over de hele wereld op dit moment zien.

Letterlijk, elke gedachte, gevoel, woord, actie, en geloof dat we hebben dat niet is gebaseerd op Liefde, Eenheid, en eerbied voor alle leven is een deel van de manipulatie en controle van ons op angst gebaseerd menselijke ego. Maar nu is alles veranderd!

Sinds de geboorte van de Nieuwe Aarde, die 21-22 december 2012 plaatsvond, hebben we eindelijk een frequentie van vibratie bereikt die ons in staat zal stellen om de banden te laten barsten van de verlammende greep van ons menselijke ego. Dit zal een heilige ruimte creëren dat onze IK BEN Aanwezigheid en het Gezelschap van de Hemel zal toelaten om ons in te wijden in een hogere orde van Zijn. Zodra dat wordt verwezenlijkt zullen we het vermogen van onze ego’s overstijgen om ons ooit weer te beheersen en te manipuleren. Dan zullen we in staat zijn om dit gevallen aspect van onze persoonlijkheid Lief te hebben in het Licht. Ik weet dat dit te mooi klinkt om waar te zijn, maar dit is het doel van het Goddelijk Plan sedert de oorspronkelijke impuls van onze val uit de Genade.

Door de verenigde inspanningen van de Hemel en Aarde hebben er sedert de geboorte van de Nieuwe Aarde ongekende gebeurtenissen plaatsgevonden. Deze activiteiten van Licht hebben de energie, trilling en bewustzijn van de mensheid verhoogd tot een frequentie die de mensheid en het Gezelschap van de Hemel aan God in staat zal stellen zegevierend deze fase van het Goddelijk Plan te volbrengen.

Dit Goddelijke Plan zal worden voldaan tussen 15-20 augustus 2015. De IK BEN Aanwezigheid van elke man, vrouw en kind op aarde is zich terdege bewust van deze kosmische Gelegenheid. Dat is waar ongeacht hoe onwetend een persoon is op een bewust niveau of hoe moeilijk hun huidige levens ervaringen kunnen zijn.

Wij zijn één met elk waardevol persoon op de planeet en diegene van ons die zich bewust zijn van wat er op dit moment gebeurt hebben een enorme verantwoordelijkheid om het Licht op te roepen en de heilige ruimte vast te houden ten behoeve van onze zusters en broeders. Miljoenen mensen zijn zo begraven in hun pijnlijke ervaringen dat zij niet het belang kunnen begrijpen van het inroepen van het Licht van God tijdens dit wonderbaarlijke ogenblik op Aarde.

Het Gezelschap van de Hemel heeft ons verzekerd dat met de oprechte steun van JOU en mij en de talloze Lichtwerkers over de hele wereld, dit Goddelijke Plan zegevierend zal worden volbracht in de Rijken van Oorzaak waar alles begint. Dan als elke persoon deze wonderbaarlijke gebeurtenis assimileert zal het beginnen te reflecteren in de wereld van verwerkelijking, dat is het fysieke oppervlak van de Aarde. De lengte van de tijd dat dit zal nemen is aan jullie en mij, maar zodra er iets is volbracht in de Rijken van Oorzaak, kan niets het nog voorkomen dat het zich manifesteert in de wereld van de verwerkelijking.

Iedere Lichtwerker op deze liefelijke Aarde die bereid is om de Open Deur te zijn voor de instroom van Licht die zal plaatsvinden tussen 15-20 augustus 2015, zal feilloos geleid worden door zijn of haar IK BEN Aanwezigheid naar de meest effectieve manier om deel te nemen. In aanvulling op onze individuele begeleiding en participatie, heeft het Gezelschap van de hemel ons een aantal krachtige aanroepingen gegeven waarmee we gezamenlijk dit facet van het Goddelijke Plan kunnen bekrachtigen.

Er is een video met de titel Het loslaten van de menselijke ego dat sterk zal helpen bij dit proces. Ik heb de link hieronder gezet voor het geval jullie het niet hebben.

