De IK BEN Aanwezigheid Integreren

 

De IK BEN Aanwezigheid Integreren

van Patricia Cota Robles/ geplaatst 13 december 2016

De mensheid heeft onlangs zeer krachtige verschuivingen van energie, trilling en bewustzijn ervaren. Dit heeft ons in staat gesteld onze menselijke ego’s te overstijgen. Nu neemt onze IK BEN Aanwezigheid, onze ware God Zelf, de heerschappij over onze fysieke, etherische, mentale en emotionele lichamen. Aangezien dit het integratie proces zich van dag tot dag ontvouwt , worden onze levens getransformeerd.
Door het bewustzijn van onze IK BEN Aanwezigheid, realiseren we ons dat we één zijn met al het leven, en dat er geen afscheiding is. We begrijpen  goed dat met elke gedachte, woord, gevoel, of handeling, we ofwel toevoegen aan het Licht van de wereld of de schaduwen. We weten nu dat ons geloof in afscheiding is wat de pijn veroorzaakt en het lijden wat mensen ervaren over de hele wereld.
Het is tijd voor ons om onze Eenheid met al het leven te accepteren. En het is tijd voor ons om onze IK BEN Aanwezigheid de hoogste autoriteit in ons leven te geven. Dit zal ons toelaten om een nieuw niveau van Goddelijke Intelligentie en eerbied voor al het leven te ervaren.
Nu, we moeten AANWEZIG zijn in elk moment van ons leven, en ons in lijn voelen met  onze IK BEN Aanwezigheid voordat we reageren op welke situatie dan ook. We kunnen dit doen door te zeggen …
“IK BEN mijn IK BEN Aanwezigheid.”
Hoe zal ik, “Vanaf dit niveau van Goddelijk Bewustzijn, reageren op deze situatie?”
“Hoe zal ik in dit geval, met mijn gedachte, woorden, gevoelens, acties, overtuigingen en houdingen, toevoegen aan het Licht van de wereld?”
Dan door met Genade te luisteren, zullen we de goddelijke leiding van onze IK BEN Aanwezigheid horen.
Een gemakkelijke test om er zeker van te zijn dat we reageren op de begeleiding van onze IK BEN Aanwezigheid, en ons niet slechts verbinden met de oude etherische gegevens van onze menselijke ego’s, is om ons af te vragen …
“Is deze reactie vrij van angst?”
“Is dit de meest positieve manier van omgaan met deze situatie?”
“Is deze reactie voor het hoogste goed voor alle betrokkenen?”
“Ben ik toe aan het voegen aan het Licht van de wereld door te reageren op deze manier?”
Als ons antwoord “nee” is op een van deze vragen, is de leiding niet afkomstig van onze IK BEN Aanwezigheid. We reageren gewoon op het geheugen en de resterende gewoonten van ons verouderde menselijke ego.

 

In plaats van te reageren vanuit die oude gewoonte, moeten we ons zelf centreren en onze IK BEN Aanwezigheid opnieuw vragen om leiding. We kunnen dit doen zo vaak als we het nodig hebben tot we in staat zijn om “ja” te antwoorden op al die vragen.
Onze IK BEN Aanwezigheid is zeer praktisch, zodat de begeleiding haalbare opties zal betrekken en oplossingen die ons leven en het leven van anderen zal verbeteren. De innerlijke leiding van onze IK BEN Aanwezigheid zal altijd een Eerbied voor het Leven en het hoogste goed voor alle betrokkenen weerspiegelen.
De Violette Vlam van Gods Oneindige Perfectie is de meest krachtige tool, beschikbaar om ons te helpen de integratie van onze IK BEN Aanwezigheid te versnellen. Het is de perfecte balans van onze Vader Gods Blauwe Vlam van Macht en Goddelijke Wil, en onze Moeder Gods Roze Vlam van Goddelijke Liefde en Eerbied voor ALLE Leven. Dit Heilige Vuur zal de etherische gegevens en herinneringen geassocieerd met de negatieve gedragspatronen die achtergelaten werden door onze menselijke ego’s transmuteren.
Patricia Cota Robles
Vertaling: Martien – voor wakkeremensen.org