In aanvulling op de video heb ik de volgende aanroepingen bijgevoegd van de Wezens van Licht in de Rijken van Verlichte Waarheid, die we kunnen opzeggen namens de HELE Mensheid.

Mijn Missie

IK BEN mijn IK BEN Aanwezigheid en ik ben één met de IK BEN Aanwezigheid van elke man, vrouw en kind op Aarde. IK BEN één met mijn Vader-Moeder God, IK BEN één met de Solar Logos van Zonnen voorbij Zonnen voorbij Zonnen, IK BEN één met het hele Gezelschap van de Hemel, en IK BEN één met alle Wezens van Licht geassocieerd met het Elementalen Koninkrijk en het Engelenrijk.

IK BEN één met elk elektron van kostbare Levensenergie, en IK BEN één met elke atomaire en subatomaire deeltje en golf van energie die de fysieke, etherische, mentale en emotionele lichamen van de Mensheid en Moeder Aarde omvatten. IK BEN ook een met alle ruimtes tussen de atomaire en subatomaire deeltjes en golven van energie op Aarde. Wat ik aanroep voor mezelf deze gewijde en heilige dag, roep ik aan namens elke persoon op Aarde door zijn of haar IK BEN Aanwezigheid.

Ik BEN en ben open en ontvankelijk voor de Goddelijke Richtlijnen van mijn Vader-Moeder God.

Met elke ademteug die Ik neem ervaar Ik een nieuw niveau van de Verlichting en Innerlijk Weten. Aangezien deze diepe waarheid resoneert in mijn Hart Vlam, begrijp ik mijn missie op aarde met een nieuwe helderheid.

Er vindt een Ontwaking plaats binnen mijn Hart Vlam. IK BEN en erken mijn verantwoordelijkheid voor de omstandigheden in mijn leven en op aarde. Ik herinner me diep van binnen, dat door middel van de Universele wet van Aantrekking, Ik een medeschepper ben van het fysieke vlak.

Mijn gedachten, gevoelens, woorden, daden en overtuigingen worden geprojecteerd op de atomaire substantie van fysieke materie en ze manifesteren in fysieke vorm. Als mijn geschenk van het leven door mij heen stroomt, pikt het de trillingen van mijn bewustzijn op en drukt die trillingen dan uit in zichtbare vorm, ervaringen en omstandigheden. Met andere woorden, wat ik denk, waar ik mijn gevoelens en energie in leg, breng ik tot vorm.

Door de verwarring die ik heb meegemaakt in het verleden, heb ik macht gegeven aan de fysieke materie via mijn menselijke ego. Ik heb de vervormde manifestatie van fysieke materie toegestaan om mijn werkelijkheid te worden,terwijl het, in Waarheid, slechts een illusie is gecreëerd door mijn gedachten, gevoelens, woorden, daden en overtuigingen. Ik besef nu met een nieuw niveau van begrip en duidelijkheid, dat fysieke materie niets meer is dan een massa van atoomenergie gecontroleerd door mijn bewustzijn. Nooit beheerst materie bewustzijn.

Mijn wereld weerspiegelt mijn menselijk bewustzijn. In het verleden heb ik verteld over het proberen om de fysieke omstandigheden in mijn wereld te veranderen, in plaats van het veranderen van mijn bewustzijn. Die voorwaarden zijn slechts de weerspiegeling van mijn bewustzijn. Proberen om de fysieke omstandigheden te veranderen zonder mijn bewustzijn te veranderen is als het proberen om de reflectie in een spiegel te veranderen zonder het voorwerp te veranderen dat de reden is van de reflectie. Het is een vergeefse poging.

Nu, ben ik één met mijn IK BEN Aanwezigheid en mijn bewustzijn neemt toe. Mijn Transfiguratie vindt subtiel en diep plaats op een atomair, cellulair niveau. Het zaad van het bewustzijn groeit in mij. Het is laaiend als een Zon en straalt in vele facetten en multidimensionale Kristallijn Stralen van 5D Solar Light voort.

Mijn Hart Vlam is aan het uitbreiden en de Vlam van Transfigurerende Goddelijke Liefde die wordt gewiegd in de Goddelijkheid van mijn Hart is ook aan het uitbreiden. Dit is een prachtige roze gekleurde vlam met een aquamarijn aura van Helderheid. Pulserend in het centrum van deze Vlam is een schitterend, opalen Zon der Transfiguratie.
Door de Heilige Adem, is de Vlam van Transfigurerende Goddelijke liefde in mijn hart uit aan het breiden en verbind zich met de Vlam van Transfigurerende Goddelijke Liefde laaiend in het hart van elke man, vrouw en kind op Aarde. Deze activiteit van Licht creëert een krachtig krachtveld rond de planeet, een feitelijk netwerk van Licht, een planetair raster-systeem van Transfigurerende Goddelijke Liefde.
De collectieve uitstraling van dit netwerk van Licht, gevormd door de Vlam van Transfigurerende Goddelijke Liefde is de eenmaking van de Hart Vlammen van de hele mensheid, is de machtigste kracht van Goddelijke Liefde op de Planeet. Dit Heilige Vuur creëert een brug van Licht die de afgrond van de laagste octaven van menselijk lijden en bewustzijn overspant in de hoogste Rijken van Verlichte Waarheid en Gods oneindige volmaaktheid.
Dit is de Brug naar Vrijheid waarover de recalcitrante zielen, die worden gemanipuleerd door hun menselijke ego’s en zich heftig verzetten tegen hun eigen Ontwaking en Ascensie in het Licht, in staat zullen zijn om die onderdrukkende banden te laten barsten en veel gemakkelijker EEN kunnen worden met hun IK BEN Aanwezigheid en de patronen van perfectie voor de Nieuwe Aarde.
Nu door mijn IK BEN Aanwezigheid en de IK BEN Aanwezigheid van elke persoon op Aarde het planetaire raster van Transfigurerende Goddelijke Liefde zal enorm worden versterkt door middel van verenigde Hart Vlammen van de mensheid. Deze instroom van Licht is waardoor elke persoon wordt toegestaan om te beseffen dat ons allemaal een unieke kans gepresenteerd wordt om instrumenten van God te zijn tijdens dit gedenkwaardige Kosmische Moment.
Door middel van het Goddelijke Potentieel van mijn IK BEN Aanwezigheid, accepteer ik deze kans met diepe nederigheid en dankbaarheid.
IK BEN een instrument van God

Ik weef mijn gaven, talenten, vaardigheden, kennis, kracht, moed, compassie en liefde in het tapijt van het Goddelijk Plan voor de Nieuwe Aarde.
Terwijl ik reageer op de Roep van mijn Hart, IK BEN God in Actie in het fysieke gebied.
IK BEN en Zegen mijn gedachten, gevoelens, woorden, daden en overtuigingen om de grootste te zijn.
 Kracht van Licht en Liefde Ik kan mogelijk op deze planeet zijn.
IK BEN en maak elke dag een positief verschil.
Door de focus van mijn aandacht, IK BEN de volgende Goddelijke Waarheden:
IK BEN mijn IK BEN Aanwezigheid
IK BEN één met alle leven.
Ik BEN Goddelijke Liefde.
IK BEN Oneindige Overvloed.
IK BEN de Harmonie van mijn ware wezen.
IK BEN Helder Gezond en eeuwig jeugdig.
IK BEN een Vredige Indrukwekkende Tegenwoordigheid.
De acties die ik elke dag neem verbeteren mijn familie, mijn werk, mijn gemeenschap, mijn stad,
mijn land, en de Wereld.
Ik heb een Helende Aanraking.
IK BEN en communiceer met mijn Vader-Moeder God, het Gezelschap van de Hemel, de IK BEN Aanwezigheid van de hele mensheid, het Engelen Koninkrijk en het Elementalen Koninkrijk.
IK BEN en Transfigureer dagelijks en elk uur deze Planeet in patronen van perfectie voor de Nieuwe Aarde door mijn gedachten, gevoelens, woorden, daden en overtuigingen.
En zo is het.
Patricia Cota-Robles

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl